Gość Napisano 22 Sierpnia 2017 W MediaExpert są po 6399 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 118 Napisano 22 Sierpnia 2017 Cena zaczyna się robić atrakcyjna. Niestety w żadnym stacjonarnym ME nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2017 I LG zwraca 300 po zarejestrowaniu zakupu na ich stronie www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 22 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, pawelll napisał: Cena zaczyna się robić atrakcyjna. Niestety w żadnym stacjonarnym ME nie ma. Czyli produkt widmo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 118 Napisano 22 Sierpnia 2017 Można zamówić z dostawą na następny dzień do domu (za 10 PLN) albo za darmo (na za dwa dni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter_21 10 Napisano 22 Sierpnia 2017 16 godzin temu, KaMario napisał: Też tak myślę, że to jest świeższa konstrukcja Czy w Webos 2.0 jest player tvn i ipla ? Kolega kupił niedawno poprzednika eg910V tez na Webos 2,0 i niestety ani playera ani serwisu Ipla nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaMario 27 Napisano 22 Sierpnia 2017 2 godziny temu, JAC_ZAR napisał: I LG zwraca 300 po zarejestrowaniu zakupu na ich stronie www Tak, zwraca... ale zakup od 18.08. Ja kupiłem 08.08. i nici ze zwrotu 300 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajot 4 Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 10 minut temu, Peter_21 napisał: Czy w Webos 2.0 jest player tvn i ipla ? Kolega kupił niedawno poprzednika eg910V tez na Webos 2,0 i niestety ani playera ani serwisu Ipla nie ma... To powiedz koledze by się zapoznał z programami możliwymi do instalacji bo z tego co kojarzę to player i Ipla jest. Sam miałem te programy zainstalowane domyślnie, ale wywaliłem bo korzystam z Netflix'a, Showmax'a i HBO Go i te wszystkie aplikacje działają bez zarzutu. Edit: sorry, źle przeczytałem, posiadam eg910v który posiada Webos 2.0, a nie jego poprzednika... Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Ajot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaMario 27 Napisano 22 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Peter_21 napisał: Czy w Webos 2.0 jest player tvn i ipla ? Kolega kupił niedawno poprzednika eg910V tez na Webos 2,0 i niestety ani playera ani serwisu Ipla nie ma... Jest player tvn i jest ipla. 16 godzin temu, pawelll napisał: @KaMario może zrobisz trochę fotek menu - głównie w zakresie ustawień obrazu, upłynniaczy itp. Może da się coś wywnioskować. Na życzenie, kilka fotek menu. WebOS 2.0 zapewne jest taki sam jak w 910V, ale może da się wywnioskować czy są jakieś zmiany względem poprzedniego modelu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 5 godzin temu, pawelll napisał: Cena zaczyna się robić atrakcyjna. Wy tak na serio? W okresie wyprzedazy serii 6? Nie dalej jak 2 dni temu widzialem 65C6v (zakrzywiony ale z 3D) za 1609 euro. Inne modele tez przeceniane. Kto ma rodzine w UK polecam poprosic zeby wpadl do Currys, po wspomniany model C6 (exclusive dla tej sieci). Prozno ich szukac na www, trzeba podreptac do sklepu, albo zadzwonic. W RoI juz nie ma, nie wiem jak w NI. LG ma gwarancja europejska. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez binary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 118 Napisano 22 Sierpnia 2017 Po pierwsze krzywy. Po drugie nie mam rodziny w UK. A jak A7 dojdzie do ok. 5.5 kPLN to czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 12 minut temu, pawelll napisał: Po pierwsze krzywy. Po drugie nie mam rodziny w UK. A jak A7 dojdzie do ok. 5.5 kPLN to czemu nie. Spowazniej czlowieku. Dalem przyklad. Wyprzedaze sa globalne i jesli nie w Polsce, to moze gdzies blizej niz w UK tez mozna dostac. Za 5.5 to 55" OLEDY 4k za granica sa do wziecia. Ja pisze o 65 calowym OLEDZIE 4k z 3D nowszym WebOSem. Nie komentuje Twoich preferencji, tylko rzekoma atrakcyjnosc ceny . Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez binary 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzes07 16 Napisano 22 Sierpnia 2017 czy napewno to byl model OLED65C6V bo cena jeśli nawet chodzi o wyprzedaż bardzo niska a może ten TV był bez matrycy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak. Chodzi o 65c6v Z pewnoscia nie jestem jedynym, ktory wyprzedaz widzial i choc mnie tez nie interesuje zakrzywiony ekran, poprzedniej generacji, zwrocilem uwage, bo cena byla naprawde atrakcyjna. Zreszta szybko znalezli sie amatorzy na ostatnie sztuki. Dowod nie trudno znalezc: http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2057777227 Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez binary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 118 Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 5 godzin temu, binary napisał: Nie komentuje Twoich preferencji, tylko rzekoma atrakcyjnosc ceny . Jak mawiał Młynarski: "dobrze albo źle wypada się na czyimś tle". Wielokrotnie poruszany na forum był wątek ogólnie wyższego poziomu cen sprzętu (w tym TV) w Polsce. Na tle Polskich cen (w sklepach w których można kupowac bez ryzyk, niekoniecznie z TIRa (o czym tez było)) czyli ok. 5100-5300 za starą krzywą 910, i okolice 8,5 tys. za B7 cena A7 na poziomie <6tys (a do takiej dojdzie) będzie atrakcyjna. Oczywiście mówimy o 55". Oczywiście równie często był poruszany wątek zakupów za granicą i poszukiwania tam okazji. Ze wszystkimi zaletami i wadami takich zakupów. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez pawelll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mayday 4 Napisano 23 Sierpnia 2017 9 godzin temu, pawelll napisał: Jak mawiał Młynarski: "dobrze albo źle wypada się na czyimś tle". Wielokrotnie poruszany na forum był wątek ogólnie wyższego poziomu cen sprzętu (w tym TV) w Polsce. Na tle Polskich cen (w sklepach w których można kupowac bez ryzyk, niekoniecznie z TIRa (o czym tez było)) czyli ok. 5100-5300 za starą krzywą 910, i okolice 8,5 tys. za B7 cena A7 na poziomie <6tys (a do takiej dojdzie) będzie atrakcyjna. Oczywiście mówimy o 55". Oczywiście równie często był poruszany wątek zakupów za granicą i poszukiwania tam okazji. Ze wszystkimi zaletami i wadami takich zakupów. Ja 2 dni temu kupił b7 za 8.085 zł Nowka sztuka od polskiego dystrybutora z gwarancja itp.Wystarczy dobrze poszukać. Jestem mega zadowolony!!? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 23 Sierpnia 2017 9 godzin temu, Mayday napisał: Ja 2 dni temu kupił b7 za 8.085 zł Nowka sztuka od polskiego dystrybutora z gwarancja itp.Wystarczy dobrze poszukać. Jestem mega zadowolony!!? Na ceneo 55" B7V rozpoczyna się od 8700 zł: https://www.ceneo.pl/51370529#tab=click_scroll Na Allergo można kupić już za 7995zł. Wystarczy wpisać "OLED55B7V" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vader_4747 790 Napisano 23 Sierpnia 2017 Tylko na allegro to trzeba uważać, zwłaszcza jak się kupuje bardzo drogi sprzęt. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 23 Sierpnia 2017 26 minut temu, vader_4747 napisał: Tylko na allegro to trzeba uważać, zwłaszcza jak się kupuje bardzo drogi sprzęt. To oczywiście prawda i dobrze, że o tym wspomniałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2017 Odnośnie różowej poświaty przy odbiciu światła o którym jest mowa tu https://hdtvpolska.com/czym-roznia-sie-telewizory-lg-oled-2017-wzgledem-modeli-2016/ Pilot jak w strym modelu 3D Jasność panelu tez nie powala, na moje oko jest ciemniejszy niż mój stary panasonic TX-55AS640E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaMario 27 Napisano 24 Sierpnia 2017 14 minut temu, JAC_ZAR napisał: Odnośnie różowej poświaty przy odbiciu światła o którym jest mowa tu https://hdtvpolska.com/czym-roznia-sie-telewizory-lg-oled-2017-wzgledem-modeli-2016/ Pilot jak w strym modelu 3D Jakoś u siebie nie zauważyłem tej różowej poświaty przy odbiciu światła od matrycy (chyba, że lekko to widać na drugim zdjęciu w moim poście kilka postów powyżej), może mam inne warunki oświetlenia w pokoju (okno od północy, słońca praktycznie nie ma nigdy). No i jeszcze u mnie brak tego mniejszego pilota w okrojonej wersji... czy był na wyposażeniu? Dnia 22.08.2017 o 11:42, JAC_ZAR napisał: W MediaExpert są po 6399 pln Już nie są... cena 7999 PLN https://www.mediaexpert.pl/telewizory/telewizor-lg-oled-55eg9a7v,id-823498 Realia marketów elektronicznych w Polsce... szybciutko zmienili cenę 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2017 32 minuty temu, KaMario napisał: Jakoś u siebie nie zauważyłem tej różowej poświaty przy odbiciu światła od matrycy (chyba, że lekko to widać na drugim zdjęciu w moim poście kilka postów powyżej), może mam inne warunki oświetlenia w pokoju (okno od północy, słońca praktycznie nie ma nigdy). No i jeszcze u mnie brak tego mniejszego pilota w okrojonej wersji... czy był na wyposażeniu? Już nie są... cena 7999 PLN https://www.mediaexpert.pl/telewizory/telewizor-lg-oled-55eg9a7v,id-823498 Realia marketów elektronicznych w Polsce... szybciutko zmienili cenę Zdążyłem zamówić w Media Expert za 6400, 300 zwraca LG wiec wyjdzie 6100 mam 14 dni na zwrot w razie czego 44 minuty temu, KaMario napisał: Jakoś u siebie nie zauważyłem tej różowej poświaty przy odbiciu światła od matrycy (chyba, że lekko to widać na drugim zdjęciu w moim poście kilka postów powyżej), może mam inne warunki oświetlenia w pokoju (okno od północy, słońca praktycznie nie ma nigdy). No i jeszcze u mnie brak tego mniejszego pilota w okrojonej wersji... czy był na wyposażeniu? Już nie są... cena 7999 PLN https://www.mediaexpert.pl/telewizory/telewizor-lg-oled-55eg9a7v,id-823498 Realia marketów elektronicznych w Polsce... szybciutko zmienili cenę To jest pilot od Apple TV 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaMario 27 Napisano 24 Sierpnia 2017 10 minut temu, JAC_ZAR napisał: Zdążyłem zamówić w Media Expert za 6400, 300 zwraca LG wiec wyjdzie 6100 mam 14 dni na zwrot w razie czego To jest pilot od Apple TV 4 ? Super, czyli udało się jeszcze zakupić przed zmianą ceny Ja dałem o 1100 PLN więcej w Saturnie po negocjacjach , ale mam do tego 30 dni na zwrot w razie czego i dodatkowo przedłużenie ochrony gwarancyjnej jaką daje sklep do 5 lat z taką opcją, że w razie braku możliwości naprawy sklep zwraca całą kwotę do 2 lat, a powyżej 2 do 4 lat sukcesywnie jakiś procent ceny mniej z upływem czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter_21 10 Napisano 24 Sierpnia 2017 KaMario możesz zapodać do porównania jeszcze jakieś foty kanału HD i SD tylko z większej odległości..Z góry dzięki. I jeszcze jedno pytanie..Czy miałeś możliwość porównania swojego tv ze starszym modelem 55EG910V ? Chodzi mi czy widać gołym okiem jakąś różnice w jakości obrazu między tymi tv.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
efel 1 395 Napisano 24 Sierpnia 2017 16 godzin temu, Subman napisał: Na ceneo 55" B7V rozpoczyna się od 8700 zł: https://www.ceneo.pl/51370529#tab=click_scroll Na Allergo można kupić już za 7995zł. Wystarczy wpisać "OLED55B7V" Na allegro 55B7V za 7995 zł jest od użytkownika Borys24. Macie z nim jakieś doświadczenia? Z tego co się dowiedziałem to TV od niego pochodzą z dystrybucji EU (są importowane) ale nie ma problemu z gwarancją w Polsce. Te TV ponoć są produkowane przez LG w Mławie (pewnie je tam tylko składają, ale zawsze, podejrzewam że serwis też tam mają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach