Jump to content
BoDeX

Ważne filmy których nie ma w PL, a na które czekacie ...

Recommended Posts

Od Imperial zapewne.

Pozostaje nadzieja, że może któreś z zagranicznych wydań The Rogue Cut będzie posiadać polską wersję językową.

Cieniu mać. Z tymi filmami na BD w Polsce lepiej już nie będzie i nawet nie pomaga to że nośnik BD ma na karku swoje lata. Smutne.

Info przeczytałem na kilku internetowych portalach poświęconych blu ray. Na pewno jest na bluray.com.pl . Imperial milczy jest zaklęty w tej sprawie, niemniej jakby miało wyjść, to pewnie w sklepach widniałyby już zapowiedzi, a w Polsce cicho. Gdy ktoś wiedział, że gdzieś jest polska wersja językowa będę wdzięczny za info.

Witam

Panowie mam pytanie.

W tym wątku jeden z moich przedmówców podał linka do czeskiego sklepu www.filmarena.

1.Czy ktoś już zamawiał od nich filmy?

2. Czy macie jakieś zastrzeżenia dot. tych wydań zwłaszcza względem ich polskich odpowiedników. Oczywiście w aspekcie ogólnym.

pozdrawiam

Chyba więcej jest tych których nie ma,niż tych które są w PL (klasyków).

Ostatnio odświeżyłem kozackie "Miasto Boga" :)

Witam

Panowie mam pytanie.

W tym wątku jeden z moich przedmówców podał linka do czeskiego sklepu www.filmarena.

1.Czy ktoś już zamawiał od nich filmy?

2. Czy macie jakieś zastrzeżenia dot. tych wydań zwłaszcza względem ich polskich odpowiedników. Oczywiście w aspekcie ogólnym.

pozdrawiam

Ten sklep ma już swój wątek -> http://hdtvpolska.com/topic/29139-filmarenacz-cokolwiek/

Pod wieloma względami jeden z najlepszych sklepów internetowych - poza tym po profesorsku zabezpieczają przesyłki przed uszkodzeniem.

Co do drugiego pytania to musisz pytać konkretnie, ale generalnie jeśli w czeskim wydaniu jest polska wersja językowa to w 99.9% zawartość płyty jest identyczna do polskiego odpowiednika.

Dzięki za szybką odpowiedź.

Patrząc na ceny widzę, że trzeba będzie się głębiej zainteresować tym sklepem.

Trochę szkoda bo wolałbym wspierać polską gospodarkę i nasze sklepy :D i jak mogę to kupuje w PL ale ......... czego nie ma bluedvd to ;)

Choć na razie chłopaki dają radę

pozdrawiam

Piszesz o Miami Vice czy McGyverze? A-team, Knight Rider? Wonder Years? ;)

Nie wystarczy Ci nowego sh1tu?

Gdzie indziej też go nie ma.... :o

MISTRZ NAD MISTRZAMI :D

Edited by Bingooo

Wiem że zaraz minie rok od ostatniego postu ale chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu.

Poszukuje filmu łowca androidów na blu ray w wydaniu "normalnym". Pomyślicie sobie że przecież w Polsce od dawna jest dostępny.Obecnie jednak dostępne 2 wersje jedna na 30 lecie która kosztuje 200 zł i kolekcjonerska 5 płytowa za bagatela 500 zł. Ja poszukuje edycji 1 czy 2 płytowej której ceny nie przekraczały 70 zł. Przeszukałem googla i nic nie znalazłem. Widzę że wielu z was jest bardziej obeznana z sklepami internetowymi zajmującymi się sprzedażą blu ray. Czy może ktoś pomóc albo doradzić gdzie szukać.

Edited by renesis

Dnia 8.09.2016 o 18:34, Sławomir Poral napisał:

Trochę z cenami pojechałeś

ja kupiłem za 49 zł

Nie pojechał, bo faktycznie w 2016 prawie nigdzie nie można było kupić tanio i jeszcze po polsku. Teraz, za 65pln mozna kupic nawet w MM, a i na allegro są ze dwie wersje dostępne.