silver666 5 Napisano 22 Marca 2010 W Merlinie promocje z okazji 11 urodzin, między innymi Piraci z Karaibów po 80 zł sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PEPEE303 0 Napisano 23 Marca 2010 26 marca ma być W Gazecie Wyborczej> wybrane centra handlowe kupon zniżkowy na "2012" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 23 Marca 2010 (edytowane) Dla tych co jeszcze nie mają, a lubia takie klimaty Body of Lies za 5.99 GBP http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/7871303...es/Product.html. A jak już macie albo nie lubićie to 50 innych tytułow w tej samej cenie. UWAGA Wydawnictwo przeznaczone dla tych, którym brak polskich napisów czy lektora nie przeszkadza. Edytowane 23 Marca 2010 przez binary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 23 Marca 2010 Dla tych co jeszcze nie mają, a lubia takie klimaty Body of Lies za 5.99 GBPhttp://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/7871303...es/Product.html. A jak już macie albo nie lubićie to 50 innych tytułow w tej samej cenie. UWAGA Wydawnictwo przeznaczone dla tych, którym brak polskich napisów czy lektora nie przeszkadza. Z pozycji Polski nie kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 23 Marca 2010 To co w związku z tym? Mam polecać "promocje" w MM?!!? Pierwsza sprawa spośród kilkudziesięciu tysięcy zarejestrowanych forumowiczów są tacy, którzy nie mieszkają w Polsce. Po drugie: sposród pozostałych, którzy mieszkaja w Polsce, pewnie jest też niemała populacja, takich, którzy mają bliskich lub znajomych "na wyspach" i którzy mogą im pare płytek zamówić i przywieźć na Święta lub po prostu wysłać. Może wśród tych za 6 a z pewnościa z tych za 7 czy 8 funtów można coś wybrać. Nie mniej jednak dziekuję za przypomnienie, bo zapomniałem dodać. i choć temat wielokrotnie wałkowany, jednak może nie wszystkim znany - Play.com nie wysłyła do Polski. Czy to jest powód aby nie wspominać o atrakcyjnej ofercie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodran_1990 0 Napisano 25 Marca 2010 26-28 marca wszystkie 4 części Fast and Furious po 59pln za sztukę w Saturnie na Targówku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiperboll 2 Napisano 25 Marca 2010 W Saturnie we Wrocku w dniach 26-28.III.2010 promocja 1.Epoki Lodowcowe trzy części. 2.Shrek III 3.Harry Potter 4.Transformers II Wszystko to po 70 zł. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 25 Marca 2010 26-28 marca wszystkie 4 części Fast and Furious po 59pln za sztukę w Saturnie na Targówku. W Blue City dodatkowo za 69 zł: Metro Strachu Klopsiki i Inne Zjawiska Pogodowe (?) Anioły i Demony Harry Potter i Książę Półkrwi A na DVD Rewers za 29:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jax 1 Napisano 25 Marca 2010 (edytowane) Łódź Saturn otwarty, kolejki itp na kilku filmikach. Podobno wszystko promo sie rozeszło w kilka minut, godzin. http://www.youtube.com/watch?v=ZQgPmA3SHOU ps: na jednym z filmików zaopatruje się w dell'a jeden z większych hurtowników it w Łodzi Revers DVD 39zł 2012 BD 89,9zł WD 500GB 2,5" 259zł Edytowane 25 Marca 2010 przez Jax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoDeX 121 Napisano 25 Marca 2010 Klopsiki i Inne Zjawiska Pogodowe (?) ŚWIETNY ! ! ! http://www.filmweb.pl/f394386/Klopsiki+i+i...a+pogodowe,2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klolik 0 Napisano 26 Marca 2010 iBOOD dzisiaj: Popcorn Hour C-200 995,95 zł +29,95 zł (przesyłka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PEPEE303 0 Napisano 26 Marca 2010 W Gazecie Wyborczej kupon zniżkowy 20,12 zł na film "2012" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 26 Marca 2010 W MM w Wawie na Krakowskiej 2012 za 99 zł. Po uwzględnieniu kuponu robi się sympatyczniej. District 9 za 89 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 26 Marca 2010 filmy po 8.99 funta na amazon.co.uk http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/re...153&ie=UTF8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 26 Marca 2010 ten film dla mnie nie warty 99zl, nie wiem moze mialem slaby dzien ale film jest kiepski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benek07 1 Napisano 26 Marca 2010 (edytowane) W MM w Wawie na Krakowskiej 2012 za 99 zł. Po uwzględnieniu kuponu robi się sympatyczniej.District 9 za 89 zł Taka ciekawostka. Filmy na Blu-ray można kupić też w wypożyczalniach Beverly Hills. Ceny tam są zwykle wywalone w kosmos ale wczoraj zuważyłem ( Sadyba Best Mall), że District 9 sprzedaja za 79 zł Jak na nich to mega tanio. Edytowane 26 Marca 2010 przez benek07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jax 1 Napisano 26 Marca 2010 (edytowane) 26-28 marca wszystkie 4 części Fast and Furious po 59pln za sztukę w Saturnie na Targówku. Niestety przed południem już nie było, podobno ktos to wszystko kupił, rece opadaja. Brak słow na takich bizmesmenow od siedmiu bolesci. Pozdrawiam ich z tego miejsca, na szczescie dwie czesci przeoczyli. Edytowane 26 Marca 2010 przez Jax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PEPEE303 0 Napisano 26 Marca 2010 W Saturnie w Bydgoszczy "2012" był po 89 zł 2 dni temu, do tego kupon rabatowy to powinno być 68.88 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodran_1990 0 Napisano 27 Marca 2010 Niestety przed południem już nie było, podobno ktos to wszystko kupił, rece opadaja. Brak słow na takich bizmesmenow od siedmiu bolesci. Pozdrawiam ich z tego miejsca, na szczescie dwie czesci przeoczyli. Ja pojechałem na Targówek o 9 i było mało sztuk, może po 6 każdej części oprócz pierwszej, bo tej nie mieli. Pojechałem później do arkadii po pierwszą część i tam mieli wszystkie części nawet w sporej ilości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajaglarz 0 Napisano 27 Marca 2010 Media Markt Lublin - zestaw PS3 + Heavy Rain (wersja PL) + pilot - 1249 zł. Nie jest to oferta z gazetki, godzinę temu były jeszcze trzy sztuki, ja wziąłem jedną więc jeszcze dwie zostały. Przy okazji witam wszystkich na forum Pozdrawiam, Adam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 27 Marca 2010 Cześć Trafiłeś nieźle w tej cenie, gdyż w zestawie nie dali gniota, tylko jedną z najważniejszych gier 2010 roku. Mam nadzieję że slim 250 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benek07 1 Napisano 27 Marca 2010 Media Markt Lublin - zestaw PS3 + Heavy Rain (wersja PL) + pilot - 1249 zł. Pozdrawiam, Adam. Ciekawe, że pilota dołożyli do zestawu z grą. Z reguły (jeśli w ogóle) to bywał w zestawach z jakimś filmem (lub z grą i z filmem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 27 Marca 2010 A w MM Krakowska, W-wa zupełne kuriozum. Fallout 3 na PS3 w normalnej wersji ("Game Of The Year") za 99 zł Fallout 3 na PS3 wersja kolekcjonerska (w szkatułce) za 79 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajaglarz 0 Napisano 28 Marca 2010 CześćTrafiłeś nieźle w tej cenie, gdyż w zestawie nie dali gniota, tylko jedną z najważniejszych gier 2010 roku. Mam nadzieję że slim 250 GB. Oczywiście Slim 250 GB, taki zestaw (tylko bez pilota) kilka dni temu był za 1399, czekałem aż się pojawi zestaw z HR w przyzwoitej cenie no i trafiłem Pilot był doklejony do pudełka zwykłą taśmą także chyba mieli ich za dużo, nikt ich nie kupował to postanowili je rozdać W tej cenie to i bez pilota byłaby dobra okazja. Pozdrawiam, Adam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geffer 3 Napisano 28 Marca 2010 saturn lubin : 57zl krucjata bourne'a 69 koncert Madonny ii chyba wszystko natomiast fallout 3 pl normal version 79zl fallout 3 pl collector edition 89zl fallout 3 game of the year 199zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach