selk 0 Napisano 6 Stycznia 2017 (edytowane) tjaaa tylko w sklepach gdzie jest promocja obowiązująca cena 5900 albo wiecej Edytowane 6 Stycznia 2017 przez selk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 6 Stycznia 2017 Dnia 5.01.2017 o 07:57, Alex1983sf napisał: Dobre... co za cyrk. Pewnie faktycznie mieli dużo tych telewizorów i opróżniali magazyny, bo trzeba było zrobić miejsce dla QLEDów Samsunga. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 6 Stycznia 2017 A zbliżają się Samsungi ?Sent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 6 Stycznia 2017 Dnia 2.01.2017 o 10:23, KARTON napisał: Panowie promo było nie powiem bo dobre, ale jeszcze będą i to lepsze. EG 910 było za 5499 , gdzie znowu wróciły za 6999, (euro , MM) Ja uważam ze dobro promo to będzie B655" za 7999, a 65" za 9999. Wejdą zaraz nowe modele i nie ma bata że ceny nie spadną, może za pół roku albo 8 m-cy ale spadną i wtedy będzie promo, a to że w tej chwili chcą za 920 za 12 tys. coż nie stoja i tak tego nikt nie kupi. 65B6J za 9999 ? Kiedy realnie można spodziewać się takiej ceny ? Czy to kwestia 3 miesięcy czy raczej prawie roku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 6 Stycznia 2017 Moim zdaniem roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 6 Stycznia 2017 1 minutę temu, pmcomp napisał: Moim zdaniem roku. A jak długo myślisz ten TV będzie dostępny w sprzedaży, mam tu na myśli nowe egzemplarze a nie powystawowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Tak długo jak kupujący będą chcieli je kupować. W Polsce dłużej, na Zachodzie krócej. BTW egzemplarz powystawowy tak łatwo rozpoznać, że nie wiem w czym jest problem. Nalezy jedynie odbierać osobiście. Co przy sprzęcie za kilkanaście tysięcy złotych jest dla mnie oczywiste. Szczególnie telewizory, które moga mieć fabryczne wady na matrycy. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez pmcomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 6 Stycznia 2017 A wiadomo moze kiedy maja sie pojawic nowe modele ? Mam na mysli 65 caliSent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 6 Stycznia 2017 OLED od Sony ponoć na wiosnę. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 6 Stycznia 2017 3 godziny temu, photosmart napisał: A wiadomo moze kiedy maja sie pojawic nowe modele ? Mam na mysli 65 cali Tegoroczna seria OLEDów z LG ma w rozmiarach 55" i 65" B7/G7/E7 ma się pojawić na rynku w pierwszym tygodniu kwietnia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 6 Stycznia 2017 Tegoroczna seria OLEDów z LG ma w rozmiarach 55" i 65" B7/G7/E7 ma się pojawić na rynku w pierwszym tygodniu kwietnia.Jakieś przecieki dotyczące cen? Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 6 Stycznia 2017 Z nowej serii wiemy na razie o sugerowanej cenie na rysek USA modelu OLED 65W7P - 8000 USD. 77" OLED 77G6P kosztuje w USA 20 000 USD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 7 Stycznia 2017 W Media Markt im więcej cali tym większy rabat. 65B6J (15%) wychodzi za 16998. Szału nie ma ale jeśli ktoś szuka rat 50x0% to do 10.01 można korzystać. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 7 Stycznia 2017 Ja poczekam az zejda do około 13 i wtedy kupię ... tak sobie postanowiłem Sent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepka 15 Napisano 7 Stycznia 2017 Zważywszy, że niedawno w Euro był za 15k, to teraz to promo "słabe" się wydaje ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 7 Stycznia 2017 Bardzo bardzo slabe ... i jak juz wyzej napisalismy, ze nagle z 17 bez promo urosla u nich do 20Sent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 7 Stycznia 2017 Tylko kiedy za 13 będzie Panowie ? Druga kwestia to ciekawe jakie będą startowe ceny B7ki. B6 startował za 21999. Skoro w tym roku wchodzi konkurencja, a technologia z roku na rok powinna tanieć to może będzie niższa. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 7 Stycznia 2017 Mialem nadzieje, ze niedlugo gdyz skoro byl za 15 w euro (przez moment) a u konkurencji jest za 16 z ogonkiem to szansa byla ... ale poczekamy, zobaczymySent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dickus 13 Napisano 7 Stycznia 2017 31 minut temu, boban61 napisał: Tylko kiedy za 13 będzie Panowie ? Druga kwestia to ciekawe jakie będą startowe ceny B7ki. B6 startował za 21999. Skoro w tym roku wchodzi konkurencja, a technologia z roku na rok powinna tanieć to może będzie niższa. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Konkurencja to Sony i Panasonic, które panele kupują od LG, więc LG może kontrolować ceny (sprzedawać im drożej, żeby móc sprzedać swoje TV też jak najdrożej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 7 Stycznia 2017 Mialem nadzieje, ze niedlugo gdyz skoro byl za 15 w euro (przez moment) a u konkurencji jest za 16 z ogonkiem to szansa byla ... ale poczekamy, zobaczymySent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban61 3 Napisano 7 Stycznia 2017 Konkurencja to Sony i Panasonic, które panele kupują od LG, więc LG może kontrolować ceny (sprzedawać im drożej, żeby móc sprzedać swoje TV też jak najdrożej). Z jednej strony tak. Z tym, że wg zeszłorocznych przecieków SONY będzie sprzedawał swoje modele OLED na 2017 55 i 65 cali za odpowiednio $1999 i $2999. W Europie pewnie 1999E i 2999E. Jeśli to się sprawdzi ceny muszą być niższe. Kwestia tylko, które panele kupi Sony od LG. Czy te z 2016 czy z 2017. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dickus 13 Napisano 7 Stycznia 2017 Przed chwilą, boban61 napisał: Z jednej strony tak. Z tym, że wg zeszłorocznych przecieków SONY będzie sprzedawał swoje modele OLED na 2017 55 i 65 cali za odpowiednio $1999 i $2999. W Europie pewnie 1999E i 2999E. Jeśli to się sprawdzi ceny muszą być niższe. Kwestia tylko, które panele kupi Sony od LG. Czy te z 2016 czy z 2017. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Jak tak miałoby być, to super informacja. Jestem jak najbardziej za konkurencją, bo ona wymusza rozwój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxkorzen 48 Napisano 7 Stycznia 2017 3 godziny temu, photosmart napisał: Mialem nadzieje, ze niedlugo gdyz skoro byl za 15 w euro (przez moment) a u konkurencji jest za 16 z ogonkiem to szansa byla ... ale poczekamy, zobaczymy Sent from my iPad Pro using Tapatalk W euro 65B6 był za 13491 zł przez dwa dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
photosmart 2 Napisano 7 Stycznia 2017 Wiem wiem ... napisalem kilkanasice postow wyzej - spoznilem sie 1 dzien, gdyz o tym nie wiedzialemSent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex1983sf 0 Napisano 9 Stycznia 2017 Dnia 7.01.2017 o 21:29, maxkorzen napisał: W euro 65B6 był za 13491 zł przez dwa dni I to byla dobra cena,Jesli sony ma dac takie ceny na tegoroczne Oledy to chyba nie ma sensu czekac na przeceny modeli 2016, jest jeszcze panasonic, moze byc ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach