Skocz do zawartości
Gmeru

Promocje i okazje - Jakas ciekawa promocja? Napisz jak wiesz!

Rekomendowane odpowiedzi

Afaik mają ogólnopolskie "wietrzenie magazynów". Jak ktoś na coś polował, warto zajrzeć do MM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afaik mają ogólnopolskie "wietrzenie magazynów". Jak ktoś na coś polował, warto zajrzeć do MM.

Witam,

"wietrzenie magazynów" tym razem polega chyba tylko na zmianie koloru karteczek na żółte.

Ceny w wielu przypadkach bez zmian.

Wg mnie nic ciekawego.

Pzdr

Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce nikogo wprowadzic w blad ale w Markach jest Onkyo chyba 905 za 4888PLN. Tylko nie wiem czy to nie jest 805 poprostu nie pamietam jednak stawiam na wyzszy model. W kazdym razie na wszelki wypadek lepiej zadwonic wczesniej niz potem wyzywac sie na mnie. Jezeli 905 to cena jest bardzo ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wróciłem z Saturna w Gdańsku, gdzie stoi se bidny Sony VPL-AW10 Bravia, za 2499 PLN...

Oczywiście jest to wyprzedaż, towar nie schodził przez około rok (kosztował wtedy 4999 lub 4499), nie pytałem czy mają tylko jeden egzemplarz, ten na półce zapewne niejedną godzinę ma wyświeconą.

Uprawiam tę kryptoreklamę sklepu dla skner, ze względu na obecne kursy walut i ceny projektorów. AW 10 to nie jest jakaś rewelacja, ale może kogoś myślącego o zakupie taniego projektora do kina zainteresuje?

http://www.sony.pl/product/tvp-sony-bravia...geType=Overview

Edytowane przez windmill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W MM w M1 w Lodzi mozna co jakis czas wyrwac plytki Blu Ray z filmami za 49,99 zl

Aktualnie na stanie sa: Klik i robisz co chcesz, RV, Pathfinder, Straszny Dom, i wiele innych. Zazwyczaj sa to tytuly z polskimi napisami bez lektora ale roznie to bywa.

A swoja droga to wlasnie w tym oddziale MM jest taniej niz w MM w Galerii Lodzkiej.

Bardzo milo, ze Kierownik tego oddzialu w M1 podchodzi do biznesu z glowa :-)

Oby tylko sie to nie zmienilo

Pozdrawiam

braavoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auchan [bielsko-Biała] subwoofery KODA 1000v2 po 429plz - to bardzo dobra cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W salonach Denona amplituner Denon 2309 z wystawy - około 2500 zł. Jest też promocja. Przynieś stary a kupią go za 500 zł (przy okazji zakupu 2309).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sellgros chorzow blue ray manta 299 zł brutto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego - co to za linki podajesz ?

firma spuszcza cene na towarze którego NIE MA /Dostępność: Niedostępny/ - zapewme po to by mieć wyzsze noty na ceneo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sklepie ART-SAT (KRIS) można go kupić za 1599. Cenę można negocjować.

http://www.avkinodomowe.pl/index.php?p242,pioneer-bdp-51fd

Pozdrawiam, HaDeManIac.

tam kupilem swoje pionka. ale co do negocjacji to chyba jakas sciema u mnie na moja propozycje byla odp. nie ma takiej opcji ;) moze jakies drozsze rzeczy np. tv .

Edytowane przez vandel1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

firme polecam jak najbardziej bylem bardzo zadowolony z wspolpracy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jeżeli ktoś planuje zaukup subwoofera Velodyne to proponuje skorzystać ze skelpu Koris w Poznaniu. Bardzo elastyczni jeśli chodzi o negocjacje cenowe.

I bardzo sprawnie działają.

Zrobiłem przelew na Velodyne DD-18 i w ciągu dwóch dni sprzęt znalazł się u mnie. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj we wzystkich Saturnach cały asortyment bez VAT.

Po raz pierwszy.

Co znacza, że także PS3 bez VAT !

Kupować !

Najlepiej "golasa".

Może kosztować 960 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Bylem we Wroclawiu SATURN -MAGNOLIA- Plyty Bluray 50GB DL SONY po 40,80 zl kupilem 10 szt.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale zaszalales przyznaj sie ile dales?? inapisz cos o nim :huh:

Wiadomość wysłałem Ci na PW, bo dopiero dzisiaj rano ustawiłem wszystko już tak, że nie wyobrażam sobie lepszego basu. Moge tylko potwierdzić, to co napisano w recenzji (Audio-Video) o niższym modelu DD-15: inne subwoofery mogą do niego wołać Mistrzu!

Subwoofer Velodyne DD-18(THX Ultra 2) jest wart każdej wydanej złotówki. :rolleyes:

A tu takie moje małe perypetie na początku:

Wczoraj późno wieczorem zrobiłem autokalibracje suba, ale jakoś tak ten bas dziwnie mi się przeciągał, był taki nieco rozlazły i w sumie poszedłem spać średnio zadowolony.

No ale zacząłem od rana myśleć gdzie jest przyczyna mojego braku euforii. No i zrobiłem dwie proste korekty w ustawieniach mojego Denona AVC-A1HDA, parametr korekty basu BGC - ustawiłem na ON i zmniejszyłem w ustawieniach Denona poziom głośności wyjścia suba o - 4 decybele, a dla suba Jamo D-7 musiałem nieco podnieść decybele i wykonałem szybki test na jakim mniej więcej poziomie mocy grają oba suby (starałem się aby była równowaga tonalna, zwłaszcza, że Velodyne ma regulacje dodatkową volume z pilota i w każdej chwili można go podgłośnić).

I te dwie korekty okazały się strzałem w dziesiątke, teraz bas jest tak perfekcyjny i tak namacalny, że lepszego już sobie nie wyobrażam... :rolleyes:

Robiłem też próbe, czy coś usłysze, czy nie - w przypadku odłączenia suba Jamo. Jednak z dwóch subów bas jest jakby bardziej obszerny - pełniejszy. Ja do niskich tonów mam jakieś takie wyczulenie, podam prosty przykład: jakieś trzy miesiące temu usłyszałem, że mój sub D7 jakoś mi tak chwilami dziwnie pomrukuje w momentach w których powinien "siedzieć" cicho. Wysłałem go do serwisu Konsbud Audio, ale po dwóch dniach mi dzwonią i mówią, że z subem jest wszystko ok, ja im na to, że niech go jeszcze sprawdzą, bo mi coś nie pasuje. I dopiero jak go podłączyli pod oscyloskop, to pokazał, że w pewnym zakresie częstotliwości rzeczywiście źle brzmi. No i skończyło się na wymianie głośnika na nowy (niestety już dwa miesiące po gwarancji było).

No, ale w sumie byłem zadowolony (pomimo wydatku 650pln +wysyłki), że z moimi uszami jest wszystko w porządku.

Edytowane przez Deimos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Jankach ceny faktycznie spadly, crank jest po 59zl - 22%.

Ale na inne artykuly juz nie jest tak rozowo, przed obnizkami podniesli ceny. Trzeba sobie samemu kalkulowac czy warto.

Autoru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi