zhirandell 25 Napisano 10 Czerwca 2020 https://www.avsforum.com/forum/40-oled-technology-flat-panels-general/3075344-official-2019-lg-c9-consolidated-info-faq-troubleshooting-firmware-more.html#/topics/3075344?page=1Wychodzi na to że jednak naprawiliWysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
007marc 7 Napisano 10 Czerwca 2020 U mnie TV nie znajduje nowego Firmware , na Stronie LG też jeszcze nie ma nowszego do pobrania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aerofan 12 Napisano 10 Czerwca 2020 A u mnie nie ma na stronie, nie ma jak wyszukuję w TV, wyłączoną mam automatyczną aktualizację, a TV... sam się zaktualizował dziś rano. Dziwaczne to LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 314 Napisano 10 Czerwca 2020 Sam pomimo wyłączonej auto aktualizacji ? toż nie powinien.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
007marc 7 Napisano 10 Czerwca 2020 35 minut temu, aerofan napisał: A u mnie nie ma na stronie, nie ma jak wyszukuję w TV, wyłączoną mam automatyczną aktualizację, a TV... sam się zaktualizował dziś rano. Dziwaczne to LG Chyba Hokus-pokus Ostatniej Aktualizacji też mi nie wyszukał TV więc ściągnąłem ze Strony LG i poprzez USB aktualizowałem at u nie ma - faktycznie "CUDA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barteekk 8 Napisano 11 Czerwca 2020 I co z tą aktualizacją, TV nie wyszukuje, na stronie LG odnośnik do marcowej... C9PLA Here. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 314 Napisano 11 Czerwca 2020 Trzeba czekać ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alwyn 116 Napisano 11 Czerwca 2020 Jak wy sprawdzacie... https://www.lg.com/us/support/software-firmware-drivers?customerModelCode=OLED55C9PUA&csSalesCode=OLED55C9PUA.AUS&category=CT10000018&subcategory=CT30017665 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barteekk 8 Napisano 11 Czerwca 2020 Please check the Model List in the Reference section, paying special attention to the end (i.e. xxx-UA) "OLED55C9PUA" Mam Polska dystrybucję z końcówką PLA i nie chce kombinować z czymś innym. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zhirandell 25 Napisano 11 Czerwca 2020 U mnie pobrało i zainstalowało z menu TV wczoraj. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
007marc 7 Napisano 12 Czerwca 2020 Nic a rana nie znalazło ale pojawiło się już na Stronie , bezproblemowo zaktualizowane poprzez USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kubik 0 Napisano 12 Czerwca 2020 Czy da się jakoś wyłączyć ekran bez polecenia głosowego, tylko np jakimś przyciskiem w tv ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniak84 3 Napisano 12 Czerwca 2020 26 minut temu, Mariusz Kubik napisał: Czy da się jakoś wyłączyć ekran bez polecenia głosowego, tylko np jakimś przyciskiem w tv ? Wszystkie ustawienia - Obraz - Oszczędzanie energii i tu masz wyłącz ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kubik 0 Napisano 13 Czerwca 2020 Dzięki, szkoda że nie da się dodać tego do jakiegoś przycisku na pilocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 314 Napisano 13 Czerwca 2020 7 godzin temu, Mariusz Kubik napisał: Dzięki, szkoda że nie da się dodać tego do jakiegoś przycisku na pilocie. Kup sobie za kilkanaście zł pilot LG to przyda Ci się jeszcze do innych rzeczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebciof11 5 Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Nowa aktualizacja się pojawiła 😝 4.80.03 Edytowane 17 Czerwca 2020 przez sebciof11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XMAREKK30 20 Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) Jest nowa aktualizacja do LG CX 03.10.20 . Soorki ze tutaj ale niema tematy z LG CX https://youtu.be/d1RnBGbB-5Q Edytowane 12 Lipca 2020 przez XMAREKK30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekm 6 Napisano 7 Września 2020 Orientuje się ktoś czy C9 obsługuje DAB/DAB+? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4r3KS 204 Napisano 7 Września 2020 Może grilla jeszcze byś chciał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 8 Września 2020 Czy w tym telewizorze można ustawić półprzezroczyste napisy do filmów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R Junk 7 Napisano 8 Września 2020 To jakie ustawisz napisy zależy od aplikacji streamingowej. W Netflix/Amazon/AppleTV można, w HBO go nie można. Przy okazji tylko napomnę, że napisy to dalej jest drugorzędna sprawa w tych serwisach. Np nie mogę ustawić innych napisów dla SDR i HDR, ani nawet przypisać formatu (wielkości) do urządzeń. Domyślne napisy w HDR oślepiają i męczą matrycę, w SDR są OK. Albo zmieniając TV z 55 na 65, przy tej samej odległości wielkość napisów przy 55 była ok, przy 65 jest za duża i chciałbym opcje gdzie napisy by się nie skalowały z wielkością ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 8 Września 2020 Chodzi mi o napisy z wewnętrznego odtwarzacza telewizora - napisy do filmów z plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 27 Września 2020 (edytowane) Czy w odtwarzaczu plików wideo c9 są do wyboru półprzezroczyste napisy? edit: o kurczę, zapomniałem, że już zapytałem - sorry 😁 Edytowane 27 Września 2020 przez loky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silent22 1 Napisano 11 Października 2020 (edytowane) Witam Mam problem z moim c9, jak oglądam mecze piłki nożnej to boczna linia boiska tak jakby migają i nie była równa tylko robiły się "schodki", strasznie mnie to denerwuje, dodatkowo potrafi się czasami na sekundę obraz jakby rwać, nie wiem za bardzo jak to opisać, spróbowałem to nagrać telefonem, zobaczcie na dwie górne linie i to jest tylko jak są przy jakimś kącie pokazywania. Nie wiem czy trzeba coś w ustawieniach zmienić? Tak samo jak jest w meczu piłki nożnej jak kamera jest daleko i jest wykop bramkarza to piłka nie leci płynnie tylko ją rwie. Edytowane 11 Października 2020 przez silent22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wincent19 19 Napisano 11 Października 2020 Zapewne uplynniacz, pobaw się suwakami. Nie od dziś wiadomo, że w lg,kuleje, dopiero w cx, jest trochę lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach