Seba_Fan 18 Napisano 28 Marca 2010 juz koncert madonny maja, szybko i cena OK jak na alledrogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxyyttrraass 0 Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. W sony center w rzeszowie mozna nabyc 40 Ex500 wraz z bd s-370 za 3799zl. ale mozna tez zakupic sam tv po wczesniejszym wynegocjowaniem ceny za jedyne 3100zl plus UWA-BR100. takze moim zdaniem warto. poniewaz jest to sklep stacjonarny firmowy mozna sprawdzic sobie tv itd. sam jutro jade kupic .pozdrawiam i szukajcie sony center. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajaglarz 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Media Markt Lublin - Coma Live na BR - 44,99 zł. Jeszcze jest tego całkiem sporo Pozdrawiam, Adam. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez ajaglarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Headstar_PL 1 Napisano 13 Kwietnia 2010 Plejada Bytom - Carrefour. PS3 80 GB + Motorstorm i jeszcze jedna gra za 999 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
setin 0 Napisano 13 Kwietnia 2010 ogolnie dostepna informacja ale mysle ze ciekawa i kuszaca dla niektorych: w sklepie internetowym Euro AGD RTV jest BD Sony S370 za 490 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 13 Kwietnia 2010 To tu lepsza oferta bo za 459pln z wysyłką : http://www.allegro.pl/item997286622_blue_r...zestochowa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie do końca na temat, ale może ktoś będzie zainteresowany: do godziny 15 można za darmo pobrać firewall ZoneAlarm Pro z roczną licencją (normalna cena ok. ~140zł) - www.zonealarm.com/only24hours Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Ghrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 14 Kwietnia 2010 ZoneAlarm to kapitalny firewall. Kliknąłem z 5 godzin temu, ale do tej pory nie dostałem maila:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie wiem jak u Was ale u mnie jest za 10$ wiec ne za darmo tylko powiedzmy półdarmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 22 Kwietnia 2010 Bardziej w ramach ciekawostki niż praktycznej okazji: dvd.co.uk sprzedaje HD-DVD po 99p sztukę Oczywiście to hd-dvd, raptem 5 tytułów i same starocie, ale cena marzenie każdego HD- i kinomaniaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geffer 3 Napisano 23 Kwietnia 2010 w Legnicy MM - Konsola Sony Playstation 3 z gra Killzone 2 pl dysk twardy 250gb, wersja ps3 slim za 1099zl i mozliwosc rat 30x0% !! okazja !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DVDmed 0 Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Raport Mniejszości z Tom Cruise na BD za 19,99 EUR (ok.77 zł) SPRZEDAM 60 PLN Englisch 5.1 DTS HD Master Polski 5.1 lektor i napisy i inne Cottbus DE-Media Markt Pozdrawiam PS. A to jest dopiero promocja Philips Cinema 21:9 z 3299 Eur na 2222 EUR Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez DVDmed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
besson 4 Napisano 25 Kwietnia 2010 W Saturnie w Blue City w Wawie jest promocja przy zakupie na BD Avatara za 99 zł obniżka o 10 zł na 2012 czyli za 89 zł dodatkowo koszulka z Avatarem gratis + 4 plakaty z filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi 0 Napisano 26 Kwietnia 2010 Na allegro sklep internetowy sprzedaje SONY BDP-S370 za 413zł. Jak dla mnie dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
setin 0 Napisano 8 Maja 2010 Sony BDP-S370 za 355 zł!! Jeszcze do jutra w Mix Electronics w Krakowie, w Tesco na kapelance. Az sobie sam sprawilem w koncu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 17 Maja 2010 Media Expert Inowrocław Toy Story wydanie specjalne 1x Blu-Ray + 1xDVD za 39,90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 19 Maja 2010 Tv Samsung UE46C6500 za 4999zł + przesyłka. http://www.bankujesz-kupujesz.pl/katalog/produkt/2402 najlepsza oferta na ceneo.pl jest ponad 6tys. Autorus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 20 Maja 2010 MM Chorzów seria szokująca ziemia na blu za 24,50 szt. przecena 50% np. Norwegia, Etiopia lub Syberia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 21 Maja 2010 Salon Saysonic w Warszawie: promocja na produkty Sony: Przy zakupie dwóch produktów, drugi za 50% wartości ceny. Pierwszy produkt musi być oczywiście w wyższej cenie. Ciekawa oferta dla tych co planują np. zakup nowego telewizorka tej marki i np. PS3, bądź laptopa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudman 5 Napisano 29 Maja 2010 Ludzie! Do Electro World przy M1 w Markach (Warszawa)i to biegiem! Wszystkie płyty blu-ray -60% ! Kupiłem właśnie Pulp Fiction i Sin City po 24 złote szuka! Oprócz tego w ogromnych koszach leżą filmy dvd po 5zł (wiele całkiem niezłych tytułów) i gry komputerowe za 3zł! Wyprzedają wszystko co mają na stanie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
titus 0 Napisano 29 Maja 2010 Ludzie! Do Electro World przy M1 w Markach (Warszawa)i to biegiem!Wszystkie płyty blu-ray -60% ! Kupiłem właśnie Pulp Fiction i Sin City po 24 złote szuka! Oprócz tego w ogromnych koszach leżą filmy dvd po 5zł (wiele całkiem niezłych tytułów) i gry komputerowe za 3zł! Wyprzedają wszystko co mają na stanie. Pozdrawiam! Dudeman! Wielkie dzięki za info! Kupiłem z 15 filmów za 450PLN. Filmy Pro-Motion po 24-28 PLN. Rob Roy, Glory, Ghost Busters,Predator 2, Bondy po 48 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 29 Maja 2010 a ja klamke ucalowalem one maja napisy pl i ang, sciezke pl i ang, czy jakies okrojone ze maja tylko napisy pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
titus 0 Napisano 29 Maja 2010 a ja klamke ucalowalemone maja napisy pl i ang, sciezke pl i ang, czy jakies okrojone ze maja tylko napisy pl? To normalne polskie wydanie (dane z pudelek). Rob Roy ENG DTS HD MA + wiele innych bez PL lektora napisy ENG PL i inne Glory ENG TrueHD PL 5.1 napisy ENG, PL i inne 007 ENG DTS HD PL5.1 napisy ENG, PL i inne itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 29 Maja 2010 no to [beeep], najwazniejsze to sciezka HD ang i napisy pl i ang dzieki chyba jutro trzeba bedzie jechac po worek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DVDmed 0 Napisano 30 Maja 2010 Witam Panowie czy możecie zakupić i wysłac jakieś poz. Bardzo proszę o inf.na PW. Dokładną kw.wysyłam na konto Pozdrawiam Ps. Oczywiście plus koszt wysyłki polecony priorytet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach