burz 84 Napisano 5 Września 2021 Router Technicolor CGA2121 od Vectry - nie wiem jak jest skonfigurowany, nie znam hasła logowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nygus 375 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, burz napisał: Router Technicolor CGA2121 od Vectry - nie wiem jak jest skonfigurowany, nie znam hasła logowania. Na 100% jest ustawione dynamiczne przydzielanie adresów IP, i to może być powodem opóźnienia prze uruchomieniu netflixa z odtwarzacza bo może być tak ze jakieś inne urządzenie zajęło IP, na który próbuje się połączyć panasonic, jeśli jest możliwość ręcznego ustawienia połączenia sieciowego w tem panasonicu to ustaw IP ręcznie na jakiś wyższy nr, tak aby nie było ewentualnego konfliktu z innymi urządzeniami sieciowymi. Np. 192.168.0.100, oczywiście zależy jaka jest u Ciebie podsiec. Edytowane 5 Września 2021 przez Nygus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burz 84 Napisano 5 Września 2021 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burz 84 Napisano 7 Września 2021 nadal jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piofan 8 Napisano 11 Października 2021 Co nowego dodaje lub zmienia najnowsze oprogramowanie (firmware) dla odtwarzacza DP-UB820? Bo nie wiem czy aktualizować sprzęt czy nie? Na zagranicznych forach piszą że poprawiono odtwarzanie płyt BD i UHD 4K. Nie chciałbym żeby mój odtwarzacz się popsuł po aktualizacji lub zaczął sprawiać problemy z odtwarzaniem mojej kolekcji płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 11 Października 2021 3 minuty temu, piofan napisał: Co nowego dodaje lub zmienia najnowsze oprogramowanie (firmware) dla odtwarzacza DP-UB820? Bo nie wiem czy aktualizować sprzęt czy nie? Na zagranicznych forach piszą że poprawiono odtwarzanie płyt BD i UHD 4K. Nie chciałbym żeby mój odtwarzacz się popsuł po aktualizacji lub zaczął sprawiać problemy z odtwarzaniem mojej kolekcji płyt. Skoro się boisz to wstrzymaj się .... Poczekaj miesiąc , trzy i wtedy poczytasz czy ktoś zgłasza problemy ... To Ci nie ucieknie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 11 Października 2021 (edytowane) Zaktualizowałem. Wszystko działa dobrze. Żadnych problemów. Co do zmian w stos. do poprzedniego oprogramowania to Ci nie powiem, bo niedawno kupiłem ten model i od razu była aktualizacja to ją zrobiłem. Co do samego odtwarzacza to jestem zadowolony z zakupu. Działa sprawnie, wszystkie płyty odtwarza. W połączeniu z Oledem obraz z płyt Blu-Ray UHD super. Z Blu-Ray zresztą też. I oto mi chodziło. Co do odtwarzania plików z dysku po USB jest średnio. Ale o tym to wiedziałem. Do tego mam inny odtwarzacz. Edytowane 11 Października 2021 przez marciniozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GOLUMN 11 Napisano 21 Czerwca 2023 Witam wszystkich. Chcę sobie zrobić kopie swoich wydań 4K ale nie wiem czy odtwarzacz DP-UB820 odczyta kopię na płytach 100 gb. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GOLUMN 11 Napisano 21 Czerwca 2023 Zamówiłem dysk 4TB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach