pmcomp 1 498 Napisano 26 Kwietnia 2017 Było pisane. Prędkośc Twojego łącza "nie ma znaczenia". Max. prędkośc z Polski z serwerów Netflixa to 15 Mbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 26 Kwietnia 2017 16 minut temu, pmcomp napisał: Max. prędkośc z Polski z serwerów Netflixa to 15 Mbps. Eeee... Zależy od operatora, peeringu do zewnętrznych operatorów, tego czy nie ma przycinania pasma, itd. Ja mam u siebie 24 Mbps do netflixa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 26 Kwietnia 2017 Upppps ... machnąłem sie. Powinno być oczywiście 25 MBps. Sorry. To za mało na prawdziwe 4K UHD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 26 Kwietnia 2017 Wyciągam tam za każdym razem ponad 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesio 86 Napisano 26 Kwietnia 2017 Ja na OLED 910 mam łącze 10MB od Netii i na Netflix śmiga aż miło, zero zacinania a jakość 4K mimo ze to FUL HD super! nie widze różnicy na tych TV które w sklepach pokazują 4K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matipol 1 Napisano 26 Kwietnia 2017 A ja 60, wiec chyba nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) @loky @matipol Podajcie proszę swojego operatora internetowego. Ja jestem w Orange na łączu 80Mbit (speedtest) i osiągam max. 24Mbit na fast.com (test netflixa). Tak a propo Netflixa - LG Polska wspólnie z Netflixem ogłosiło niedawno promocję - przy zakupie telewizora LG 4K, dostaniemy 3 miesiące subskrypcji netflix premium: http://www.lg.com/pl/promocja_netflix/netflix.jsp Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Subman 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fjubens 307 Napisano 26 Kwietnia 2017 Mi pokazuje 120 wg tej strony, ale jak Info w czasie oglądania 4K na Netflixie wybiorę, to zawsze po załadowaniu się już, czyli po ok. 30 sekundach wyświetla się: "15.26 Mb/s / 2160" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) No ale jeśli streaming nie wymaga 120 Mbps, to netflix nie "zeżre" Ci całego pasma A czy to na pewno była jakość 4K ? Sprawdzałeś pod CTRL+ALT+SHIFT+D ? Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Subman 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matipol 1 Napisano 26 Kwietnia 2017 "JUPISI" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 26 Kwietnia 2017 49 minut temu, Subman napisał: @loky @matipol Podajcie proszę swojego operatora internetowego. Ja jestem w Orange na łączu 80Mbit (speedtest) i osiągam max. 24Mbit na fast.com (test netflixa). Moico, Wrocław, 100/100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KARTON 14 Napisano 26 Kwietnia 2017 Wiesio, czy sądzisz że Eg 910 ma lepszy obraz od b6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 26 Kwietnia 2017 Żartujesz ??? Inna generacja panela. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesio 86 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) 11 godzin temu, KARTON napisał: Wiesio, czy sądzisz że Eg 910 ma lepszy obraz od b6? Tego nie powiedziałem tak samo jak nie powiem ze gorszy, odniosłem się jedynie do 4K na EG 910 i jest SUPER a z odległości 2,5m nie jestem w stanie doliczyć się pikseli na 55cal Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez wiesio dopiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 27 Kwietnia 2017 To chyba normalne. Zerknij na tabelę odległości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KARTON 14 Napisano 27 Kwietnia 2017 Wiesio domyślam się to było lekko czepliwe. Ja czaje sie na b6 , zakup wrzesień - grudzień 2017. kwestia rozmiaru , stać mnie jedynie na 55 cali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu 9 Napisano 27 Kwietnia 2017 Myślicie, że będą jeszcze dostępne w tym okresie czyli wrzesień-grudzien? Ja zbieram ale na 65 chodź w sumie już teraz mógłbym kupić 55" bo jest zwrot od klienta za 1690euro (bo podobno za duży) w jednym sklepie. Tylko boje się że będzie lekko za mały (2,10m od kanapy) a wiadomo 65 robi robotę, no i obecnie jestem bez tv od dłuższego czasu a już mnie mega korcilo aby w coś pograć czy pooglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matipol 1 Napisano 27 Kwietnia 2017 Miałem 55EG910 i TV był super, ale jednak 65B6 to jest prawdziwy opad szczeny Sama praca WebOS jest również znacząco szybsza i dzięki temu przyjemniejsza. Ponawiam pytanie: czy ma ktoś może podstawę do modelu 65'', której chciałby się pozbyć? Ewentualnie czy ktoś wie czy od modelu 55'' jest tych samych wymiarów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesio 86 Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, KARTON napisał: Wiesio domyślam się to było lekko czepliwe. Ja czaje sie na b6 , zakup wrzesień - grudzień 2017. kwestia rozmiaru , stać mnie jedynie na 55 cali. Nie! nie czepliwe, B6 jest tak dobry ze aż bije po oczach! a nikt nikomu nie każe oglądać na max kontraście i z włączonym HDR, zawsze można ustawić pod siebie. Pozdrawiam i życze szybkiego zakupu! acha, dodam ze lepiej 65cal aby raz a dobrze! Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez wiesio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KARTON 14 Napisano 27 Kwietnia 2017 Tylko ze duza roznica w cenie 55 a 65 cali. A salon 21m. Odleglosc od 2m przechodzac a z sofy 3.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny kot 4 Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam.Zauważyłem że na moim LG OLED 65B6J na białym tle głównie pod kontem pojawia się różowy odcień.Pytanie dla posiadaczy tego telewizora czy w waszych też występuje taki problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 28 Kwietnia 2017 26 minut temu, czarny kot napisał: pod kontem Pod czym ??? O zafarbie bieli na OLEDach 2016 pisałem nie raz. Wszystko widać jak na dłoni na planszach testowych, patrz testy poszczególnych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny kot 4 Napisano 28 Kwietnia 2017 Chodziło mi że pod kontem widzenia przecież to to samo dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazar 384 Napisano 28 Kwietnia 2017 Kontem!? Na rany Chrystusa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 689 Napisano 28 Kwietnia 2017 Konto to jest w banku albo na Netflixie 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach