Skocz do zawartości
yanki

Nowy kanał filmowy na "n" MGM HD

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='Pabloss' post='28750' date='13.12.2006, 13:31 ']
21 grudnia ma być na MGM HD o 18:00 film Barbershop z 2002 roku. Ciekawe czy puszczą go w 5.1 bo orginalnie film ten był nagrany w DD 5.1.
[/quote]
Doskonaly film braci Cohenow !!!! :blink:
Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='jacek2' post='28853' date='13.12.2006, 18:20 ']
Doskonaly film braci Cohenow !!!! :)
Polecam.
[/quote]

Mi tam MGM też odpowiada. Może ja jakiś nienormalny jestem :blink:

Autorus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='jacek2' post='28853' date='13.12.2006, 19:20 ']
Doskonaly film braci Cohenow !!!! :D
Polecam.
[/quote]
Przepraszam za pomylke , film braci Coenow ma angielski tytul :The Man Who Wasn't There , a w wersji francuskiej The Barber , stad pomylka .... :(
A MGM HD oby tak dalej!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zaczął sie film "Wściekły Byk" z Robertem Deniro.
Mam ten film na dvd i muszę stwierdzić że na MGM obraz super.
Jako że jestem fanem Roberta to polecam, a dla "amataorów" boksu jak znalazł :( i nie tylko.

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='amstrad' post='28754' date='13.12.2006, 11:40 ']
w środę o 21 film z 1999r :o
"Bez skazy"
[/quote]

jakos nie bylo tego filmu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='kamcyk26' post='28759' date='13.12.2006, 13:56 ']
No no, 2002 , 1999 to juz calkiem nowe filmy. Widac ze jest jednka sznasa na Terminatora w HD :-)
[/quote]
No przecież pierwszy Terminator był nawet z lat 80'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szkoda tylko że te same filmy leca przez co najmniej tydzień. Jak ktoś ma wolny dzień i przeznaczy go na oglądanie MDM to ma półtora tygodnia z głowy
Widać to najlepiej programie TV w TO&OWO w EPG tak się nie rzucało w oczy Edytowane przez sfinx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej maly procent moze pozwolc sobie na ogladanie MGM 24h/d . Mi sie podoba ze sa powtorki i nie ma sytuacji ze jesli nie ogladne filmu to kaplica i nie mam mozliwosci ogladniecia go juz wcale . Polska to ciekawy kraj , jak dobrze by nie bylo to i tak bedzie zle , a to ze same starocie , potem ze niby nie HD , teraz ze powtorki ... Co za tydzien ? Na co bedziecie narzekac , ze juz wam sie znudzil de niro czy ze o 5 rano jest plansza MGM i nic nie leci ?

chyba ze faktycznie nie jestem takim prawdziwym telemaniakiem i nie rozumiem tego "problemu"

dajcie szanse Nce , wszytsko jak widac idzie w dobrym kierunku , w program wchodza nowsze filmy nei jest zle , pewnie bedzie i mniej powtorek i wiecej nowych filmow . Poczekajmy chwilke .

pozdrawuiam zadowolonych :)

Edytowane przez flk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tu nie ma co dawać szans eNce bo ten kanał nie tylko w Polsce będzie, więc to sprawa nadawcy jak często rotują filmy, a nie N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Adamm4' post='28195' date='11.12.2006, 13:10 ']
Gdzie można znaleźć program mgm? Nie chodzi mi o odpowiedź, że w epg - bo to u mnie raz działa a raz nie.
Pozdr.
[/quote]
na stronie n w niezbedniku
podaje linka:P
[url="http://slimak.onet.pl/_m/specjalne/n/n_ramowka_MGM_15-21grudzien.pdf"]http://slimak.onet.pl/_m/specjalne/n/n_ram...-21grudzien.pdf[/url]

program jest aktualizowany:)
nka sie postarala:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Maddox' post='29563' date='16.12.2006, 18:16 ']
na stronie n w niezbedniku
podaje linka:P
[url="http://slimak.onet.pl/_m/specjalne/n/n_ramowka_MGM_15-21grudzien.pdf"]http://slimak.onet.pl/_m/specjalne/n/n_ram...-21grudzien.pdf[/url]

program jest aktualizowany:)
nka sie postarala:)
[/quote]

Dzięki
Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki [b]Maddox[/b] za program.

Leciało już na MGM do tej pory kilka fajnych filmów, ale wreszcie znalazłem coś konkretniejszego.
Polecam fanom horroru Mroczna Połowa - Dark Half [url="http://imdb.com/title/tt0106664/"]klik[/url]
Reżyseria George A. "Zombie ;-) " Romero
Na podstawie powieści Stephena King'a

Warto odświeżyć ten film tylko szkoda że w obydwu przypadkach leci w dość późnych godzinach - 00:00
No w końcu to mocno wygięty dreszcz.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='apatch' post='29722' date='17.12.2006, 18:33 ']
Dzięki [b]Maddox[/b] za program.

Leciało już na MGM do tej pory kilka fajnych filmów, ale wreszcie znalazłem coś konkretniejszego.
Polecam fanom horroru Mroczna Połowa - Dark Half [url="http://imdb.com/title/tt0106664/"]klik[/url]
Reżyseria George A. "Zombie ;-) " Romero
Na podstawie powieści Stephena King'a

Warto odświeżyć ten film tylko szkoda że w obydwu przypadkach leci w dość późnych godzinach - 00:00
No w końcu to mocno wygięty dreszcz.

Pozdrawiam
[/quote]

Dzięki za info! Wogole dzisiaj też leciał jakiś film koło 15 z 1994r i naprawdę było widać zaj,ebiście. HD jak ta lala :rolleyes: Oby więcej nowszych filmów bo widać, że śmiga wysoki bitrate

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ostatnio jestem trochę mniej zadowolony z jakości filmów na MGM.
Coś jakby zmniejszyli bitrate.
Jednak w tej chwili leci film "Przyjęcie" z 1968 roku i o dziwo dla mnie jakość doskonała.
Bardzo to dziwne.
Filmy młodsze o wiele lat są często w dość marnej jakości.
A tutaj taki "stary" film (z drugiej strony zawsze podobała mi się ta komedia) i tak dobrze przerobiony na HD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko jeden film na MGM do tej pory zasługiwał na miano w HD ! a jest nim ,, Ziemia Choto '' kto nie oglądał może to jeszcze zrobić , jest powtórka .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mało nowych pozycji :rolleyes: i filmy są rotowane cały czas :)
Ciekawe czy kiedykolwiek będą Bondy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ten kanał to porażka platformy"n",w kólko te same filmy,cały pakiet "hity filmowe" to wielka pomyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='waldi.s' post='32001' date='30.12.2006, 16:35 ']ten kanał to porażka platformy"n",w kólko te same filmy,cały pakiet "hity filmowe" to wielka pomyłka.[/quote]

Powiem krótko i brzydko: [beeep].

Wszędzie na wszystkich platformach na świecie filmy lecą w kółko.
A jak ci się nie podoba obraz w HD i zawartość kanału to się przełącz na TVP1 i nie zawracaj [beeep].

Sorry, poniosło mnie ale mam już dość postów malkontentów.
Jak się nie podoba to nie kupować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - proste.

A największą porażką tego forum jesteś TY z takim mądrym postem. Gdyby nie n-ka to jeszcze długo nad Wisłą nie byłoby HD.

Nie pozdrawiam :lol: .

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='roslonp' post='31953' date='30.12.2006, 00:49 ']codziennie o 21 jest nowy film[/quote]

Włącz sobie tv trwam :lol::blink::angry: będziesz w siódmym niebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='autorus' post='32004' date='30.12.2006, 13:35 ']Włącz sobie tv trwam :lol::blink::angry: będziesz w siódmym niebie.[/quote]
Nie wiem o co ci chodzi. Mi się kanał podoba i codziannie o 21 jest nowy film, była to tylko informacja dla tych co twierdzą że nie ma nowych filmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowe narzekanie... w przyszlym tygodniu poleci pare fajnych filmow z l.80-90 w tym genialna "Priscilla krolowa pustyni"... z przyjemnoscia obgladne w HD te pozycje :lol::blink::angry::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi