wieslawef 5 Napisano 20 Października 2009 Czytam ten wątek od kilku dni i jedno co mnie zachwyca, to totalna obniżka cen na odtwarzacze BR. Pojawiają się także pierwsze oznaki przyzwoitości w poziomie cen wydawnictw płytowych (poza kilkoma przegięciami, które natychmiast zostały obśmiane na tym forum). Czyżby początek trwałej tendencji, która osiągnie kulminację w okresie świątecznym. Oby..płytki po 20-30 zł, odtwarzacze po 199, dużo nowych tytułów, piękne wydania, koncerty gwiazd, ścieżki dźwiękowe do wyboru...Po prostu NORMALNIE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 20 Października 2009 Black Friday już za miesiąc, rok temu najczęściej opisywana oferta z Czarnego Piątku to był odtwarzacz Blu-ray Magnavox który w Walmart kosztował 128U$. Wszyscy wtedy wzdychaliśmy "kurde, ci to mają ceny...", a dziś taniej można trafić BDP nawet w rodzimych marketach Ciekawe co w tym roku będzie cenowym hitem, pewno znowu będziemy wzdychać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 22 Października 2009 Witamz Od jutra tj.23.10.09 w Mega-Expert taniej o 40% we Wrocku. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ator 0 Napisano 23 Października 2009 WitamzOd jutra tj.23.10.09 w Mega-Expert taniej o 40% we Wrocku. Pozdro Mega Expert?? A co to za sieć, przyznam że pierwsze słyszę tą nazwę, nawet w google'u wpisałem i nic nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 23 Października 2009 Szybko pisałem pomyliłem się chodziło mi o Media-Expert. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ator 0 Napisano 23 Października 2009 Szybko pisałem pomyliłem się chodziło mi o Media-Expert.Pozdro A tego to znam bo firma wywodząca się ze Złotowa czyli miasteczka koło Piły - mojego rodzinnego miasta W Pile w tym samym sklepie do 70 procent obniżki na sprzęt powystawowy, tylko jak znam ich sztuczki to pewnie trzeba od razu kupić gwarancję plus i tego typu pierdoły, a ilość towaru ograniczona. Ale podejść i popatrzeć można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 23 Października 2009 Włśnie wychodzę może co kupię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HD Tosiek 0 Napisano 23 Października 2009 BD350 ale nie Sony tylko LG za to po 399 w MM, wg. ceneo "Znaleziono w 29 sklepach w cenie od 482,00 zł do 773,97 zł." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 0 Napisano 23 Października 2009 To nie jest do 70% tylko 70% ekspozycji do wysprzedania. Byłem dzisiaj i obniżki po 20% na tv z wyższej półki ale dla mnie nic tam nigdy nie było atrakcyjnego i tym razem także nie udało im się zmienić mojego zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 23 Października 2009 Kupiłem w Media -Expert Ghost Ridera z PL, za 49 zł - dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ator 0 Napisano 24 Października 2009 Kupiłem w Media -Expert Ghost Ridera z PL, za 49 zł - dobra cena. Cena za BD dobra, ale film żenująco słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 24 Października 2009 (edytowane) Jak w ogóle N. Cage dał się namówić na uczestnictwo w takim chłamie? Ledwie to na DVD przetrawiłem... No ale to chyba zwykła pogoń za kasą? Edytowane 24 Października 2009 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jax 1 Napisano 24 Października 2009 MM al Krakowska Sharp BD HP21 359zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 24 Października 2009 Jak w ogóle N. Cage dał się namówić na uczestnictwo w takim chłamie?Ledwie to na DVD przetrawiłem... No ale to chyba zwykła pogoń za kasą? Witam Film taki sobie nie najwyższych lotów, ale cena była korzystna więc go kupiłem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjasinsk 162 Napisano 24 Października 2009 MM Warszawa Ostrobramska 1 szt Pioneer BDP 320 za 1299PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 24 Października 2009 Czy w MM są teraz przeceny na płyty Bluray.Praszę o odpowiedz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matika 0 Napisano 27 Października 2009 Witam co sądzicie o Samsungu 46b530 jest u mnie w Bielsku- Białej za 2970 w 30 ratach po 99. Planuje zakup lcd do 3000, macie jakieś lepsze propozycje. Ewentualnie na jaki model warto poczekać, żeby zmieścić się w cenie 3000, interesuje mnie wyłącznie rozmiar pow 46 cali. Pól roku temu kupiłem telewizor Phipils 42pfl5303D w cenie 2500 jeszcze dostałem bony na 250, czyli 2250, jestem z niego super zadowolony, ufam iż teraz uda mi się dokonać równie trafnej decyzji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 27 Października 2009 Jeśli jesteś zadowolony z 42pfl5303D, to i cytowany Samsung cię nie rozczaruje. To podobna klasa produktów, a nawet z lekkim wskazaniem na Samsunga. Namawiałbym na wersję B650, ale to nie ten przedział cenowy, więc to co jest, wydaje się być słusznym wyborem, jeśli oczywiście rozważamy wyłącznie LCD. Bo w tych przekątnych i w tych cenach, to plazmy czują się równie znakomicie, jeśli nie lepiej. W budżetowych LCD i w dużych przekątnych, to zawsze istnieje spore niebezpieczeństwo bandingu. W plaźmie nie ma tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matika 0 Napisano 27 Października 2009 Dobrze, a czy wie ktoś może o lepszych promocjach, które były, niż tę którą podałem. Nie wiem czy poczekać, na ewentualnie coś lepszego. Cena do 3000 i pow 46 cali. Czym sie rózni 530 od 560, oprócz USB. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HD Tosiek 0 Napisano 28 Października 2009 SATURN : Kraków - "Panasonic w akcji" m.in : BD60 za 736.89 TX-P50U10 za 3687.70 TX-P42S10 za 2699.18 Katowice PS3slim + 250GB + pilot + gra Uncharted 2 - 1390 BD390 - 1099 Gdańsk BD360 - 649 filmy Bluray po 43, 70 i 90 itd, szczegóły tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matika 0 Napisano 28 Października 2009 co powiecie o zestawie kina domowego HTE307/DVSP406/HTS800 za 1699 do tego jeszcze 339,80 zł na karcie podarunkowej czyli zestaw de 1360, sprzęt dostępny w gazetce mediamarkt z częstochowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksześ 0 Napisano 28 Października 2009 (edytowane) Katowice PS3slim + 250GB + pilot + gra Uncharted 2 - 1390 BD390 - 1099 To słaba ta promocja. W Vobis sa dodatkowo 2 filmy: http://www.vobis.pl/oferta/konsole/ps3/895...pilot_hdmi.aspx aa - i chyba warto tam zajrzeć po TV sony: Np. http://www.vobis.pl/oferta/monitory_i_tele...ia_40w5500.aspx Edytowane 28 Października 2009 przez Ksześ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pintr 5 Napisano 29 Października 2009 (edytowane) http://www.mediamarkt.be/shops/shop_fr/10 Nie wiem jaki to model BD samsunga ,ale razem z 10 tytułami na BD to wygląda całkiem ciekawie za 166 eur. Edytowane 29 Października 2009 przez pintr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balbi 2 Napisano 7 Listopada 2009 Zaintrygowany promocją na RTV i AGD "bez vatu" udałem się dzisiaj do jednego z marketów. W necie tylko zanęta, zero cen i brak gazetki... myślę sobie może filmy i koncerty na blu puszczą też bez vatu. Na miejscu na moje pytanie lekkie zdziwko dwóch sprzedawców - czego ten gość chce? Tnę więc na stoisko RTV... Raz na miesiąc tam bywam, więc coś mnie tknęło. Mało towaru... znaczy mniej niż zwykle. Kolumny głośnikowe (fronty)- najlepsze to JBL E60. Lepsze zniknęły - pewnie wykupili (). Pewnie wykupili ()też amplitunery (fakt był HK 355, ale jakis taki wymordowany... no na nowy to on nie wyglądał), reszta to jakieś z innej epoki. Blureje - panas BD 80 za coś 1600 zł, LG 370 coś koło 1100. Telewizory; na LCD się nie znam, z plazm był Panasonic serii G. Ale ceny? Krótki rzut okiem na ceneo i już widać, że ten model tv bez vatu będzie droższy niż w sieci; podobnie zresztą jak i blu. I długo by jeszcze opowiadać, ale po co. Kiedyś jechało się do tego sklepu i wyjeżdżało z towarem, który do samochodu się nie chciał zmieścić. Teraz nawet nie ma możliwości "pomacać" sprzętu, który by się chciało kupić... w sieci. Kupiłem dwa koncerty i do widzenia. Chyba na dłużej. Bo i koncerty w cenach kosmicznych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpic 0 Napisano 7 Listopada 2009 Dla mnie MM sie skonczyl. Bylem specjalnie sprawdzic ceny 2 dni przed tym swietem vatu i dzien przed. I co zobaczylem ? MM 2x drozszy niz inne sklepy. Ba 2x wiecej niz SC. Za to na dzien bez vatu pozrzucali ceny. ale i tak 1000zl roznicy na tv 40cali to przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach