maxkorzen 48 Napisano 13 Grudnia 2016 Uwaga! Znowu podejrzana aukcja : http://allegro.pl/lg-oled65e6p-w-nowej-kondycji-10-2016-i6644524804.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 13 Grudnia 2016 Użytkownik od: 02.11.2008, 20:20:21 Myślisz że chce zrobić przekręt życia na 3 tys zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 13 Grudnia 2016 O kim piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 13 Grudnia 2016 No o tej osobie co wystawiła ten telewizor no przecież nie o Tobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 13 Grudnia 2016 Konto mogło zostać skradzione. juz chyba drugi raz jest ta sama aukcja wystawiona. brak możliwości odbioru osobistego, brak odpowiedzi na pytania. Nawet tytuł nie "po polsku" 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 14 Grudnia 2016 LG 55EA970V 4990 zł http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-55ea970v.bhtml?from=ceneo&p=4990.00&cr=0&1098358 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 14 Grudnia 2016 19 godzin temu, maxkorzen napisał: Uwaga! Znowu podejrzana aukcja : http://allegro.pl/lg-oled65e6p-w-nowej-kondycji-10-2016-i6644524804.html Dokładnie, są ogromne szanse że jest to wałek. 19 godzin temu, manfred1 napisał: Użytkownik od: 02.11.2008, 20:20:21 Myślisz że chce zrobić przekręt życia na 3 tys zł? To jest licytacja, więc jeśli ktoś da się nabrać cena poleci pewno w okolice 10 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 14 Grudnia 2016 LG 55EG910V Na otwarcie nowego marketu za powyższy model cena 5490 PLN - RTV EURO AGD Białystok ul. Hetmańska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iro63 1 Napisano 14 Grudnia 2016 nie wiesz czy XBOX za 50% ceny jest przy tej promocji w Białymstoku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 15 Grudnia 2016 Dnia 14.12.2016 o 13:07, Xisiek napisał: To jest licytacja, więc jeśli ktoś da się nabrać cena poleci pewno w okolice 10 tys. Ktoś wylicytował kłopoty za 12 tys. zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 15 Grudnia 2016 Dnia 14.12.2016 o 17:40, Iro63 napisał: nie wiesz czy XBOX za 50% ceny jest przy tej promocji w Białymstoku? Jest. RTV EURO AGD jest objęty tą promocją. 12 minut temu, Xisiek napisał: Ktoś wylicytował kłopoty za 12 tys. zł. Jeszcze jak przybliżysz foty to widać, że na naklejce na pudełku jest amerykański adres dostawy hehe. Dobry wałek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 16 Grudnia 2016 A tu następna podejrzana oferta : http://allegro.pl/telewizor-lg-oled65b6p-polecam-i6648610153.html#thumb/1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 16 Grudnia 2016 Może zamieszczajmy oferty sklepowe sprawdzone a nie bawmy się w śledczych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 16 Grudnia 2016 53 minuty temu, manfred1 napisał: Może zamieszczajmy oferty sklepowe sprawdzone a nie bawmy się w śledczych. Dlaczego nie ostrzec innych przed potencjalnymi walkami na Allegro???! PS. Nie obraź się ale już 2 raz piszesz tak jakby zależało Ci, żeby nikt z forumowiczów nie informował o potencjalnych aukcjach oszustów. Dziwne ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 16 Grudnia 2016 58 minut temu, manfred1 napisał: Może zamieszczajmy oferty sklepowe sprawdzone a nie bawmy się w śledczych. Oszustów trzeba tępić. Masz coś przeciwko? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 16 Grudnia 2016 1 minutę temu, pmcomp napisał: Oszustów trzeba tępić. Masz coś przeciwko? Nie mam nic przeciwko temu ale akurat są od tego odpowiednie służby. Nie lepiej stworzyć nowy wątek coś w rodzaju "Podejrzane oferty" i tam umieszczam linki do allegro.A tak jestem na kupnie tv i zamiast przeglądać ciekawą propozycję to rozkminiam czy sprzedaż jest legalna czy nie. Dla mnie to nieistotne bo ja nawet nie spogladam na takie aukcje a jeśli ktoś kupuje nie sprawdziwszy to jego sprawa. Głupich nie brakuje co potwierdza że ktoś jednak pomimo waszysz ostrzeżen i tak kupił ten telewizor. 46 minut temu, Xisiek napisał: Dlaczego nie ostrzec innych przed potencjalnymi walkami na Allegro???! PS. Nie obraź się ale już 2 raz piszesz tak jakby zależało Ci, żeby nikt z forumowiczów nie informował o potencjalnych aukcjach oszustów. Dziwne ... PS. Nie obraź się ale dając link do takiej oferty mam wrażenie że zależy Ci na uwypukleniu jej a może ktoś się skusi bo pomyśli że to w sumie legalna aukcja. A tak właśnie się stało bo ktoś kupił telewizor ... Dziwne... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 16 Grudnia 2016 1 godzinę temu, manfred1 napisał: Nie obraź się ale dając link do takiej oferty mam wrażenie że zależy Ci na uwypukleniu jej a może ktoś się skusi bo pomyśli że to w sumie legalna aukcja. A tak właśnie się stało bo ktoś kupił telewizor ... Dziwne... Piłeś coś czy coś brałeś?! Przecież i maxkorzen, i ja napisaliśmy że są to prawdopodobnie wałki i aby uważać, a ty piszesz, że nam zależy na promocji ofert oszustów?? Ręce opadają ... 1 godzinę temu, pmcomp napisał: Oszustów trzeba tępić. Właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Zgłosiłeś do allegro że jest to oszustwo? Masz na to dowody że sprzedający to straszny zbój ? Cytat Okazyjne ceny telewizorów OLED - promocje! (tylko info o promocjach) Gdzie tu jest mowa o podejrzanych aukcjach? Zresztą jest mi to teraz obojętne nie chce mi się dyskutować. Możesz tu wkleić całe allegro Edytowane 16 Grudnia 2016 przez manfred1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 16 Grudnia 2016 Za każdym razem widząc taka aukcje pisze zapytanie o chęci obejrzenia towaru przed zakupem. Tylko raz dostałem info, ze ..... nie jest to możliwe. Zgłaszam takie aukcje do Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 16 Grudnia 2016 1 godzinę temu, manfred1 napisał: Nie mam nic przeciwko temu ale akurat są od tego odpowiednie służby. I te służby oddadzą Ci kasę jak wtopisz na wałku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manfred1 3 Napisano 16 Grudnia 2016 3 godziny temu, pmcomp napisał: I te służby oddadzą Ci kasę jak wtopisz na wałku? Oczywiście, że nie oddadzą bo nie ma takiej potrzeby. Musiał bym mieć nie po kolei aby z takich aukcji tv kupować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raus 145 Napisano 16 Grudnia 2016 Przy najlepszych chęciach - faktycznie ktoś pobieżnie czytający wątek mógłby nie zauważyć że link w temacie "Okazyjne ceny" jest podpisany jako prawdopodobne oszustwo. Może faktycznie lepiej byłoby się z tym przenieść do nowego, wyraźnie oznaczonego wątku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Większość osób co szuka informacji o promocjach nie przeszuka całego forum tylko wejdzie w jeden wątek, więc mimo wszystko jest to imho stosowne miejsce aby informować o podejrzanych, ryzykownych "promocjach". Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Xisiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Newren 31 Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Nie jest w PL rynek,ale stosunkowo nie daleko od nas. I pokazuje jakie ceny bywają. http://www.melectronics.ch/p/de/LG_OLED65C6V_164_cm_4K_OLED_TV/770331000000/?listIndex=0&service=false Szwajcaria. LG OLED65C6V 164 cm 4K OLED TV Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Newren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 20 Grudnia 2016 O, skubani w tej Szwajcarii. Skoro C6 w 65 calach kosztuje u nich cirka 11 tys. zł strach aż myśleć jak nas doją duże sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach