Skocz do zawartości
BoDeX

Okazyjne ceny telewizorów OLED - promocje! (tylko info o promocjach)

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, pawelll napisał:

Swoją drogą to każdy taki kradziony TV jest do namierzenia w 10 min od wpięcia do internetu.

A laptop czy telefon to nie ? no a jaka jest w praktyce namierzalność w sensie przyjścia odpowiednich służb do domu złodzieja czy jego klienta  ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym przypadku różnica jest zasadnicza. Jeśli to kradzież transportu fabrycznego to uderza bezpośrednio w producenta lub jego partnerów. I nie mówimy o pojedynczym telefonie Jasia Kowalskiego a o kilkudziesięciu, kilkuset sztukach w jednym rzucie. Jak ukradną telefon Jasiowi to kupi nowy a jego operator nic nie traci a operator który przyłączy takiego kradzionego zyskuje. Dlatego blokowanie telefonów nie funkcjonuje bo nie opłaca się operatorom, a prawo ich do tego ńie zmusza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, vader_4747 napisał:

Zdecydowanie za tanio. 

W Niemczech jest jeszcze nieco taniej, tj aktualnie najtaniej ten model można kupić za 8138,16 zł :

https://www.gamingoase.de/index.php?page=product&info=502

Tak że gość pewnie kupił kilka sztuk w Niemczech po cenie hurtowej czyli jeszcze taniej. Mnie taka różnica cen nie szokuje, bo w Niemczech zawsze tv można było kupić sporo taniej (bywało że i 50 % taniej ale trzeba jeszcze znać jakieś kruczki co nie znaczy że nielegalne). Miałem kiedyś kolegę co się w taki handel ładnych parę lat temu bawił.

Edytowane przez mmpeg-4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mmpeg-4 napisał:

W Niemczech jest jeszcze nieco taniej, tj aktualnie najtaniej ten model można kupić za 8138,16 zł :

https://www.gamingoase.de/index.php?page=product&info=502

Tak że gość pewnie kupił kilka sztuk w Niemczech po cenie hurtowej czyli jeszcze taniej. Mnie taka różnica cen nie szokuje, bo w Niemczech zawsze tv można było kupić sporo taniej (bywało że i 50 % taniej ale trzeba jeszcze znać jakieś kruczki co nie znaczy że nielegalne). Miałem kiedyś kolegę co się w taki handel ładnych parę lat temu bawił.

Tamten był 65" wiec nie realna taka cena .Zresztą ogłoszenie już nie aktualne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Mayday napisał:

Tamten był 65" wiec nie realna taka cena .Zresztą ogłoszenie już nie aktualne!

Jak 65'' to może i faktycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://www.rtvmax.pl/Sklep/OLED55C7V,2,0,947,13910.htm
C7 poniżej 10k, kupował ktoś coś w tym sklepie?
Ja, dawno temu (8-9 lat) kupiłem amplituner Onkyo. Dystrybucja europejska niestety, ale cena bezkonkurencyjna na tamte lata. Dostałem wydrukowaną instrukcję zamiast oryginalnej książeczki, poza tym obsługa sklepu bez zarzutu. Wydłużał się czas realizacji mojego zakupu, to dostałem telefon ze sklepu, że w związku z tym dadzą mi spory rabat i tak już dobrej ceny, albo model wyższy w tej samej cenie i natychmiastową wysyłką. Pełen profesjonalizm :)
http://www.rtvmax.pl/Sklep/OLED55C7V,2,0,947,13910.htm
C7 poniżej 10k, kupował ktoś coś w tym sklepie?
Ja, dawno temu (8-9 lat) kupiłem amplituner Onkyo. Dystrybucja europejska niestety, ale cena bezkonkurencyjna na tamte lata. Dostałem wydrukowaną instrukcję zamiast oryginalnej książeczki, poza tym obsługa sklepu bez zarzutu. Wydłużał się czas realizacji mojego zakupu, to dostałem telefon ze sklepu, że w związku z tym dadzą mi spory rabat i tak już dobrej ceny, albo model wyższy w tej samej cenie i natychmiastową wysyłką. Pełen profesjonalizm :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe promo "jesienne rabaty" w Saturnie  - na maila dostałem. Philips 55pos9002 za 8500 zł. Reszta drogawa, bo B7V można w necie za 7,5 tys zł znależć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panasonic TX-65EZ950 też jest tam tańszy niż wszędzie indziej o 15%

http://www.rtvmax.pl/Sklep/TX-65EZ950E,2,0,1237,14289.htm

tylko pytanie jak wygląda sprawa z ew. gwarancją , pisze tylko że gwarancja producenta 24m

w innych sklepach opisują to bardziej szczegółowo

Edytowane przez mc55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 27.10.2017 o 14:05, reespl napisał:

Niezłe promo "jesienne rabaty" w Saturnie  - na maila dostałem. Philips 55pos9002 za 8500 zł. Reszta drogawa, bo B7V można w necie za 7,5 tys zł znależć...

http://allegro.pl/lg-oled55b7v-55b7v-oled-4k-uhd-smart-tv-webos-hdr-i6953214690.html długo nie szukasz raty 0% 6949 pln...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to prawda ALE boje się powidoków  w Oledach bo grywam na ps4 a Oleda 65 cali nie robią jeszcze w Philu(bedzie zbyt drogi) natomiast Pus 8102 65 cali za 8102 to juź dobry produkt direct led droższy znacznie przedpremierowy 8602  z kwantową kropka odpada bo edge led...na razie się przyglądam mam swojego 5 lat (już po poważnej naprawie płyty głównej) Oled kusi ale w ciagu 2 3 lat zmiana bedzie na pewno...55 cali mały pokój  salon musi być 65 cali....nic nie poradzę że lubię duże (nawet czasami grube) :)  nie przeszkadza mi brak smukłosci w direct led...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na okazyjną cenę Philips 65OLED873 :rolleyes: Ta cena (11999zł) zostaje czy to taka przedpremierowa, orientacyjna?

Wiadomo już kiedy będą dostępne do kupienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu Saturn - większość w promocji, np.:

LG 55 C7V - 6523
Philips 55 POS9002 - 6799
Sony 55 A1 - 8168
LG 65 B7V - 9569
LG 55 A7V - 4449

• Lubię 1
  • Dzięki 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LG 55 C7V - 6523
Sony 55 A1 - 8168
LG 65 B7V - 9569
LG 55 A7V - 4449
Cześć tych TV to towar z ekspozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG 65 B7V - 9569

Cena jest w SATURNIE 9 150 (bo zwrot bonusa 400 zł). To prawdziwy Hit cenowy. Promocja się już zakończyła. Trzeba było zachować czujność. Jak zwykle.

Edytowane przez 2015
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, chmiel2k napisał:
Dnia 23.02.2018 o 10:27, deng napisał:
LG 55 C7V - 6523
Sony 55 A1 - 8168
LG 65 B7V - 9569
LG 55 A7V - 4449

Cześć tych TV to towar z ekspozycji.

Trochę nie na temat ale jeżeli nie chcesz kupić z ekspozycji to sprzedawcy nie mają problemów żeby ściągnąć z MM czy też wystawić Ci rachunek a Ty dostaniesz 2 tygodnie później ze świeżej dostawy. Pytałem się kiedyś i taką otrzymałem odpowiedź plus kupowałem w ten sposób inne AGD w Saturn-Media.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, zaraz, to kupując tv za ok 10 tysi jeszcze może się zdarzyć, że mi wcisną towar co stał na wystawie? Kuźwa to chyba powinna być wyraźnie informacja napisana, że towar przeceniony - powystawowy. Chyba będę musiał napisać, że w przypadku stwierdzenia otwierania pudła - odsyłam towar. Ta zrobiłem z PS4 Pro ostatnio i przyszło nieotwierane. Nic bardziej mnie nie wkurza, jak widzę otwierane wcześniej pudło z elektroniką.  Potem mam schizy, że mam używany produkt...

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi