Xelos 7 Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie słuchaj doradców, bo to Ty będziesz miał telewizor w domu a nie oni. Patrz, oglądaj, porównuj, wyciągaj wnioski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamwolf 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Znalazłem Toshibę miesiąc temu i czekam a w międzyczasie czytam . Jeżdżę także po sklepach z materiałem SD i porównuję. Samsung D8000-fatalny obraz Panasonic VT30/46 cali -dużo lepiej Sony 55HX920-bardzo dobrze(cena ) Toshiba będzie we wrześniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek78 0 Napisano 25 Sierpnia 2011 jeśli można wiedzieć gdzie znalazłeś 46 cali VT30 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamwolf 0 Napisano 25 Sierpnia 2011 saturn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamwolf 0 Napisano 25 Sierpnia 2011 to mógł być GT ,dokłanie nie pamiętam wiadomo o co chodzi ,szukam rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deffc0n 0 Napisano 25 Sierpnia 2011 Doradzono mi kupno Panasonica 55VT30 ale czekam na Toshibę 55YL863 Mam rację???????????? W tym watku bedziesz mial tylko porade na temat Panasona VT nikt raczej nie doradzi ci kupna jakies tam toshiby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamwolf 0 Napisano 25 Sierpnia 2011 może i racja ale trzeba być obiektywny(jakąś tam Toshibę w wersji 40 cali mam teraz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) A lepszy od panasa VT30 okazał się Samsung: http://nowetrendy.pl...hp/news/id/7949 Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cureman 81 Napisano 13 Października 2011 A lepszy od panasa VT30 okazał się Samsung: http://nowetrendy.pl...hp/news/id/7949 Przestan pisac bzdury.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 13 Października 2011 (edytowane) To nie bzdury, tylko bezpośrednie porównania! Panasonic to nie król telewizorów, ale jak się jest jego posiadaczem to może zaboleć, jak coś może mieć lepszy obraz! Niemieckie Video to nie świerszczyk, tylko miesięcznik będący na rynku sporo lat i z doświadczonymi fachowcami... Zarówno za obraz, jak i za dźwięk samsung UE55D7090 dostał wyższe noty od panasa TX-P55VT30E i tyle w temacie! A nowszy Samsung UE55D8090 w bezpośrednim porównaniu, pewnie jeszcze bardziej panasa by pogrążył... Edytowane 13 Października 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdryj 0 Napisano 14 Października 2011 (edytowane) na flatpanelshd.com to panasonic jest krolem tv szczegolnie seria vt tak samo amerykanska nagroda dla vt wiec te oceny sa rozne a napewno boli jak ktos sobie kupil ledowke a tu okazuje sie ze to dalej lcd i tyle w temacie Edytowane 14 Października 2011 przez zdryj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HQ150 3 Napisano 14 Października 2011 na flatpanelshd.com to panasonic jest krolem tv szczegolnie seria vt tak samo amerykanska nagroda dla vt wiec te oceny sa rozne a napewno boli jak ktos sobie kupil ledowke a tu okazuje sie ze to dalej lcd i tyle w temacie I do tego jeszcze tegoroczna nagroda Eisa dla VT30 jako najlepszego telewizora PDP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reymen 0 Napisano 14 Października 2011 a wiec tak,jak to sie mówi RAZ KOZIE SMIERC,zamówiłem panasonica 65vt30e,jutro ma do mnie dotrzec,zobaczymy co soba zaprezentuje,czy napewno jest wart swojej ceny,albo bede płakał,albo sie cieszył nową zabawką,juz nie moge sie doczekac aby go dotknac,po przeczytaniu chyba milionów opini w ciagu ostatnich trzech miesięcy,zdecydowałem sie właśnie na ten model, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 14 Października 2011 Myślę, że będzie dobrze : ) Moim zdaniem powinien być kozak. I jeszcze ta wielkość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reymen 0 Napisano 14 Października 2011 myślę że przeprowadziłeś wiele testów tel różnych marek,a wiec wiesz co mówisz,bardzo licze sie z twoją opinią ,obyś okazał sie prorokiem ,a ja bym był mega zadowolony,zobaczymy,miedzy innymi twoje opinie i sugestie wpłyneły na moja decyzje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andsie1 27 Napisano 14 Października 2011 myślę że przeprowadziłeś wiele testów tel różnych marek,a wiec wiesz co mówisz,bardzo licze sie z twoją opinią ,obyś okazał sie prorokiem ,a ja bym był mega zadowolony,zobaczymy,miedzy innymi twoje opinie i sugestie wpłyneły na moja decyzje Poczytaj sobie tu. http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P65VT30-42VT30-50VT30-55VT30-65VT30-3D-Plasma-Review.html Pozdrawiam, AndrzejS@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reymen 0 Napisano 14 Października 2011 zaczynam sie utwierdzac w mysli że dobrze raczej zrobiłem,fajny tekst o tym-ze panas 65 jest tak ciężki, że jakby spadł z wieszaka sciennego to prawie napewno zabije,ale plus jest taki że jego rozmiary pozwalają na pochowanie delikwenta w obudowie panasa,haha,ale tak na powaznie zakładam ze bedzie śmigał [beeep]......................,już wkrótce premiera,oczywiście u mnie w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xelos 7 Napisano 14 Października 2011 reymen a czy Ty widziałeś ten telewizor w akcji na żywo, przed zakupem? Oczywiście pomijam to co można zobaczyć w MM lub Saturn, bo to tak jakby człowiek nic nie widział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reymen 0 Napisano 14 Października 2011 niestety,tylko mm wrocław,ogladałem kilka razy,ale szczerze mówiąc nie było mi dane przy nim majstrowac,panowie w sklepie nie pozwolili,ogólne wrazenia bardzo pozytywne,ale ile ludzi tyle opini,a wiec ryzyko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xelos 7 Napisano 14 Października 2011 To trzymam kciuki za udany zakup. Mam nadzieję, że podzielisz się wszystkimi swoimi wrażeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andsie1 27 Napisano 14 Października 2011 W każdy bądź razie ja nie zamieniłbym swojej kury na tego panasa. Pozdrawiam, AndrzejS@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reymen 0 Napisano 14 Października 2011 (edytowane) no niestety kury już nie produkują,oczywiście w miare uzytkowania będę chciał się podzielic z wami wrażeniami i spostrzezeniami,zarówno pozytywnymi i negatywnymi,tak jak wcześniej napisałem,albo spadne z wysokiego -zwłaszcza cenowo-koniana ziemie,albo będę happy,coś musiałem wybrac,z tego co pytałem na forum jedynie znależli się uzytkownicy 50 lub 55 vt 30,nikt nie obcował z 65vt30,albo nie miał ochoty podzielic sie wrazeniami i głosem o tym modelu, a więc głowne żródło to mm wrocław,oraz fora i testy wykonane przez rózne instytucje i osoby w necie, Edytowane 14 Października 2011 przez reymen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xelos 7 Napisano 14 Października 2011 Ciekawostka dla fanów Kuro http://allegro.pl/pioneer-pdp-lx6090h-kuro-ostatni-najlepszy-i1869958687.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andsie1 27 Napisano 15 Października 2011 Z ceną to przesadził. Seria KRP-60 tyle kosztowała, Pozdrawiam, AndrzejS@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kil 9 Napisano 15 Października 2011 Czy VT30 posiada szybę? czy jest to uciążliwe podczas użytkowania w dzień? Mam bardzo nasłoneczniony pokój i tv stałby na przeciwko okna. Będę wdzięczny jak podzielicie się własnymi doświadczeniami na ten temat. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach