Flisek 20 Napisano 25 Grudnia 2021 Dzisiaj udało mi się odpalić jakieś sekretne menu Simplink, ale nie wiem jak. Udało się takie coś komuś ? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afflux 80 Napisano 4 Stycznia 2022 Czy taka sekretna? http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/l16/common/option/simplink_all/pol/l16__option__simplink_all__pol.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertkosa 5 Napisano 19 Stycznia 2022 Hej . czy da radę wyłączyć jakoś ten skaczący komunikat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afflux 80 Napisano 24 Stycznia 2022 W aktualizacji ale do modelu B9 wprowadzili ukrycie komunikatu wciskając czerwony przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WojPo 20 Napisano 24 Stycznia 2022 Na Koreańskiej stronie pojawiło się nowe oprogramowanie do naszych C8 z datą 22.01 2022 - 5.40.26 " ⓧ Poprawa drobnych problemów związanych z oprogramowaniem (05.40.26) " U nas pewnie na dniach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter_21 10 Napisano 24 Stycznia 2022 Ciekawe czy poprawili coś z dźwiękiem po optyku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WojPo 20 Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Jest już na stronie LG Polska 5.40.26 Edytowane 26 Stycznia 2022 przez WojPo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek206 27 Napisano 7 Lutego 2022 Są jakieś nowe funkcje na software?Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CeZaR83 53 Napisano 7 Lutego 2022 6 godzin temu, marek206 napisał: Są jakieś nowe funkcje na software? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka żartujesz? 🤨 w modelu z 2018r spodziewasz sie nowych funkcji?? 🤣 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlR 31 Napisano 7 Lutego 2022 Cieszmy się ze HBO Max będzie... Ale to minimum 2018 w górę tylko będzie mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CeZaR83 53 Napisano 7 Lutego 2022 13 minut temu, SlR napisał: Cieszmy się ze HBO Max będzie... Ale to minimum 2018 w górę tylko będzie mieć. Wiem. Wymiana aplikacji to mniejszy problem, niż aktualizacja funkcji w juz starym webOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek206 27 Napisano 7 Lutego 2022 Szkoda że nie dali nowego WebOsaWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsiCore 19 Napisano 8 Lutego 2022 Ja właśnie przeżyłem zdziwko, gdy okazało się, że na moim sypialnianym EC930 nie mogę zainstalować appki AppleTV Cieszmy się tym, co mamy, bo TV tak szybko się starzeją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek206 27 Napisano 8 Lutego 2022 Ja właśnie przeżyłem zdziwko, gdy okazało się, że na moim sypialnianym EC930 nie mogę zainstalować appki AppleTV Cieszmy się tym, co mamy, bo TV tak szybko się starzeją Tak niestety to prawda Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VIOLATOR74 13 Napisano 8 Lutego 2022 1 godzinę temu, PsiCore napisał: Ja właśnie przeżyłem zdziwko, gdy okazało się, że na moim sypialnianym EC930 nie mogę zainstalować appki AppleTV Cieszmy się tym, co mamy, bo TV tak szybko się starzeją W TV Sony chociaż 3 letni dzięki androidowi nie ma z tym problemu i wszystkie apki działają płynnie 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WojPo 20 Napisano 9 Lutego 2022 EC930 pojawił się pod koniec 2014 toku więc ma ponad 7 lat. Nasze C8 z 2018 też nie mają problemu z Apple TV czy z AirPlay ! Ciesz się bo już nie będziesz miał żadnych aktualizacji. Sony tak długo nie aktualizuje telewizorów jak LG. 12 godzin temu, VIOLATOR74 napisał: W TV Sony chociaż 3 letni dzięki androidowi nie ma z tym problemu i wszystkie apki działają płynnie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsiCore 19 Napisano 9 Lutego 2022 Boję się, że jak w końcu wyjdzie u nas Disney+ to już będzie za późno na appkę na C8. No chyba że już jest w innych krajach (tam gdzie działa D+) i tylko musieliby wypuścić na nasz kraj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 20 Napisano 9 Lutego 2022 14 minut temu, PsiCore napisał: Boję się, że jak w końcu wyjdzie u nas Disney+ to już będzie za późno na appkę na C8. No chyba że już jest w innych krajach (tam gdzie działa D+) i tylko musieliby wypuścić na nasz kraj? Nie rób z naszego telewizorka paralityka 😄. Wywalczyliśmy AirPlay i Homekit, działają elegancko. Disney+ na naszych TV działa już w innych krajach. Dolby Vision, Atmos, 4K - wszystko działa. Ja to liczę na apkę Canal+ jeszcze. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter_21 10 Napisano 10 Lutego 2022 Pojawiła się komuś aktualizacja 5.40.26 przez OTA, czy trzeba zdzierać przez stronę LG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kmicic13 228 Napisano 10 Lutego 2022 U mnie właśnie się pojawiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenq 0 Napisano 10 Lutego 2022 Patrzcie co mi się ostatnio przytrafiło. Tv ma lekko ponad rok. LG przyjęło zgłoszenie serwisowe i skontaktował się ze mną serwis który oznajmił że ekran kwalifikuje się do wymiany ale oprócz FV wymagana podbita karta gwarancyjna której niestety nie mam. Wysłałem zapytanie do sprzedawcy może uda się bez... Macie jakieś doświadczenie w kwestii gwarancji z LG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsiCore 19 Napisano 16 Lutego 2022 Pytanko do tych, co mają next-genową konsolę - jak podłączacie ją do TV by miała jak najlepsze osiągi (zarówno grafika, jak i odświeżanie)? Bezpośrednio do TV czy przez amplituner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlR 31 Napisano 16 Lutego 2022 No zależy jaki masz ampli co przepuści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsiCore 19 Napisano 16 Lutego 2022 Marantz SR6010 - na Xbox Series X pokazuje mi wszystko "green", poza oczywiście 120fps, które działałoby tylko przy 1080p. Na razie mam podłączone pod wyjście "Game" na ampli i o dziwo płynność jest lepsza jak używam tryb "Kino domowe", bo na rzekomo lepszym dla gier "Gra" momentami mi przycina. Dlatego zastanawiałem się, czy ktoś podłączał bezpośrednio do TV z "Gra" lub innym i uważa, że jest lepiej (nie mam na razie czasu potestować). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlR 31 Napisano 16 Lutego 2022 Ja do C8 mam xsx podłączonego bezpośrednio. Tryb GRA a sam tv łącznie z trybem gry mam po kalibracji profesjonalnej. Wsio śmiga aż miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach