Skocz do zawartości
Gmeru

Promocje i okazje - Jakas ciekawa promocja? Napisz jak wiesz!

Rekomendowane odpowiedzi

No wiem, że była lepsza oferta ale była ; -)

Edytowane przez bogge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Ponawiam pytanie. Czy jest ktoś  w stanie mi powiedzieć na czym polega różnica w modelach oleda LG C8 sprzedawanych w Polsce i w Niemczech? W naszych sklepach można nabyć LG C8 z końcówką PLA , a w niemieckich LG C8 LLA. Jest to ciekawe gdyż różnica między najtańszą ofertą LG C865  z polskiego sklepu i niemieckiego sklepu wynosi 1100PLN na korzyść sklepu po zachodniej stronie.Pan konuslatant z polskiego Lg nie bardzo wiedział o co chodzi. Pozdrawiam i liczę na konkretną odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena Lg Oled C865LLA w Niemczech to 9100PLN po przeliczeniu + koszt dostawy, więc warto wiedzieć  o co biega. Ktoś wspominał o innym systemie dźwiękowym?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyślałeś o gwarancji? W razie "w"?

Ja z innej beczki - ktoś kupował w matrixmedia? Mają 65nu8042 za 4999 z pięcioletnią gwarancją samsunga, jest gdzies lepsza oferta? Czy dużo stracę wybierając go zamiast np. 65xf9005?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pomyślałeś o gwarancji? W razie "w"?
Ja z innej beczki - ktoś kupował w matrixmedia? Mają 65nu8042 za 4999 z pięcioletnią gwarancją samsunga, jest gdzies lepsza oferta? Czy dużo stracę wybierając go zamiast np. 65xf9005?
Również jestem zainteresowany tym TV. Mam jeszcze pytanie czym się różnią te TV jeżeli chodzi o końcówki ?
UE65NU8072
UE65NU8002
UE65NU8042

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź. Chciałbym ten z aluminiowym czyli muszę szukać z końcówką 42.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwoniłem do Lg Polska ,mówią że nie ma problemu ze sprzętem zakupionym za granicą w rejonie EU w razie reklamacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, zjarosz napisał:

Również jestem zainteresowany tym TV. Mam jeszcze pytanie czym się różnią te TV jeżeli chodzi o końcówki ?
UE65NU8072
UE65NU8002
UE65NU8042

4 godziny temu, pawel.sz napisał:

Roznia sie kolorem ramki, pilotem (czarny plastikowy lub aluminiowy w 8042), dystrybutorem.

8002 ma UHD Dimming a 8072 i (ponoć) 8042 ma Supreme UHD Dimming, również 8bit+frc a 10bit.

Bardziej interesujące jest to jakie różnice są między 8042 a 8072, różnica w cenie, gdy się spojrzy przekrojowo (ceneo) sięga 900 zł, pytanie za co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, może wypowie się ktoś, kto ogarniał zagadnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś widział gdzieś dobre promo na Samsunga q9 w 65 calach to proszę o info bi może mi coś ucieknie a chce kupić. Z góry dzięki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, bcpl napisał:

8002 ma UHD Dimming a 8072 i (ponoć) 8042 ma Supreme UHD Dimming, również 8bit+frc a 10bit.

Bardziej interesujące jest to jakie różnice są między 8042 a 8072, różnica w cenie, gdy się spojrzy przekrojowo (ceneo) sięga 900 zł, pytanie za co?

A UE65NU8052?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry preis ale za granicą nie będę kupował. Na razie najlepsza oferta na Q9fn 65 cali ma Mediamarkt - 11499 zł i 1000 zł w bonach na dalsze zakupy. Zobaczymy co jutro zaoferuje sklep Samsunga bo tez ma być jakaś promocja do niedzieli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka najlepsza? Już prawie miesiąc temu jak kupowałem telewizor (ostatecznie zdecydowałem się na C8) to w Samsung Store bez problemów mogłem kupić 65Q9fn za 10k z 5-letnią gwarancją... Zresztą pisałem o tym na forum 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, pebe86 napisał:

Jaka najlepsza? Już prawie miesiąc temu jak kupowałem telewizor (ostatecznie zdecydowałem się na C8) to w Samsung Store bez problemów mogłem kupić 65Q9fn za 10k z 5-letnią gwarancją... Zresztą pisałem o tym na forum 

Zobaczę jutro. Rozumiem ze te 10k to po negocjacjach ze sprzedawcą (nie była to cena sklepowa) ?

Brałem jeszcze pod uwagę Sony zf9 ale na tym „profesjonalnym” jak dotąd myślałem portalu nie pojawiła się do dziś recenzja - test tego TV a premiera była ...... nie pamietam już kiedy. 

Brałem jeszcze pod uwagę Sony zf9 ale na tym „profesjonalnym” jak dotąd myślałem portalu nie pojawiła się do dziś recenzja - test tego TV a premiera była ...... nie pamietam już kiedy. Ale „wydanie” polskie wyraźnie odstaje od zachodnich. Szkoda ale jak zwykle „dobre bo polskie” ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Porter11 napisał:

Zobaczę jutro. Rozumiem ze te 10k to po negocjacjach ze sprzedawcą (nie była to cena sklepowa) ?

Brałem jeszcze pod uwagę Sony zf9 ale na tym „profesjonalnym” jak dotąd myślałem portalu nie pojawiła się do dziś recenzja - test tego TV a premiera była ...... nie pamietam już kiedy. 

Ciężko to nawet było nazwać negocjacjami. Zapytałem za ile ostatecznie byłby do kupienia- za 10k. Z gwarancją 5-letnią? Tak. Dziękuję, w weekend podejmę decyzję. I tyle.

Przystopuj trochę z tymi zarzutami do chłopaków, bo oni tu robią kapitalną robotę- i przetestowali zdecydowaną większość sensownych propozycji na rynku. A że nie ma jeszcze testu modelu który akurat ciebie interesuje? To nie powód do zarzutów które stawiasz.

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w MM ta oferta 50zl za każde wydane 500 jest cały czas aktualna? Bo nie widzę szczerze powiedziawszy nic takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyście trafili jakąś fajną promocję na te modele dacie znac? ;)

Samsung UE55NU8042, 72 lub LG OLED55B8PLA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic ciekawego nie znalazłem. Na stronie Samsunga żadnego balck friday na razie nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Euro jest bardzo dobra cena Sony KD-65XF9005 6 729 zł i do tego jest promocja na drugi sprzęt w koszyku 25% rabatu. czyli za 2 tv wychodzi 11 775,75 zł a dzieląc zakup na pół ~5888 zł

Cena kosmos jak za ten Tv.

Jakby był ktoś chętny z okolic Elbląga to byłbym chętny.

• Lubię 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi