Lord Rayden 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 W Magnolii większość płyt BD po 116 zł. Nic nie kupiłem z BD. Tylko CD Tangerine Dream Views from the Red Train za 40,98 zł (z 49,99 zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 8 Sierpnia 2009 Jak zwykle słaba ta promocja : / a ludzi znowu zwaliło się masa i kupowali płytki czyste albo karty pamięci stojąc w kolejce... litości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jax 1 Napisano 9 Sierpnia 2009 Akurat byłem w Saturnie w Arkadii we środę, zastanawiałem się skąd nie które ceny takie kosmiczne tzn komiczne... np tv za 13k, w necie od ręki za 10k haha. No ale to żadna nowość w ich przypadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ator 0 Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzisiaj przypadkowo znalazłem MEGA promocję: Dla mało spostrzegawczych patrz na cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errorysta 1 Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie no promocja taka że tylko korzystać Z tego Co wiem to za tydzień wyprzedaż w Media Markt i będzie Denon rcdm 37 za ok 1500 zł a to już nie jest zła cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 23 Sierpnia 2009 Z tego Co wiem to za tydzień wyprzedaż w Media Markt i będzie Denon rcdm 37 za ok 1500 zł a to już nie jest zła cena. hmm, z ciekawości wrzuciłem w google i : http://www.ciao.co.uk/Denon_D_M37_RCD_M37_SC_M37__6949347 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errorysta 1 Napisano 23 Sierpnia 2009 wiem że miałeś dobre chęci ale nie każdy sprowadza sobie sprzęt z zagranicy. Wiem że ceny są zdecydowanie lepsze ale niektórzy po prostu tak mają.....Gdyby nie to, to wogóle po co na sklepy w Polsce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 23 Sierpnia 2009 bez obrazy pisałeś, że wyprzedaż i dobra cena... nie jestem zainteresowany tego typu sprzętem, tylko wpisałem symbol ... przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errorysta 1 Napisano 23 Sierpnia 2009 dobra to zawężam do "dobra cena w Polsce" PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 24 Sierpnia 2009 Ferguson ARIVA w Media-Markt we Wrocku za 1400 zł.W ciągu miesiąca staniało o 400zł. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gęsior 0 Napisano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) http://komukomu.pl/?utm_source=hp&utm_...=a_komukomu0809 Monitor Benq G2220HDA LCD 22'' - 494 złocisze Warte to swojej ceny? I jak to jest? Niby HD a wejście analogowe ma tylko. Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez Gęsior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 25 Sierpnia 2009 To jest normalna cena. Trochę więcej dopłacisz i będzie z DVI. Będę to miał za parę dni to dam znać. Wszędzie stoi tanio a za taką kasę to parametry wręcz super ; ) ps. No przez VGA też dasz przecież 1920x1080. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gęsior 0 Napisano 25 Sierpnia 2009 To daj znaka jak najszybciej. Cena wydaje się faktycznie ok, ale nie chciałbym kupować kota w worku. Monitor potrzebny mi głównie do pracy. A może jest w tej cenie coś lepszego? Może być mniejsza przekątna. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Rayden 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 W media markecie ma być wyprzedaż płyt DVD, Blu Ray, CD - 20 procent taniej. 28.08.09. Inne towary też będą na wyprzedaży. Gazetkę znalazłem 25.08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 26 Sierpnia 2009 To daj znaka jak najszybciej. Cena wydaje się faktycznie ok, ale nie chciałbym kupować kota w worku. Monitor potrzebny mi głównie do pracy. A może jest w tej cenie coś lepszego? Może być mniejsza przekątna. Pzdr Generalnie tanie monitory dzielą się na 2 grupy, jedna to monitory posiadające wejście DVI, druga to te, które tego wejścia są pozbawione. Różnica w cenie między nimi jest całkiem spora, bo sięga nawet 100-150zł, co przy cenie całego monitora stanowi kwotę znaczącą. Jest to spowodowane tym, że układy scalone potrzebne do implementacji wejścia DVI, obłożone są dodatkowymi opłatami/podatkami podczas importu na teren Unii Europejskiej. Jeśli tego wejścia nie potrzebujesz, to możesz kupić monitor bez niego, ale musisz mieć świadomość, że monitory o tej przekątnej, mają też przy okazji większą rozdzielczość. A to z kolei przekłada się na możliwość wystąpienia większych zakłóceń przy połączeniu D-Sub. Objawiają się one zazwyczaj pod postacią odbić i nieostrości, widocznych szczególnie na małych czcionkach ekranowych. Ja osobiście jednak byłbym za monitorem wyposażonym w DVI, bo takie połączenie daje Ci 100% pewności w kwestii dobrej jakości obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 26 Sierpnia 2009 W media markecie ma być wyprzedaż płyt DVD, Blu Ray, CD - 20 procent taniej. 28.08.09. Inne towary też będą na wyprzedaży. Gazetkę znalazłem 25.08. Oprócz filmów można będzie nabyć np. zewnętrznego twardziela Samsung 1TB za 290 zł oraz LCD Sony KDL 40" 5710 za 3390 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jax 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) http://komukomu.pl/?utm_source=hp&utm_...=a_komukomu0809Monitor Benq G2220HDA LCD 22'' - 494 złocisze Warte to swojej ceny? I jak to jest? Niby HD a wejście analogowe ma tylko. Jakby coś to w abc jest od ręki Benq G2220HD, tu masz powiazany sklep z ich magazynem http://www.comp4you.eu/pricelist/Item.aspx?PID=C0220496 polecam, dostawa na nastepny dzien po wplacie. A w MM od piątku: Transporter3 i Underworld po 39zł Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Jax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Rayden 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 W każdym MM widać jest różnie. We Wrocławiu mamy dysk Toshiba 250 GB, 2,5 cala za 199 zł. Nie ma Samsunga 1TB. Underworld leży w tej chwili za 64 zł (BD), będzie o 20 procent tańśzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam W Media-Expert dzisiaj tj.28.08.2009 we Wrocku caly asortyment tanszy o vat . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 28 Sierpnia 2009 W MM na Ostrobramskiej w Wawie jest też Halo Wars PL na X360 za 99zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Dla tych co za granicą. http://www.play.com sprzedaje Shakire i Bewolfa za 6,5 euro z przesyłka. Na angielkie adresy troszkę taniej. Edit: Shakira juz zdrozała, ale jest duzo innych po 10 i 13 (za "lepsze" pozycje) jurkow Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez binary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 3 Września 2009 w saturnie od dzisiaj blu ray sharp 21 za 480 zł na 20 rat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver666 5 Napisano 5 Września 2009 W poznańskim MM (King Cross) Samsung 1580 za 480,00 zł (przecena z 749,00. Wg ceneo i skąpca od 615,00). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 6 Września 2009 Likwidowane są salony Kolportera, w Poznaniu w Pestce duży salon z multimediami i na nim plakaty "Obniżki na wszystko do 50%" i faktycznie na wielu rzeczach jest 50%. Od setów DVD (np. Rodzina Soprano pudełka z sezonami przecena ze 139 na 69) przez różne gadżety typu kamerki internetowe, klawiatury, pendrive'y, kierownice do PC, po oryginalny osprzęt i gry na konsole, np. Karta WIFI Xbox 360 za 180zł itp. Na książkach różnie z obniżkami, co lepsze pozycje niewiele przecenione ale np. jakieś podręczniki fotografii cyfrowej z 30zł na kilka zł, a sztywne książeczki dla małych dzieci po 1,50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOmeKK 2 Napisano 6 Września 2009 Szukam dobrej ceny na Slima. W W-wie w 2 ch Saturnach zestaw PS3Slim 120+ Singstar+ 2 mikrofony+kabel hdmi = 1499 PLN. Wiem, że w Katowicach jest za 100 PLN mniej. Proszę o info, wiem, że to nowe i cenę się trzyma, może ktoś wie coś o nadchodzącej promocji??? Singstar jak najbardziej mi pasuje dla dzieci, a dla taty BD Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach