krycha20 0 Napisano 13 Lipca 2019 Warto kupić TV w Komputroniku? Samsung QE55 Q70 w cenie 4949zl ggdzie w sklepach typu neonet, mediamarkt cena o wiele wyższa bo 6500 https://www.komputronik.pl/product/630809/samsung-qe55q70r.html?utm_source=Ceneo&utm_medium=link&utm_campaign=NiePromo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 13 Lipca 2019 Warto, dobry tv z dobrą ceną z modeli 2019. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha20 0 Napisano 14 Lipca 2019 Dzięki za odpowiedź, tv kupiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schamann 0 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) „Więcej kupujesz więcej zyskujesz nawet do 70%” W media jest do dziś promocja -można było kupić 4 z rabatami regulamin nie zabraniał Edytowane 17 Lipca 2019 przez Schamann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tonybcc 148 Napisano 23 Lipca 2019 Całkiem fajne promocje na Soundbar Dolby Atmoshttp://www.ibood.com/electronics-pl/pl/flash-sales/51822/7715/soundbar-dolby-atmos/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnyjonjc 14 Napisano 29 Lipca 2019 Dnia 4.07.2019 o 17:01, Xisiek napisał: Euro omijać szerokim łukiem w razie reklamacji dramat i oszukiwanie klienta. Zależy od produktu, ale fakt, mnie też próbowali załatwić. Kupiłem philipsa , dwa razy wysłali do mnie źle złożoną sztukę ( ta sama seria produkcyjna) , a za trzecią reklamacją wysłali mi... powystawowy egz. Rozpakowuje, podłączam , a tam zonk- tryb sklepowy domyślnie włączony. Na szczęście nie podłączyłem jej do internetu i zadzwoniłem do serwisu philipsa, Pan potwierdził moje obawy- telewizor został skonfigurowany zanim ja go kupiłem. Wysłał mi w pdfie potwierdzenie, pojechałem do nich, a w sklepie mnie zignorowali i głupie podśmieszkowania na twarzach. Wysmarowałem im do supportu takiego maila, że od razu przyjęli zwrot. Oczywiście historia jest omówiona po łebkach i zawiłości było dużo więcej. Mimo wszystko nie skreślam tego sprzedawcy, bo przy zakupie mniejszych urządzeń przez wysyłkę, mogę zwrócić ot tak (z tv 65" był problem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-=pUnIsHeR=- 0 Napisano 29 Lipca 2019 Szanowni... Co wybrać... Interesują mnie LED lub OLED o wielkości 58-60 cali max. Min. 4 hdmi, system oparty najlepiej na androidzie, no i wazne - Airplay... Słyszałem, że Apple dało przyzwolenie dla sporej części producentów na implementację w TV w modelach na 2019 i 2020. Ale czy już takie modele są dostępne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tukanx 1 Napisano 30 Lipca 2019 6 godzin temu, -=pUnIsHeR=- napisał: Szanowni... Co wybrać... Interesują mnie LED lub OLED o wielkości 58-60 cali max. Min. 4 hdmi, system oparty najlepiej na androidzie, no i wazne - Airplay... Słyszałem, że Apple dało przyzwolenie dla sporej części producentów na implementację w TV w modelach na 2019 i 2020. Ale czy już takie modele są dostępne? Poniżej podaje top 5 TV w kolejności, którą osobiście brałbym pod uwagę rozważając zakup TV. Airplay jest wspierany przez 4 producentów: LG, Samsung, Sony oraz Vizio - Vizio nie są u nas ogólnie dostępne. Airplay TV Androida z TV wymienionych poniżej posiadają Sony, Panasonic oraz Philips. LG oraz Samsung mają swój system, który osobiście wolę bardziej od Androida, ale to jest oczywiście kwestia gustu oraz preferencji. Wszystkie TV oprócz Samsung to OLEDy. Jedynie Samsung z wymienionych poniżej to ich odmiana LEDa inaczej QLED - zaznaczam, iż jest to pierwsza seria gdzie w końcu czarny kolor jest w miarę OK. Nadmieniłem kwestię czarnego ponieważ dla mnie jest to bardzo istotny czynnik przy wyborze TV, a w OLEDzie czarny to czarny - osobiście posiadam LG OLED. LG OLED65C8 SONY BRAVIA OLED KD-65AG9 PANASONIC TX-65FZ950E PHILIPS 65OLED903 SAMSUNG QE65Q90RA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-=pUnIsHeR=- 0 Napisano 30 Lipca 2019 Poniżej podaje top 5 TV w kolejności, którą osobiście brałbym pod uwagę rozważając zakup TV.Niestety nie pomogłeś mi, szukam tv w przedziale 58-60 cali, a najlepiej równe 60 cali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tukanx 1 Napisano 30 Lipca 2019 30 minut temu, -=pUnIsHeR=- napisał: Niestety nie pomogłeś mi, szukam tv w przedziale 58-60 cali, a najlepiej równe 60 cali. Zapomniałem dodać ponieważ w tym rozmiarze nie ma żadnego to podałem wszystkie 65 cali gdyż w mniejszy bym nie szedł, jednak jeżeli nie jesteś w stanie zmieścić takiego TV to pozostają te same modele tylko w 55 calach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irroo 18 Napisano 30 Lipca 2019 (edytowane) 58 minut temu, tukanx napisał: Androida z TV wymienionych poniżej posiadają Sony, Panasonic oraz Philips. Od kiedy Panasonic ma Androida? Edytowane 30 Lipca 2019 przez irroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tukanx 1 Napisano 30 Lipca 2019 9 minut temu, irroo napisał: Od kiedy Panasonic ma Androida? Mój błąd - Panasonic nie ma androida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario_80 12 Napisano 30 Lipca 2019 18 godzin temu, Johnnyjonjc napisał: Zależy od produktu, ale fakt, mnie też próbowali załatwić. Kupiłem philipsa , dwa razy wysłali do mnie źle złożoną sztukę ( ta sama seria produkcyjna) , a za trzecią reklamacją wysłali mi... powystawowy egz. Rozpakowuje, podłączam , a tam zonk- tryb sklepowy domyślnie włączony. Na szczęście nie podłączyłem jej do internetu i zadzwoniłem do serwisu philipsa, Pan potwierdził moje obawy- telewizor został skonfigurowany zanim ja go kupiłem. Wysłał mi w pdfie potwierdzenie, pojechałem do nich, a w sklepie mnie zignorowali i głupie podśmieszkowania na twarzach. Wysmarowałem im do supportu takiego maila, że od razu przyjęli zwrot. Oczywiście historia jest omówiona po łebkach i zawiłości było dużo więcej. Mimo wszystko nie skreślam tego sprzedawcy, bo przy zakupie mniejszych urządzeń przez wysyłkę, mogę zwrócić ot tak (z tv 65" był problem). Zakup przez internet z odbiorem osobistym w sklepie wg prawa traktowany jest w dalszym ciagu jako zakup na odległość. Liczy sie miejsce zawarcia umowy. Nie wiem jak w tym przypadku następuje zwrot towaru, czy w pkcie gdzie sie go odebralo czy niestety wysylka. Malo kto wie ale w przypadku odstapienia od umowy sprzedawca zobowiązany jest do zwrotu rowniez kosztów wysylki w 1 strone, mozliwie najtanszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-=pUnIsHeR=- 0 Napisano 30 Lipca 2019 (edytowane) A macie może wiedzę, czy w nowych modelach Sony na 2019/2020 będzie model 60' z Air Play i pozostała specyfikacją jak wyżej podałem? Edytowane 30 Lipca 2019 przez -=pUnIsHeR=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waleczne serce 3 Napisano 31 Lipca 2019 Promocja na TV https://promocje.x-kom.pl/telewizory-monitory?filtry=49_kategoria[592]&sortowanie=popularity z kodem ekran2019 LG 49UK6400 1599 zł Philips 65PUS8303 4799 zł Philips 65OLED903 11699 zł Philips 49PUS8303 2799 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej_2019 0 Napisano 6 Sierpnia 2019 Promocja przy zakupie telewizora z serii Philips Performance - pakiet usług za 1 zł "Teraz decydując się na zakup dowolnego modelu z serii Philips Performance w sklepach Media Expert oraz RTV EURO AGD, możesz skorzystać z promocyjnego pakietu usług już od 1zł. Cena obejmuje na przykład wniesienie, montaż, czy podstawową konfigurację. W ten sposób zyskujesz nawet blisko 230 zł. Promocja trwa tylko do 11 sierpnia 2019 roku." Szczegóły na stronach: https://www.mediaexpert.pl/lp,5586-philips-pakiet-uslug-za-1zl oraz https://www.euro.com.pl/cms/sklep-philips-performance.bhtml?llink=ban-1200x100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej_2019 0 Napisano 13 Sierpnia 2019 Kolejna fajna promocja, tym razem zestaw Philips OLED 803 55" i Xbox One S za 5999 zł. "Do 22 sierpnia 2019 r. przy zakupie Philips OLED 803 w rozmiarze 55’‘ klienci otrzymają konsolę Microsoft Xbox One S i pakiet gier. Cena za promocyjny zestaw wynosi 5999 zł. Oferta obowiązuje w wybranych sklepach stacjonarnych i on-line: Media Expert, RTV EURO AGD, Media Markt i Neonet. Telewizor Philips OLED serii 8 to kilkukrotny zdobywca nagród EISA. Wyposażony jest w procesor przetwarzania obrazu P5, system Ambilight, system Android TV, obsługę formatu HDR10+ oraz Perfect Natural Reality - inteligentny algorytm zwiększający kontrast, który poprawia standardowy obraz SDR do jakości HDR. Najnowsza generacja Philips OLED 803 charakteryzuje się antyrefleksyjną powłoką dla jeszcze głębszej czerni oraz jasności na poziomie 1000 nitów. Za szybkość działania odpowiada czterordzeniowy procesor oraz 16GB wbudowanej pamięci z możliwością rozszerzenia. Promocyjny zestaw z konsolą Microsoft Xbox One S zapewni niezliczone godziny rozrywki na najwyższym poziomie." Więcej szczegółów: https://www.mediaexpert.pl/lp,5750-philips-xbox-one-s-za-1zl https://www.euro.com.pl/cms/sklep-philips-konsola-za-1zl.bhtml?link=ban-1200x100 https://mediamarkt.pl/telewizor-philips-55oled803-w-zestawie-z-konsola-xbox https://www.neonet.pl/tag/product/list/tagId/4245?kwplcm=banner_promo_home Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpilberg 0 Napisano 25 Sierpnia 2019 Szukam jakiejś fajnej oferty na dobry telewizor 43’’. Głównie do netflixa itd. Ktoś coś poleci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tonybcc 148 Napisano 31 Sierpnia 2019 Pomijając jakość tv to jednak jest okazja jak ktoś musi coś kupić np do mieszkania do wynajęcia. https://www.pepper.pl/promocje/tv-led-lg-60uj6307-183543 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-=pUnIsHeR=- 0 Napisano 9 Września 2019 Widze, że w ofertach nowych modeli na koniec 2019 i na 2020 roku prawie żaden renomowany producent nie pokusił się o matrycę 60 cali... Kiepsko to wygląda. A 65'' to dla mnie za dużo, 55'' za mało I jak tu żyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldo94 482 Napisano 9 Września 2019 3 godziny temu, -=pUnIsHeR=- napisał: Widze, że w ofertach nowych modeli na koniec 2019 i na 2020 roku prawie żaden renomowany producent nie pokusił się o matrycę 60 cali... Kiepsko to wygląda. A 65'' to dla mnie za dużo, 55'' za mało I jak tu żyć? Szukaj na rynku wtórnym modelu Sony 60XF8305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Główczak 0 Napisano 10 Września 2019 Witam. Chcę kupić telewizor do oglądania filmów na netflix, youtube, ipla. Zainteresowałem się telewizorem LG 49UM7100PLB w cenie 2000 zł. Czy będzie to dobry wybór? Może jest coś lepszego w tej cenie? Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasm 7 Napisano 11 Września 2019 Cześć, Do dziś (2019.09.11) w Euro jest promocja na zakup ciekawych sprzętów. Wiele TV jest w promocji. Kupując przynajmniej 2 produkty objęte promocją można zgarnąć rabaty, np. przy zamówieniu na 6000 zł rabat wynosi 800 zł. Promocją objęte są również soudbary i można np. TV z soudbarem kupić taniej niż sam TV. Przykład: Samsung UE75RU7102K - 5999 zł Samsung HW-R450 - 799 zł W zestawie - 5998 zł Oferta ważna do północy. Zarówno w sklepach internetowych jak i w salonach stacjonarnych i... sprzedaży telefonicznej (?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeskul 3 Napisano 11 Września 2019 Witam ponownie znalazlem taka promocje Sony KD-65ZF9 65" Master Series 4K HDR LED TV | Crampton and MooreW sumie to mam za 1800Ł kompletny super tv z suundbarem i 5 lat gwarancjiCzy lepiej jednak kupic po znizkach( nhs 25%) samsunga q90 za okolo 2250Ł tez 5 lat gwarancji?Tv biore na dlugie lata ,wiec doradzcie co lepiej wybrac?Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waleczne serce 3 Napisano 18 Września 2019 Promocja na TV QLED Samsung https://www.x-kom.pl/l/samsung_qled_raty/ Raty 0% + transport + wniesienie w cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach