Skocz do zawartości
Adam60

Od telewizora do projektora i z powrotem czyli dlaczego nie warto kupować projektora i tracić pieniędzy !

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Adam60 napisał:

O czym ty piszesz ????????????? W pierwszym poście tego tematu pisałem, że TV 75'' spadną poniżej 15 tyś i TAK SIĘ STAŁO !!!

75 cali to raczej marna konkurencja dla projektora chyba że ktoś ma klitkę. Staciłeś pieniądze, bo sam nie wiedziales czego chcesz a teraz 1,5 roku płaczesz nam na forum. Widać lubisz takie zadymy,  bo normalny człowiek dawno dalby sobie z tym spokój.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, MarianPaz napisał:

75 cali to raczej marna konkurencja dla projektora chyba że ktoś ma klitkę. Staciłeś pieniądze, bo sam nie wiedziales czego chcesz a teraz 1,5 roku płaczesz nam na forum. Widać lubisz takie zadymy,  bo normalny człowiek dawno dalby sobie z tym spokój.

Jeśli ktoś ma mieć obraz 100' lub jeszcze mniej to nie taka marna... I pytanie czy większy obraz "tylko" o te 20' ma być uzasadnieniem do gorszej jakości ? To właśnie też każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Natomiast ty bardzo sprytnie nie odniosłeś się już tego co pisałeś, że jakby ktoś mnie posłuchał to by czekał do dzisiaj gdzie ci udowodniłem, że tak nie było, tylko zmieniłeś temat...

A TERAZ ZAKOŃCZENIE SPRAWY:

Eksperyment psychologiczno - społeczny dotyczący mojej skromnej osoby na tym forum i w tym temacie dobiega końca... Może osoby mnie hejtujące z tego forum, drwiące ze mnie itd głównie w tym temacie gdzieś kiedyś przeczytają o sobie w jakiejś pracy doktorskiej... ;) oczywiście pod nickami (co jest zgodnie z prawem). Szukajcie prac naukowych dotyczących takich zagadnień jak: "Mechanizmy psychologiczne występujące w relacji ofiara–sprawca", "Syndrom kozła ofiarnego w klasie", "Psychologia tłumu i presji" itd itd ;) Ja osobiście bardzo wiele się nauczyłem... Wielkie dzięki ;). Każdy kto DOKŁADNIE prześledzi ten temat pod kątem psychologicznym wyciągnie odpowiednie wnioski dotyczące mojej skromnej roli, ale przede wszystkim was  ;)

Wystąpię zaraz do administracji o usunięcie mojego profilu z tego forum. Jako, że naprawdę lubię też technologie możliwe, że w przyszłości pod innym nickiem zapytam o kabelek hdmi albo jakiś telewizor.

edit// napisałem o usunięcie konta, ale nie wiem czy jest taka możliwość. Jeśli nie ma to po prostu się wylogowuję i tyle.

• Plusik 1
  • Dzięki 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie film "Godzilla kontra Barnaba" 🤣🤡 

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Barnaba napisał:

Hahaha... Dokładnie... Sorry kolego za to, że wziąłeś w tym udział i byłeś można powiedzieć głównym bohaterem negatywnym... No, ale w końcu wszystko co pisałeś Ty jak i inne osoby pisaliście sami z własnej woli odnosząc się do mojej roli...  Pozdrawiam.

Chyba nie da się usunąć profilu więc po prostu tylko się wyloguję.

• Plusik 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Sorry, że jeszcze raz, ale jeszcze mój wniosek o usunięcie konta nie został zaakceptowany. Dlatego na szybko przedstawię pierwsze reakcje osób nadzorujących ten eksperyment. Oto mail jaki dostałem chwilę temu z prośbą żeby go tu zamieścić:

Dzień Dobry Państwu.

Pierwsze ogólne, gorące wnioski z tego testu jakie mogę sformułować są następujące:

- ludzie nie czytają dokładnie postów

- ludzie gromadząc się w określonych grupach, bez względu na argumenty merytoryczne są w stanie zjednoczyć się przeciwko innej opinii, w ich ocenie niesłusznej choć obiektywnie równoprawnej

- ludzie maja tendencję do manipulowania faktami i przytaczania wyłącznie dla siebie korzystnych opinii

- ludzie mają tendencję do unikania wytłumaczenia nieprawdziwych zarzutów jakie sformułowali i zmieniają temat na wygodny dla siebie

- prawdopodobnie pod wpływem różnych problemów życia codziennego potrafią ciągnąć niekończące się spory

- zadziwiająca jest aktywność w okresie weekendowym (kiedy przeznaczamy czas na odpoczynek) a parę osób potrafiło całe weekendy "punktować" użytkownika Adamo60

z pozdrowieniem M.Z.

PS Temat nie musi być zamykany bo wszystkie tezy postawione przez użytkownika Adamo60 były jego poglądami, ale mieszczącymi się jak najbardziej w ramach dyskusji technologicznej i moderowane przez ekspertów z zakresu elektroniki.

Pani prof. mnie prosiła, żeby to jeszcze tu wkleić na samo zakończenie. Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję.

Ode mnie serdeczne pozdrowienia. Zdążyliśmy równo do 01.03.2021 jak było zaplanowane.

Edytowane przez Adam60
  • Plusik 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie wnioski to miałem po 5tej klasie podstawówki .

Tobie praca doktorska potrzebna, żeby takie proste rzeczy zrozumieć...

Ps.1

Ja bym tam zamiast "ludzie", wstawił "hubio".

Ps.2

Kolejna życiowa rola hubio.

Teraz będzie się podawał za panią profesor .

Ooo, to doszła zmiana płci!

• Lubię 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sorry, że jeszcze raz, ale jeszcze mój wniosek o usunięcie konta nie został zaakceptowany. Dlatego na szybko przedstawię pierwsze reakcje osób nadzorujących ten eksperyment. Oto mail jaki dostałem chwilę temu z prośbą żeby go tu zamieścić:

Dzień Dobry Państwu.
Pierwsze ogólne, gorące wnioski z tego testu jakie mogę sformułować są następujące:
- ludzie nie czytają dokładnie postów
- ludzie gromadząc się w określonych grupach, bez względu na argumenty merytoryczne są w stanie zjednoczyć się przeciwko innej opinii, w ich ocenie niesłusznej choć obiektywnie równoprawnej
- ludzie maja tendencję do manipulowania faktami i przytaczania wyłącznie dla siebie korzystnych opinii
- ludzie mają tendencję do unikania wytłumaczenia nieprawdziwych zarzutów jakie sformułowali i zmieniają temat na wygodny dla siebie
- prawdopodobnie pod wpływem różnych problemów życia codziennego potrafią ciągnąć niekończące się spory
- zadziwiająca jest aktywność w okresie weekendowym (kiedy przeznaczamy czas na odpoczynek) a parę osób potrafiło całe weekendy "punktować" użytkownika Adamo60
z pozdrowieniem M.Z.
PS Temat nie musi być zamykany bo wszystkie tezy postawione przez użytkownika Adamo60 były jego poglądami, ale mieszczącymi się jak najbardziej w ramach dyskusji technologicznej i moderowane przez ekspertów z zakresu elektroniki.
Pani prof. mnie prosiła, żeby to jeszcze tu wkleić na samo zakończenie. Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję.

Ode mnie serdeczne pozdrowienia. Zdążyliśmy równo do 01.03.2021 jak było zaplanowane.
Z całym szacunkiem, ale teraz to popłynąłeś.
Mi ten wątek jakoś wybitnie nie przeszkadza. Chcę to czytam, nie to nie czytam. Ale teraz to ręce opadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jemu tylko o takie wasze komentarze chodzi :)

Teraz zacznie się krucjata, że hejterzy (ze mną oczywiście na czele) nie szanują autorytetów naukowych itp itd...

Ciekawe, kiedy mu się paliwo wyczerpie?

W sumie biedny facet z wyraźnie już widocznym schorzeniem.

• Lubię 2
  • Zmieszany 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.03.2021 o 19:25, Barnaba napisał:

Co gorsza, beda sequele. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jatka :D. Rzadko które filmy dostarczają tyle emocji ;)

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minęły 2 tyg. i z mojego głównego, właściwego profilu muszę jeszcze coś napisać tytułem podsumowania... Będzie to tylko ta jedna wypowiedź i moje zdanie i nie będę dalej już o tym dyskutował.

Osoby, które tu po mnie jechały, a właściwie po roli jaką mi zlecono niczym się nie różnią od dzieciaków na YT, którzy przez donejty hejtują youtuberów... Różnica polega tylko na tym, że tam są teksty w stylu: "spier.... stara k. szmato" , "idź się zabij grubasie" itd itd... Wiecie o czym piszę. Tutaj jest większa kultura bo taki barnaba napisze mi "tylko", że jestem głupi, albo będą ze mnie (z mojej roli) drwić.. insynuować chorobę itd... Natomiast nie ma tak naprawdę żadnej różnicy ! Zarówno w formie wulgarnej na YT czy tutaj chodzi wyłącznie o jedno - o poczucie się lepiej, że można po kimś pojechać ! Leczycie w ten sposób swoje kompleksy czując się anonimowo. Do tego macie grupę wsparcia w postaci towarzystwa, które samo siebie nakręca i lajkuje w tym gnojeniu kogoś.

Z punktu widzenia merytorycznego temat powinien zostać zakończony na 1 stronie gdzie Bipo czy Szewi i inne normalne osoby potwierdziły w zasadzie to co napisałem... Od 2 strony moja celowa, dalsza dyskusja była już częścią eksperymentu....

Nie powinniście mieć dobrego samopoczucia panowie, którzy po mnie tu jechali... To wszystko świadczy o was, a uważny analityk (a nie jak większość ludzi czytająca co 2 zdanie) prześledzi sobie ten wątek i zauważy np. że ja np napisałem wyłącznie info o dużych TV, a już znaleźli się tacy, którzy za samo to mnie jechali... Kolejność była taka, że to nie ja pierwszy kogoś atakowałem. Owszem i ja ostro odpisywałem, ale to była zawsze obrona no i oczywiście takie miałem zadanie. Nawet w trakcie trwania tego ktoś bardzo uważny mógł się domyślić o co chodzi bo pisałem miedzy wierszami, że obserwują was inne osoby...

Czy to jest wyłącznie kwestia tego forum ? Oczywiście nie ! Może trochę większe liberalne podejście adminów skłoniło nas do zrobienia właśnie tu tego eksperymentu, ale na wielu forach (nie wspominając o polskim YT o czym piszę wyżej) jest to bardzo częste... Niestety i to mówię naprawdę z ciężkim sercem wstępne badania pokazują, że Polacy przodują w takim hejtowaniu. Np. patostreamerzy to są znani wyłącznie w Polsce i.... Rosji... Nasza rola nie ograniczyła się tylko do tego forum. Żeby był dobry materiał porównawczy inne osoby prowadziły podobne eksperymenty na forach zagranicznych - amerykańskich, europejskich (ale nie technologicznych) i nie ma tam tego co jest u nas, lub jest w znacznie mniejszej skali... Niestety jako naród, zakompleksiałych ludzików bojących się wszystkiego bo nawet sprzedawczyni w biedronce potrafi się popisywać tym minimalnym poziomem władzy jaki posiada, w ten sposób odreagowujemy w necie... Nie wspomnę oczywiście o odreagowaniu za "złe": żony, szefów, braci, siostry, rodziny, kolegów itd itd itd. Każda osoba w ten sposób się zachowująca daje świadectwo wyłącznie o sobie. Bo nawet jeśli taki Adamo pisał głupoty, a miejscami celowo pisał - to albo się odpowiada w sposób merytoryczny bez ataków personalnych albo się wcale nie odpowiada... I to powinien być standard dyskusji, a niestety, szczególnie u nas w Polsce nie jest....

Niestety to nie służy ani rozwojowi ani współpracy ani niczemu dobremu... Dopiero musi na nas ktoś napaść albo zniewolić jak Niemcy albo ZSRR żebyśmy się umieli zjednoczyć i wtedy z kolei jesteśmy jak jeden silny naród... A jak nic nam nie zagraża sami między sobą zarówno w kraju jak i zagranicą dajemy popisy takiej wzajemnej nienawiści i hejtowi...

Zastanówcie się naprawdę nad tym...

Z mojej strony w tym temacie to koniec. Konto nie zostało zamknięte. Być może jest jakiś problem techniczny. Tym nie mniej ja już nie mam do niego dostępu i nigdy więcej nie będzie tu użyte. Na tym co teraz piszę zalogowałem poprzez google i też więcej nie będę się już tu udzielał (w tym temacie). Napisałem już wszystko. Zresztą to nie tylko moje opinie, ale w większości całej naszej grupy.

Oczywiście nie zarzekam się, że nigdy więcej się o coś nie zapytam bo jak wcześniej pisałem może się tak zdarzyć, że będę potrzebował rady w sprawie jakiegoś TV czy jakiegoś kabelka a pomijając eksperyment jest na tym forum mnóstwo ludzi znających się na rzeczy.

Pozdrawiam was wszystkich. Adam.

• Plusik 5
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kolega z forum powrócił...

Nieśmiertelny 3 1/2 🤡

• Haha 1
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie hejterzy... Posługuję się wyłącznie tym jednym kontem i dzisiaj po raz pierwszy wypowiedziałem się w innym temacie na temat znajomości angielskiego... Buźki dałem już tutaj dawno temu w tym temacie (zresztą z tego powodu miałem nieprzyjemności na priv ze strony barnaby)... Macie chyba jakieś problemy z ogarnięciem co kiedy było... Dla mnie ten temat jest całkowicie zamknięty. Wszystko co miało być zrobione było zrobione. Praca jest w przygotowaniu... To wszystko co mam tu do powiedzenia. Eksperyment jest zakończony. Nie wiem kompletnie o czym piszecie...

To, że się nie wypowiadam tutaj nie oznacza, że nie obserwuję tego forum i waszego zachowania... Nie oznacza, że nie będę dawał ikonek (dlaczego ? To moja słodka tajemnica) :) Np taki barnaba miał już co najmniej 2 scysje na forum - bynajmniej nie ze mną...

Więcej nie mam nic do dodania. Ten temat został wyczerpany zarówno jako temat w sensie merytorycznym jak i dobiegł końca eksperyment... To, że macie jakieś zwidy i paranoje, że ktoś was ma atakować z 5 kont... No cóż.... 👎

Edytowane przez Adam Lic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Adam Lic napisał:

zresztą z tego powodu miałem nieprzyjemności na priv ze strony barnaby

Kłamiesz, jak zwykle zresztą - swoją opinię na temat twojej niezwykle nędznej, prymitywnej osoby wyrażałem tylko i wyłącznie publicznie, nigdy prywatnie

ps. 5 kont to chyba minimum, które daje się niestety zaobserwować. Obstawiam, że twoja chora wyobraźnia wygenerowała ich więcej, Jokerze Boracie

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Barnaba napisał:

Kłamiesz, jak zwykle zresztą - swoją opinię na temat twojej niezwykle nędznej, prymitywnej osoby wyrażałem tylko i wyłącznie publicznie, nigdy prywatnie

Sam kłamiesz i dobrze o tym wiesz.... Nie pamiętasz jakie mi i jeszcze jednej osobie wysyłałeś ikonki na priv ? Przecież musiałem aż wyłączyć przyjmowanie wiadomości na priv tyle mi tego wysyłałeś...

Rozumiem - taki po prostu jesteś, ale może warto to zmienić ? Pozdrawiam ciebie i innych hejterów bo tak naprawdę to wszystko co piszecie naprawdę świadczy tylko o was... Bez odbioru...

Tu macie próbkę tylko z tego miesiąca niemerytorycznej prowokacji ze strony barnaby w stosunku do zupełnie innej osoby:

W dniu 2.04.2021 o 23:21, Barnaba napisał:

Ty używałeś kiedyś projektora, czy tylko nimi handlujesz?

Delikatnie mówiąc: bajki opowiadasz i mącisz koledze :(

A następny w kolejce jest raf piszący o bredzeniu itd itd... Jesteście po prostu hejterami i tak sobie poprawiacie humor... Ale czy na pewno ?

Temat buziek - jak jak daję to źle, ale jak wy mi dajecie to już wszystko ok ? 

Ale jak pisałem wszystko już wiadomo o was... Temat wyczerpany... Zmieńcie się i poprawcie swoje życie... Zobaczycie że życie z pozytywnym przekazem jest dużo fajniejsze... 👍

Pozdrawiam

Edytowane przez Adam Lic
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co...

Jak koleś pisze, że obraz z płyty Blu-ray na projektorze jest bee, to nie bredzi?

Ty oglądałeś DVD i było super!

Coś się zmieniło....?

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Adam Lic napisał:

Sam kłamiesz i dobrze o tym wiesz....

Ty też nas okłamywałeś w sprawie sprzedaży projektora i dobrze o tym wiesz. Na dwóch kontach się skompromitowałeś, teraz będzie trzecie podejście? No cóż, widać nie możesz bez tego żyć. Może jakiś specjalista byłby potrzebny. 😎

• Dzięki 2
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Adam Lic napisał:

Panowie hejterzy... Posługuję się wyłącznie tym jednym kontem i dzisiaj po raz pierwszy wypowiedziałem się w innym temacie na temat znajomości angielskiego... Buźki dałem już tutaj dawno temu w tym temacie (zresztą z tego powodu miałem nieprzyjemności na priv ze strony barnaby)... Macie chyba jakieś problemy z ogarnięciem co kiedy było... Dla mnie ten temat jest całkowicie zamknięty. Wszystko co miało być zrobione było zrobione. Praca jest w przygotowaniu... To wszystko co mam tu do powiedzenia. Eksperyment jest zakończony. Nie wiem kompletnie o czym piszecie...

To, że się nie wypowiadam tutaj nie oznacza, że nie obserwuję tego forum i waszego zachowania... Nie oznacza, że nie będę dawał ikonek (dlaczego ? To moja słodka tajemnica) :) Np taki barnaba miał już co najmniej 2 scysje na forum - bynajmniej nie ze mną...

Więcej nie mam nic do dodania. Ten temat został wyczerpany zarówno jako temat w sensie merytorycznym jak i dobiegł końca eksperyment... To, że macie jakieś zwidy i paranoje, że ktoś was ma atakować z 5 kont... No cóż.... 👎

On nie klamie. To zli hajterzy zaklinaja rzeczywistosc. ;) 

ponizsze sdjecie zrobiona zanim konto Adam Lic zabral jakikolwiek glos na forum.

P.S.

Za moich studenckich czasow, nie bylo doktorantow, ktorzy nie znali angielskiego w stopniu komunikatywnym. A  tym bardziej doktorantow filologii angielskiej, nie potrafiacych zrozumiec polowy dialogow w filmie. :)  No ale moze po prostu zyjemy w rzeczywistosciach rownoleglych, a HDTVPOLSKA, to taka platforma uwspolniajaca rozne wymiary. 

Whats-App-Image-2021-04-12-at-22-03-16.j

Edytowane przez binary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, MarianPaz napisał:

Ty też nas okłamywałeś w sprawie sprzedaży projektora i dobrze o tym wiesz. Na dwóch kontach się skompromitowałeś, teraz będzie trzecie podejście? No cóż, widać nie możesz bez tego żyć. Może jakiś specjalista byłby potrzebny. 😎

Specjalista to może tobie jest potrzebny bo od 19.12.2020 r do dzisiaj czyli przez 5 miesięcy CAŁA TWOJA AKTYWNOŚĆ na tym forum wynosi: 13 hejtów na mnie w tym wątku, 2 wpisy na inne tematy... Akurat tu łatwo każdy sprawdzi więc nie będzie obrażania czy ktoś kłamie czy nie...

Tylko ja się tu pojawiam... Momentalnie ty... Rozpamiętujesz jakieś kwestie sprzedaży co 100 razy tłumaczyłem i nie ma to ŻADNEGO ZNACZENIA...

Byłem pewny, że i ty się odezwiesz... Brawo... Lepiej się poczułeś obrażając mnie ? Fajnie...👍

21 minut temu, binary napisał:

On nie klamie. To zli hajterzy zaklinaja rzeczywistosc. ;) 

ponizsze sdjecie zrobiona zanim konto Adam Lic zabral jakikolwiek glos na forum.

P.S.

No przecież napisałem, że was obserwuję i daje od czasu buźki... Wszystko prawda... Podobno jak pisał Nygus z waszego kółeczka wzajemnej adoracji - dawanie buziek to prawo każdego i nic komu do tego...

Szczerze powiedziawszy to gwoli wyjaśnienia wszedłem na to forum dzisiaj żeby się spytać o coś w sprawie TV no i poparłem klausa w sprawie opinii o jęz. angielskim. I to był jedyny powód, ale jak tu ktoś zaczął pisać o jakimś "ataku" z 5 kont no to się odezwałem.... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.. Przyznaję - nie było warto... :(

Kiedyś nadejdzie taki dzień, że poczytacie o sobie samych...

Powodzenia Panowie...

13 minut temu, Adam Lic napisał:

Specjalista to może tobie jest potrzebny bo od 19.12.2020 r do dzisiaj czyli przez 5 miesięcy CAŁA TWOJA AKTYWNOŚĆ na tym forum wynosi: 13 hejtów na mnie w tym wątku, 2 wpisy na inne tematy... Akurat tu łatwo każdy sprawdzi więc nie będzie obrażania czy ktoś kłamie czy nie...

Tylko ja się tu pojawiam... Momentalnie ty... Rozpamiętujesz jakieś kwestie sprzedaży co 100 razy tłumaczyłem i nie ma to ŻADNEGO ZNACZENIA...

Byłem pewny, że i ty się odezwiesz... Brawo... Lepiej się poczułeś obrażając mnie ? Fajnie...👍

No przecież napisałem, że was obserwuję i daje od czasu buźki... Wszystko prawda... Podobno jak pisał Nygus z waszego kółeczka wzajemnej adoracji - dawanie buziek to prawo każdego i nic komu do tego...

Szczerze powiedziawszy to gwoli wyjaśnienia wszedłem na to forum dzisiaj żeby się spytać o coś w sprawie TV no i poparłem klausa w sprawie opinii o jęz. angielskim. I to był jedyny powód, ale jak tu ktoś zaczął pisać o jakimś "ataku" z 5 kont no to się odezwałem.... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.. Przyznaję - nie było warto... :(

Powodzenia Panowie...

Nie było warto odpowiedzi na swój problem nie dostałem, a za to dałem paliwo do jechania po mnie... A teraz mi za to już nie płacą.... Hahahaha....:) Ale może jeszcze wydębię parę zł extra za tą dzisiejszą zabawę...

Oj ludzie, ludzie... chciało by się powiedzieć... co z was za ludzie... 😉

Wiem, że to pewno mało możliwe, ale skoro już dzisiaj tu wszedłem to mam pytanie: czy wskazane osoby z tego wątku "hejterzy" którzy po mnie tu "jechali" byli by skłonni wypełnić na potrzeby naszego projektu taką ankietę ? Pytania standardowe dotyczące dochodów, zamieszkania (miasto pow. 500 tyś/poniżej itd), relacji w życiu realnym... Taka ankieta społeczno-psychologiczna... Jeśli ktoś byłby chętny proszę o info do końca sierpnia 2021 r. Ankieta była by anonimowa w tym sensie, że te dane były by tylko powiązane oczywiście z waszymi nickami w trakcie opracowania...

Edytowane przez Adam Lic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Adam Lic napisał:

I nie ma to ŻADNEGO ZNACZENIA.

Oczywiscie że ma, bo pokazuje brak wiarygodności tego co piszesz. W sumie to bylem pewny, że nie wytrzymasz i nie potrafisz żyć bez tego swojego trollingu po to by zarzucać nam hejt, choć najwyraźniej nie zozumiesz jego znaczenia. Gdybyś był rozsadny, to już dawno dałbyś sobie spokój, ale lubisz jątrzyc i celowo prowokujesz innych. Jesli dokonujesz jakichś dziwnych podsumowań, to ewidentnie celowo podgrzewałeś poziom dyskusji, by zgadzało się z przyjętą tezą.

40 minut temu, Adam Lic napisał:

Lepiej się poczułeś obrażając mnie ?

Litości czy my jesteśmy w piaskownicy i ktoś Ci zabrał łopatkę albo nazwał głupim? Tak to wygląda. Metytoryki w tym temacie nie było prawie wcale, ponieważ na podstawie własnych doświadczeń próbowałem forsować własną jedynie sluszną teorię, a to trochę jak rozmowa ze ścianą. 

• Plusik 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Adam Lic napisał:

Pewnie w wyroku sądowym, którym nas "straszysz"?

Co, już nie planujesz krwawej zemsty? 🤡

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi