Butcher 17 Napisano 26 Czerwca 2009 Afaik mają ogólnopolskie "wietrzenie magazynów". Jak ktoś na coś polował, warto zajrzeć do MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek76 0 Napisano 27 Czerwca 2009 Afaik mają ogólnopolskie "wietrzenie magazynów". Jak ktoś na coś polował, warto zajrzeć do MM. Witam, "wietrzenie magazynów" tym razem polega chyba tylko na zmianie koloru karteczek na żółte. Ceny w wielu przypadkach bez zmian. Wg mnie nic ciekawego. Pzdr Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjasinsk 162 Napisano 27 Czerwca 2009 Nie chce nikogo wprowadzic w blad ale w Markach jest Onkyo chyba 905 za 4888PLN. Tylko nie wiem czy to nie jest 805 poprostu nie pamietam jednak stawiam na wyzszy model. W kazdym razie na wszelki wypadek lepiej zadwonic wczesniej niz potem wyzywac sie na mnie. Jezeli 905 to cena jest bardzo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
windmill 4 Napisano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Właśnie wróciłem z Saturna w Gdańsku, gdzie stoi se bidny Sony VPL-AW10 Bravia, za 2499 PLN... Oczywiście jest to wyprzedaż, towar nie schodził przez około rok (kosztował wtedy 4999 lub 4499), nie pytałem czy mają tylko jeden egzemplarz, ten na półce zapewne niejedną godzinę ma wyświeconą. Uprawiam tę kryptoreklamę sklepu dla skner, ze względu na obecne kursy walut i ceny projektorów. AW 10 to nie jest jakaś rewelacja, ale może kogoś myślącego o zakupie taniego projektora do kina zainteresuje? http://www.sony.pl/product/tvp-sony-bravia...geType=Overview Edytowane 27 Czerwca 2009 przez windmill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmurek 0 Napisano 4 Lipca 2009 Dzisiaj byłem w Saturnie - Złote Tarasy - SONY 32W5500 za 2890zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 7 Lipca 2009 na iBOOD: HDGear Przewody HDMI „Gold-Plated” Cena: 29,95 zł http://www.ibood.com/pl/pl/product_specs/12398/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
braavoo 17 Napisano 8 Lipca 2009 W MM w M1 w Lodzi mozna co jakis czas wyrwac plytki Blu Ray z filmami za 49,99 zl Aktualnie na stanie sa: Klik i robisz co chcesz, RV, Pathfinder, Straszny Dom, i wiele innych. Zazwyczaj sa to tytuly z polskimi napisami bez lektora ale roznie to bywa. A swoja droga to wlasnie w tym oddziale MM jest taniej niz w MM w Galerii Lodzkiej. Bardzo milo, ze Kierownik tego oddzialu w M1 podchodzi do biznesu z glowa :-) Oby tylko sie to nie zmienilo Pozdrawiam braavoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sbartek 1 Napisano 17 Lipca 2009 Auchan [bielsko-Biała] subwoofery KODA 1000v2 po 429plz - to bardzo dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Rayden 1 Napisano 27 Lipca 2009 W salonach Denona amplituner Denon 2309 z wystawy - około 2500 zł. Jest też promocja. Przynieś stary a kupią go za 500 zł (przy okazji zakupu 2309). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 28 Lipca 2009 sellgros chorzow blue ray manta 299 zł brutto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merkusTHX 0 Napisano 3 Sierpnia 2009 PIONEER BDP-51FD za 1 379.00 Zł http://www.eukasa.pl/rtv/sklep/863744/pion...oneer-bdp-51fd/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobor 233 Napisano 3 Sierpnia 2009 kolego - co to za linki podajesz ? firma spuszcza cene na towarze którego NIE MA /Dostępność: Niedostępny/ - zapewme po to by mieć wyzsze noty na ceneo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HaDeManIac 0 Napisano 3 Sierpnia 2009 W sklepie ART-SAT (KRIS) można go kupić za 1599. Cenę można negocjować. http://www.avkinodomowe.pl/index.php?p242,pioneer-bdp-51fd Pozdrawiam, HaDeManIac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) W sklepie ART-SAT (KRIS) można go kupić za 1599. Cenę można negocjować. http://www.avkinodomowe.pl/index.php?p242,pioneer-bdp-51fd Pozdrawiam, HaDeManIac. tam kupilem swoje pionka. ale co do negocjacji to chyba jakas sciema u mnie na moja propozycje byla odp. nie ma takiej opcji moze jakies drozsze rzeczy np. tv . Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez vandel1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HaDeManIac 0 Napisano 3 Sierpnia 2009 Pozdrawiam 'vandel1'. Oczywiście, jak zwykle, wszystko zależy ile jest marży..., ale firma porządna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 3 Sierpnia 2009 firme polecam jak najbardziej bylem bardzo zadowolony z wspolpracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 3 Sierpnia 2009 w sellgrosie chorzow freguson 8800 za 480 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam, jeżeli ktoś planuje zaukup subwoofera Velodyne to proponuje skorzystać ze skelpu Koris w Poznaniu. Bardzo elastyczni jeśli chodzi o negocjacje cenowe. I bardzo sprawnie działają. Zrobiłem przelew na Velodyne DD-18 i w ciągu dwóch dni sprzęt znalazł się u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merkusTHX 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ale zaszalales przyznaj sie ile dales?? inapisz cos o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam SATURN Wrocław jutro 08.08.2009 wszystko bez watu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Rayden 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 Znaczy płyta BD za 109 zł będzie kosztować 85 zł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buku 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 Dzisiaj we wzystkich Saturnach cały asortyment bez VAT. Po raz pierwszy. Co znacza, że także PS3 bez VAT ! Kupować ! Najlepiej "golasa". Może kosztować 960 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam Bylem we Wroclawiu SATURN -MAGNOLIA- Plyty Bluray 50GB DL SONY po 40,80 zl kupilem 10 szt. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Ale zaszalales przyznaj sie ile dales?? inapisz cos o nim Wiadomość wysłałem Ci na PW, bo dopiero dzisiaj rano ustawiłem wszystko już tak, że nie wyobrażam sobie lepszego basu. Moge tylko potwierdzić, to co napisano w recenzji (Audio-Video) o niższym modelu DD-15: inne subwoofery mogą do niego wołać Mistrzu! Subwoofer Velodyne DD-18(THX Ultra 2) jest wart każdej wydanej złotówki. A tu takie moje małe perypetie na początku: Wczoraj późno wieczorem zrobiłem autokalibracje suba, ale jakoś tak ten bas dziwnie mi się przeciągał, był taki nieco rozlazły i w sumie poszedłem spać średnio zadowolony. No ale zacząłem od rana myśleć gdzie jest przyczyna mojego braku euforii. No i zrobiłem dwie proste korekty w ustawieniach mojego Denona AVC-A1HDA, parametr korekty basu BGC - ustawiłem na ON i zmniejszyłem w ustawieniach Denona poziom głośności wyjścia suba o - 4 decybele, a dla suba Jamo D-7 musiałem nieco podnieść decybele i wykonałem szybki test na jakim mniej więcej poziomie mocy grają oba suby (starałem się aby była równowaga tonalna, zwłaszcza, że Velodyne ma regulacje dodatkową volume z pilota i w każdej chwili można go podgłośnić). I te dwie korekty okazały się strzałem w dziesiątke, teraz bas jest tak perfekcyjny i tak namacalny, że lepszego już sobie nie wyobrażam... Robiłem też próbe, czy coś usłysze, czy nie - w przypadku odłączenia suba Jamo. Jednak z dwóch subów bas jest jakby bardziej obszerny - pełniejszy. Ja do niskich tonów mam jakieś takie wyczulenie, podam prosty przykład: jakieś trzy miesiące temu usłyszałem, że mój sub D7 jakoś mi tak chwilami dziwnie pomrukuje w momentach w których powinien "siedzieć" cicho. Wysłałem go do serwisu Konsbud Audio, ale po dwóch dniach mi dzwonią i mówią, że z subem jest wszystko ok, ja im na to, że niech go jeszcze sprawdzą, bo mi coś nie pasuje. I dopiero jak go podłączyli pod oscyloskop, to pokazał, że w pewnym zakresie częstotliwości rzeczywiście źle brzmi. No i skończyło się na wymianie głośnika na nowy (niestety już dwa miesiące po gwarancji było). No, ale w sumie byłem zadowolony (pomimo wydatku 650pln +wysyłki), że z moimi uszami jest wszystko w porządku. Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 8 Sierpnia 2009 W Jankach ceny faktycznie spadly, crank jest po 59zl - 22%. Ale na inne artykuly juz nie jest tak rozowo, przed obnizkami podniesli ceny. Trzeba sobie samemu kalkulowac czy warto. Autoru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach