maxkorzen 48 Napisano 16 Stycznia 2017 Xbox one s przyznany w ramach promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 16 Stycznia 2017 Dnia 15.01.2017 o 21:33, boban61 napisał: Byłem dziś w EURO (znowu, to już chyba choroba..). Sprzedawca sprawdził mi ile 65ek poszło podczas tej mega promocji między Świętami a Nowym Rokiem. W całej sieci sprzedało się około 20 przez te 4 dni. Co ciekawe na tą chwilę w magazynach, nowych, nieotwieranych 65ek jest w Polsce tylko 6. I tak pewnie Euro wyszło na swoje. W takich sklepach marże wynoszą z 20-30%, a przecież można było przewidzieć, że po CES 2017 modele z poprzedniego roku będą się gorzej sprzedawać. Tegoroczne OLEDy od LG mają już być dostępne już od pierwszych tygodni kwietnia. Pytanie kiedy będą dostępne w Polsce, to ten kwiecień to pewnie dotyczy USA. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabriel74 2 Napisano 23 Stycznia 2017 Model 65W7P już jest dostępny w USA,cena to $8000.Sent from my SM-G935V using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ambidark 71 Napisano 23 Stycznia 2017 28 minut temu, Gabriel74 napisał: Model 65W7P już jest dostępny w USA,cena to $8000. To rzeczywiście OKAZJA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante7 8 Napisano 23 Stycznia 2017 Dnia 15.01.2017 o 21:33, boban61 napisał: Byłem dziś w EURO (znowu, to już chyba choroba..). Sprzedawca sprawdził mi ile 65ek poszło podczas tej mega promocji między Świętami a Nowym Rokiem. W całej sieci sprzedało się około 20 przez te 4 dni. Co ciekawe na tą chwilę w magazynach, nowych, nieotwieranych 65ek jest w Polsce tylko 6. Wygląda na to - zakładając, że kolejne sztuki nie zostaną zamówione od LG - że raczej na kolejną promocję w tak niskiej cenie w tej sieci nie ma co liczyć, nadwyżka została sprzedana więc ciśnienia nie ma. Obym się mylił... Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Witam..z tym Euro to nie tylko Ty tak masz, też to u siebie zdiagnozowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 23 Stycznia 2017 Odnośnie sklepów Euro radzę obecnie zachować ostrożność - przy reklamacji robią sobie jaja z klientów. Osobiście 3 raz będę kierował niesprawny sprzęt do reklamacji (oni piszą że sprzęt jest sprawny- bez żadnych konkretów żeby było smieszniej). Tam chyba się źle dzieje, bo kiedyś to bardzo dobry sklep byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 23 Stycznia 2017 Witam..z tym Euro to nie tylko Ty tak masz, też to u siebie zdiagnozowałem. Ostatnio osobiście nie chodzę ale za to cały czas sprawdzam strony internetowe głównych sklepów RTV. W piątek myślałem, że moje oczekiwanie się skończy, widzę na Neonet.pl 15% TANIEJ RTV - TYLKO DZIŚ!! We czwartek mieli za 16999 , więc szybko za kalkulator i liczę. Wyszło 14449, do tego promocja - 500 zł od LG a więc 13949, myślę biorę!!! Wchodzę na stronkę a tam rabat od ceny 18999. Czyli 16149....Oczywiście w sobotę, po zakończeniu "promocji" cena wróciła do 16999. Ręce opadają na takie okazje... Czekam dalej. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROMAN38 93 Napisano 23 Stycznia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Xisiek napisał: Odnośnie sklepów Euro radzę obecnie zachować ostrożność - przy reklamacji robią sobie jaja z klientów. Osobiście 3 raz będę kierował niesprawny sprzęt do reklamacji (oni piszą że sprzęt jest sprawny- bez żadnych konkretów żeby było smieszniej). Tam chyba się źle dzieje, bo kiedyś to bardzo dobry sklep byl. Nie obecnie a od dobrych 4 lat przy reklamacji robią sobie jaja z klientów, już ja tam telewizora NIGDY nie kupię, nie chcą wcale słyszeć o wymianie na inny egzemplarz w przypadku awarii na dzień dobry tylko od razu odsyłają do serwisu skur....... tak mnie zostawili z 65VT60 a pracujący tam dostawcy to już patologia.Beczkę soli można z tym sklepem zjeść nim ci wymienią.Nawet można czekać i miesiąc !!!!.... Tam chyba się źle dzieje, bo kiedyś to bardzo dobry sklep byl .....Chyba 10 lat temu Edytowane 23 Stycznia 2017 przez ROMAN38 dokończenie tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 23 Stycznia 2017 Może być, bo to moja pierwsza reklamacja u nich jako u sprzedawcy, pomijając jakiś filtr foto - też odradzam - przysłali mi filtr szary Zeiss'a u[beeep]... paluchami - jako nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) To pewnie zależy od sklepu. W Jankach pod Warszawa bez problemu wymieniono mi kuchnie gazowa na nowa gdy w starej popsuł sie piekarnik. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez maxkorzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 27 Stycznia 2017 Temat troche poboczny : ile czekaliście na dostawę Xbox one s od LG ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dickus 13 Napisano 27 Stycznia 2017 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 28 Stycznia 2017 Dzięki za info. Czyli w nast tygodniu jest szansa na dostawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 12 Lutego 2017 Dziś do północy na stronie Neonetu 65B6J za 14449 i zwrot 500 zł od LG, w sumie 13949 zł. Najlepsza oferta od końca grudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepka 15 Napisano 12 Lutego 2017 Taniej nie było chyba nawet podczas promocji w Eagd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 12 Lutego 2017 Taniej nie było chyba nawet podczas promocji w Eagd?Ponoć wyjściowa była taka sama jak w Neonet.pl teraz ale na telefon można było dostać ten TV nawet za 13450. O XBOXIE ONE gratis nie wspominając... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nbaraka 1 Napisano 5 Marca 2017 Wiem, że to do końca nie jest promocja (sklepowa), ale i tak ciekawa propozycja dla osób szukających okazji na model 65E6V: http://charytatywni.allegro.pl/telewizor-lg-oled65e6v-i4362435 Kontaktowałem się ze ‘sprzedawcą’ (pani Małogrzata z Fundacji), jest ona skłonna do negocjacji i rzeczywiście okazyjnej sprzedaży telewizora. Źródło pochodzenia w pełni legalne, sprzęt fabrycznie nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 5 Marca 2017 Fundacje zawsze kojarzą mi się z przekrętami nie wiadomo skąd mają kasę i na co wydają. I ta szacunkowa cena 30 tys PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) Bardzo podejrzana sprawa - manfred dobrze pisze. Poza tym kto i w jakim ministerstwie kupuje tak drogi tv by przekazać go na cele charytatywne? Dziwne ... A tak już bardzo serio - jeżeli nie chce się wyrzucać swoich pieniędzy na wspieranie darmozjadow lub wręcz oszustów przed przekazaniem jakiejkolwiek fundacji choćby 1 złotówki należy domagać się ich sprawozdania finansowego za ostatni rok, wówczas można ocenić ile warta jest ta ich dzialalnosc dobroczynna. PS. TV nowy z gwarancją bitą w dniu zakupu jest wart 18 tys nie zaś 30 tyś jak piszą na aukcji. Edytowane 6 Marca 2017 przez Xisiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nbaraka 1 Napisano 6 Marca 2017 Bawiąc się chwilę w adwokata (nie swojej sprawy), sprostuję/uzupełnię/dodam że egzemplarz ten pochodzi bezpośrednio z LG Polska (taki 'gest' reklamowy). Dla mniej rozeznanych - to w Mławie produkuje się OLEDy na cały okoliczny region świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 13 Marca 2017 Borys24.pl 65B6J za 12999. Rewelacyjna cena. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KARTON 14 Napisano 16 Marca 2017 W media expert wychodzi dobra cena za eg 910 telewizor 5639,06 plus soundbar za 1 zł . Soundbar wart prawie 1000zł. To za telewizor wychodzi 4600zł . Chyba się skuszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fjubens 307 Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak komuś Gliwice po drodze, to na otwarcie MM mają LG EG 910V 55" za 4.999 zł w MM. (Cena na stronie 5918 zł przesadzona zdecydowanie, ale na Ceneo od 5.239 zł w górę) https://mediamarkt.pl/gazetka/media_markt/markety/170407_gliwice/Gliwice.pdf Do tego w MM 5% kwoty zakupu wraca do portfela, co prawda trzeba później chcieć coś znowu tam kupić i można tylko 5-10% wartości użyć, ale jak TV w MM kupiłem to później faktycznie np. cenę na PS4 Pro sobie obniżyłem sporo. Mają jeszcze kilka ciekawych pozycji, ale to temat o OLED więc nie mieszam, warto tylko wspomnieć o Soundbarze Samsunga HW-J355 za 399 zł i Samsungu KS7000 55" za 3.999 zł (Nie wiem czy widziałem taniej w markecie, sam dałem za KSa sporo więcej..) Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Fjubens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Newren 31 Napisano 11 Maja 2017 https://www.microspot.ch/msp/de/tv-video-sat/led-lcd-tv/lg-65oledb6-uhd-0001150744 LG 65OLEDB6V za 1999 CHF. Ktoś ma blisko..?...albo będzie przejazdem?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 11 Maja 2017 Prawie 8 + VAT = ..... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach