grzegorz288 44 Posted June 30, 2015 A można spytać skąd to info ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
misfit 595 Posted June 30, 2015 Od Imperial zapewne. Pozostaje nadzieja, że może któreś z zagranicznych wydań The Rogue Cut będzie posiadać polską wersję językową. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz288 44 Posted July 1, 2015 Cieniu mać. Z tymi filmami na BD w Polsce lepiej już nie będzie i nawet nie pomaga to że nośnik BD ma na karku swoje lata. Smutne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pit_P 8 Posted July 1, 2015 Info przeczytałem na kilku internetowych portalach poświęconych blu ray. Na pewno jest na bluray.com.pl . Imperial milczy jest zaklęty w tej sprawie, niemniej jakby miało wyjść, to pewnie w sklepach widniałyby już zapowiedzi, a w Polsce cicho. Gdy ktoś wiedział, że gdzieś jest polska wersja językowa będę wdzięczny za info. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sihborx 0 Posted July 18, 2015 Witam Panowie mam pytanie. W tym wątku jeden z moich przedmówców podał linka do czeskiego sklepu www.filmarena. 1.Czy ktoś już zamawiał od nich filmy? 2. Czy macie jakieś zastrzeżenia dot. tych wydań zwłaszcza względem ich polskich odpowiedników. Oczywiście w aspekcie ogólnym. pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingooo 375 Posted July 18, 2015 Chyba więcej jest tych których nie ma,niż tych które są w PL (klasyków). Ostatnio odświeżyłem kozackie "Miasto Boga" Quote Share this post Link to post Share on other sites
misfit 595 Posted July 18, 2015 Witam Panowie mam pytanie. W tym wątku jeden z moich przedmówców podał linka do czeskiego sklepu www.filmarena. 1.Czy ktoś już zamawiał od nich filmy? 2. Czy macie jakieś zastrzeżenia dot. tych wydań zwłaszcza względem ich polskich odpowiedników. Oczywiście w aspekcie ogólnym. pozdrawiam Ten sklep ma już swój wątek -> http://hdtvpolska.com/topic/29139-filmarenacz-cokolwiek/ Pod wieloma względami jeden z najlepszych sklepów internetowych - poza tym po profesorsku zabezpieczają przesyłki przed uszkodzeniem. Co do drugiego pytania to musisz pytać konkretnie, ale generalnie jeśli w czeskim wydaniu jest polska wersja językowa to w 99.9% zawartość płyty jest identyczna do polskiego odpowiednika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sihborx 0 Posted July 18, 2015 Dzięki za szybką odpowiedź. Patrząc na ceny widzę, że trzeba będzie się głębiej zainteresować tym sklepem. Trochę szkoda bo wolałbym wspierać polską gospodarkę i nasze sklepy i jak mogę to kupuje w PL ale ......... czego nie ma bluedvd to Choć na razie chłopaki dają radę pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingooo 375 Posted August 23, 2015 Fajnie jakby wydali na Blu-ray serial,który jest wizytówką lat 80' (nie komediowy) Quote Share this post Link to post Share on other sites
binary 742 Posted August 24, 2015 Piszesz o Miami Vice czy McGyverze? A-team, Knight Rider? Wonder Years? Nie wystarczy Ci nowego sh1tu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingooo 375 Posted August 24, 2015 Dobrze kombinujesz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingooo 375 Posted October 4, 2015 (edited) Gdzie indziej też go nie ma.... MISTRZ NAD MISTRZAMI Edited October 4, 2015 by Bingooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
renesis 0 Posted September 8, 2016 (edited) Wiem że zaraz minie rok od ostatniego postu ale chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu. Poszukuje filmu łowca androidów na blu ray w wydaniu "normalnym". Pomyślicie sobie że przecież w Polsce od dawna jest dostępny.Obecnie jednak dostępne 2 wersje jedna na 30 lecie która kosztuje 200 zł i kolekcjonerska 5 płytowa za bagatela 500 zł. Ja poszukuje edycji 1 czy 2 płytowej której ceny nie przekraczały 70 zł. Przeszukałem googla i nic nie znalazłem. Widzę że wielu z was jest bardziej obeznana z sklepami internetowymi zajmującymi się sprzedażą blu ray. Czy może ktoś pomóc albo doradzić gdzie szukać. Edited September 8, 2016 by renesis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 8, 2016 (edited) Trochę z cenami pojechałeś ja kupiłem za 49 zł http://poral.eu/blade_runner_30th_anniversary_edition.php aktualnie 89 zł Saturn Media Markt Wersja Premium Collection trudno dostępna. http://poral.eu/blade_runner.php Edited September 8, 2016 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites
renesis 0 Posted September 17, 2016 OK kupiłem na brytyjskim amazonie wersje final cut. Z przesyłką za 65 zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
9000 18 Posted January 27, 2017 Dnia 8.09.2016 o 18:34, Sławomir Poral napisał: Trochę z cenami pojechałeś ja kupiłem za 49 zł Nie pojechał, bo faktycznie w 2016 prawie nigdzie nie można było kupić tanio i jeszcze po polsku. Teraz, za 65pln mozna kupic nawet w MM, a i na allegro są ze dwie wersje dostępne. Quote Share this post Link to post Share on other sites