christoff.w 33 Napisano 26 Lipca 2017 Bo laptok chyba potrzebuje połączenia wpierw z Twoim ruterem i dopiero ruter z tv sie łączy. Przynajmniej jak tak mam.A tel to telefon...łączy się jako android za pomocą tzw."lustrzanego odbicia", ale mogę się mylić co do 1go.Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cincin88 1 Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Przy próbie połączenia się poprzez dodawanie urządzenia z poziomu Windowsa, na tv jest komunikat "Łączenie z NAZWA_LAPTOPA", komunikat po chwili znika a na kompie mam: Można jakoś sprawdzić, czy faktycznie jest to problem sieciowy? Edytowane 26 Lipca 2017 przez cincin88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryrek 0 Napisano 29 Lipca 2017 Witam przymierzam sie do panasa 55 lub 58,raczej nie oglądam piłki nożnej i nie wiem czy jest sens wybierać model z matrycą 120 hz Muszę to przemyśleć,i proszę was o pomoc,moje pytanie które dostępne modele na ten czas maja taką matrycę? jeśli chodzi o panasa Trochę tu poczytałem i chyba tylko dx750 ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macafi 0 Napisano 13 Listopada 2017 Witam. Mam Panasonic 50dx750 nigdzie nie mogę znaleźć pilota do obsługi Internetu tzn. Touch pad pilot z kulką itp. Do tego modelu chyba nie ma. Czy ktoś może mi pomóc który model pilota czy touch pada będzie pasował z innego panasonica lub inne rozwiązanie. Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolunio 0 Napisano 30 Grudnia 2018 WiramMam pytanie odnośnie bluetooth w tym TV.Czy można połączyc sluchawki bluetooth z tym telewizorem? Pytam bo zakupiłem sluchawki JBL T500BT i ich nie znajduje...Czy komuś się udało połączyć podobne sluchawki przez bluetooth?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolunio 0 Napisano 4 Września 2020 WitamNo i po niespełna 4 latach tv umarł. Zgasł i zero reakcji, nawet diody się nie świecą. Firma Panasonic dziękuje za jakość....i 7 tys w plecy.... żal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grundig 563 Napisano 4 Września 2020 (edytowane) Jesli dioda sie nie swieci to brak zasilania.W tym modelu telewizora jest chyba jeszcze wtyczka sieciowa w telewizorze.Proponuje sprawdzic czy jest dobrze podlaczona do telewizora .Jesli kabel sieciowy jest ok to usterka zasilacza.Nawet ja sie kiedys pomylilem gdy pojawiala sie taka sama usterka w moim telewizorze plazmowym, pomyslalem ze telewizor sie uszkodzil.Wystarczylo jednak wlozyc mocniej wtyczke do telewizora dziala do dzis czyli 9 lat Edytowane 4 Września 2020 przez grundig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 701 Napisano 4 Września 2020 24 minuty temu, kolunio napisał: No i po niespełna 4 latach tv umarł. Zgasł i zero reakcji, nawet diody się nie świecą. Firma Panasonic dziękuje za jakość....i 7 tys w plecy.... żal serwis "nieautoryzowany" często potrafi naprawić za kilka stów - o ile część będzie dostępna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolunio 0 Napisano 4 Września 2020 Dwie porady serwisu ze może być to płyta głównaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 701 Napisano 4 Września 2020 4 minuty temu, kolunio napisał: Dwie porady serwisu ze może być to płyta główna to pewnie bylejaki ten serwis - mój wycenia gratis i mówi co i za ile do wymiany poszukałbym jakiegoś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 4 Września 2020 Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Jest serwis i serwis...Koledze też padł Panasonic. Nie dawał znaku życia...Modelu nie pamiętam, serwis stwierdził, że padła płyta główna, koszt bardzo duży, wręcz nieopłacalny. Jego znajomy zajął się sprawą, też ma serwis. Telewizor naprawiony, wymienił tranzystory w sekcji zasilania i nie pamiętam czy coś jeszcze. Koszt części poniżej 50 zł, plus wiadomo coś za naprawę znajomemu. Nie mówię, że tak będzie u Ciebie, ale może warto spróbować poszukać inny serwis, jakiegoś znajomego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolunio 0 Napisano 5 Września 2020 Ok dzięki za info bede szukałWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach