autorus 11 Napisano 22 Lutego 2009 (edytowane) W MM lublin samusng 1500 po 523zł. I całkiem sporo filmów blu ray. Ale ceny średniawe Edytowane 22 Lutego 2009 przez autorus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boski 0 Napisano 1 Marca 2009 WAWA - C.H. PROMENADA ( w galerii mokotów nie ma tej promocji ) - EMPIK KILLZONE 2 - metalowe pudełko dla kolekcjonerów 209zł ale kupując je możesz sobie wybrać dowolną grę z platyny za 1 zł, jest tego dużo i praktycznie pełny wybór z platynowej serii. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malefisto 0 Napisano 2 Marca 2009 W MM warszawa jest ps3 z 80 gb i kilzone 2 za 1380zł i 20 rat 0 % czekam na wyprzedaz w saturnie w tamtym roku robili w lutym wyprzedaż a w tym roku narazie nic nie słychać o zadnej wyprzedaży, macie moze jakieś informacje czy będą cos planować? Muszę kupić telewizor 32 cale lcd i szukam okazyjnej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 2 Marca 2009 Muszę kupić telewizor 32 cale lcd i szukam okazyjnej ceny Słyszałem w radiu reklamę sieci Euro: "32 cale LCD firmy LG za 1799 złotych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boski 0 Napisano 3 Marca 2009 Słyszałem w radiu reklamę sieci Euro: "32 cale LCD firmy LG za 1799 złotych" proszę cię to ma być okazja phi... 32 cale kupujesz po 1000-1200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 4 Marca 2009 Pewnie wszyscy już mają ten film ale cena jest dobra wiec podaję : http://allegro.pl/item560423338_kung_fu_panda_blu_ray.html Kung Fu Panda to pozycja obowiązkowa u HD maniaków Autorus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erikos 0 Napisano 4 Marca 2009 Ktoś wystawił kilka aukcji z różnych nicków "supersprzedawców" w tej cenie. Okazja w sumie niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ludi 0 Napisano 5 Marca 2009 Rewelacyjna promocja (niestety tylko) w Gorzowie w MM na Panasonica TX37PV80P (najlepiej sprzedający się tv za ostatnie pół roku) w 10 ratach po 200zł. Szkoda że mam za daleko ale poluję na ten tv i nigdzie go koło mnie nie ma poniżej 2400zł a zratami to koło 2800 wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabipg 0 Napisano 5 Marca 2009 No to w saturnie w Krakowie 37Pv80 jest za 1699, Hitachi 42T01 za 1799 a 42PV80 za 2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malefisto 0 Napisano 6 Marca 2009 (edytowane) Jest wyprzedaż w saturnie "Totalna Wyprzedaż" ale ceny średnie nic ciekawego nie znalazłem, gazetka na ich stronie saturnpolska.pl Edytowane 6 Marca 2009 przez Malefisto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubikas 0 Napisano 6 Marca 2009 "The Big DVD Sale: Blu- ray" na Amazonie: http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=U...41&plpage=1 Gdyby tylko dolar kosztowal tyle, co w poprzednim roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malefisto 0 Napisano 6 Marca 2009 W media markt M1 jest dzisiaj nocna wyprzedaż od 21 do 24 bardzo duzo towaru przecenionego filmy , maszynki do włośów żelazka w zasadzie wszystko, dodatkowo od przecenionych cen jest - 10% na telewizory Kupiłem panasonica lcd 32 cale za 999 zł np. sasmung 40 cali lcd który wcześniej kosztował 1800 zł teraz można zakupic za 1610 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjasinsk 162 Napisano 8 Marca 2009 Jezeli kogos interesuje to w ramach wyprzedazy w Złotych Tarasach w Wawie przeceniono wieksza ilosc modeli sluchawek AKG - Przecena solidna. Mnie udalo sie zlapac model topowy (no jeden nizej) K601 za 500PLN gdzie najnizej na ceneo jest 800 a u dystrybutora 1100. W sumie to uleglem owczemu pedowi ))) Bo niedawno kupiłem Sennheisery 595 no ale teraz bede mogl przez kilka dni porownac i zwyciezca zostanie w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
langolier 0 Napisano 10 Marca 2009 42PV80 za 2099 Gdzie indziej za 1000zł drożej :blink: a w Łodzi Saturna brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackOut 0 Napisano 4 Kwietnia 2009 "42PV80 za 2099" W gazetce Saturn-Krakow nie znalazlem tej oferty... Przejechalem sie tu w Bydgoszczy do Saturna, a noz by mieli ciekawa oferte, ale stal tylko 37PX80 za 1999,- a obok 37X10 za 2999,- Za 2099,- to bym wzial 3 lub wiecej (i popchnal na Alledrogo) xD Cos mi sie widzi ze era taniego PV80 minela i nie wroci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banolka 0 Napisano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) Składane słuchawki przewodowe AKG K 440 Noise Cancelling z redukcją szumów Teraz! 139,95 zł + (29,95) http://www.ibood.com/pl/pl/product_specs.php Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez banolka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mat666 0 Napisano 4 Kwietnia 2009 Składane słuchawki przewodowe AKG K 440 Noise Cancelling z redukcją szumów Teraz! 139,95 zł + (29,95) http://www.ibood.com/pl/pl/product_specs.php A może jakieś szersze informacje na temat tego "sklepu"? Oferta bardzo obiecująca, jednak pewna obawa przed utratą pieniędzy istnieje:P.... Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banolka 0 Napisano 4 Kwietnia 2009 A może jakieś szersze informacje na temat tego "sklepu"? Oferta bardzo obiecująca, jednak pewna obawa przed utratą pieniędzy istnieje:P.... Z góry dzięki. Ludzie polecaja. Niby ibood zagraniczny jest spoko. narazie zlego nic nie slyszalem poza faktem ze czeka sie dosc dlugo na przesylke. Ja kupilem 29.03 maszynki - i jeszcze ich nie wyslali mam nadzieje ze nie bede czekla dluzej jak 14 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamjttk 0 Napisano 6 Kwietnia 2009 1. euro rtv agd - samsung b7000 ledowy 46 " za 6400 pln - 30 rat 0 % - czyli cena jak w najtanszym sklepie netowym a raty darmowe 2. hit !!! mm torun samsung b650 40" za 3800 i w tym jeszcze talon na 350 zl do wydania w sklepie czyli de facto telewizor za 3450 PLN !!! pozdrawiam i milych zakupow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 16 Kwietnia 2009 MegaAvans w Poznaniu ( Stary Browar) przez 3 dni -> 17-19 Kwietnia oferta specjalna "DRUGI PRODUKT -50%" na cały dział RTV. Gazetka promocyjna z tą ofertą --> http://www.megaavans.pl/poznan/data/gazetk...s10.04.2009.pdf Niezła okazja, żeby przy zakupie dwóch telewizorów drugi mieć za 50%, albo do telewizora np. kino domowe za pół ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keks 1 Napisano 17 Kwietnia 2009 MM Zielona Góra - Sharp 52HD1 - 8.880 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Rayden 1 Napisano 18 Kwietnia 2009 Wczoraj 17 kwietnia widziałem w Saturnie w Centrum Magnolia na Legnickiej (Wrocław) dwie sztuki Toshiba HD E1. Cena 299 zł. Pisało,że powystawowe. Gdyby nie fakt,że mam już Samsunga BD-1400 i używam go do DVD także, to bym łyknął. No ale nie za bardzo gdzie mam to już stawiać, potrzebuję raczej CD Playera no i dziewczyna przed wakacjami by mnie "zabiła" za wydawanie kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 14 Maja 2009 (edytowane) W Poznaniu - Tesco na ul. Mrągowskiej - na półce promocyjnej "50%" w dziale elektronicznym: Blu-ray - Sony BDP-S300 - 514zł DVD/HDD Recorder - LG RH277H (160GB dysk twardy) - 399zł MP4 - Sony NWZ-E435 2GB - 105zł BD i wypalarka chyba pojedyncze, wyprzedażowe sztuki, przynajmniej więcej kartonów w widoku nie było. Jeszcze jakieś kable i inne drobne bzdety typu głośniczki do PC też po 50% ceny. Edytowane 15 Maja 2009 przez Ghrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkal 0 Napisano 17 Maja 2009 Ciekawa promocja na telewizory sony np. bravia 40Z4500 taniej o22% wychodzi 49100zł i 5 lat pełnej gwarancji.Kupiłem w Video-Top w Lublinie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 17 Maja 2009 49tys to jak dla mnie nie promocja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach