Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

podstawce...

IMG-3357.JPG

IMG-3361.JPG

IMG-3359.JPG

Na zdjęciach wygląda to dużo gorzej niż ns źywo gdzie to jest praktycznie słabo zauwazalne...

Panowie odpaliłem film fantastyczne zwierzęta i w opjach xboxa one s wyskoczyły mi takie informacje. Słabo to wygląda 

IMG-3362.JPG

Oczywiście film 4k blu ray hdr

Edytowane przez DamianRos
Dodanie foto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Donio napisał:

za te piniondze to nie ma co stękać o jakieś ryski na konstrukcji

A co on kosztował 1000,-

no raczej nie, nie? :huh:

Tym bardziej trza sprawdzić go dokładnie czy aby na pewno nie jest po ''jakiejś'' Firmowo/Serwisowej odnowie i czy przypadkiem nie dostał ''drugiego życia''... ;)

Edytowane przez Robert_1988_KrK
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy masz wszystko dobrze ustawione w konsoli?

Jako (odtwarzacz Blu-ray)...

Edytowane przez Robert_1988_KrK
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Robert_1988_KrK napisał:

A co on kosztował 1000,-

no raczej nie, nie? :huh:

Tym bardziej trza sprawdzić go dokładnie czy aby na pewno nie jest po ''jakiejś'' Firmowo/Serwisowej odnowie i czy przypadkiem nie dostał ''drugiego życia''... ;)

1500zl taniej chyba usprawiedliwia taki delikatny mankament wizualny,najważniejsze aby z matrycą było wszystko ok,można chyba sprawdzić ilość h przepracowych ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ? a jak ? Wspomniane rzeczy mi nie przeszkadzają bardziej boję się o to co kolega powyżej napisał 

''Tym bardziej trza sprawdzić go dokładnie czy aby na pewno nie jest po ''jakiejś'' Firmowo/Serwisowej odnowie i czy przypadkiem nie dostał ''drugiego życia''...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Donio napisał:

1500zl taniej chyba usprawiedliwia taki delikatny mankament wizualny,najważniejsze aby z matrycą było wszystko ok,można chyba sprawdzić ilość h przepracowych ?

Tego tv można kupić w oryginalnym sklepie Samsunga za 8999zł z 4 letnią gwarancją (nowy nie powystawowy). To jest oficjalna cena, a wiem bo kupowałem go w zeszłym tygodniu w galerii w Poznaniu. Wybierałem się z myślą że będzie za 9499 zł, a okazało się że jest 500zł taniej. Więc jak ktoś ma blisko taki sklep to polecam wybrać się osobiście B) Nie wiem czemu w necie jest drożej.

Edytowane przez Stfforek
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem skłonny  tysiaca dołożyc albo wziąść B6 ... tak to jest  Możesz Stfforek dać namiar na ten sklep?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, DamianRos napisał:

W opcjach xboxa one s wyskoczyły mi takie informacje. Słabo to wygląda.

IMG-3362.JPG

Oczywiście film 4k blu ray hdr

Musisz HDMI UHD Colour włączyć dla danego HDMI, z którego korzystasz.

Na pilocie przycisk Home -> Settings -> Expert Settings -> Jakieś 13 pozycji od góry 'HDMI UHD Color' -> On dla tego HDMI, dla którego potrzeba.

Warto obejrzeć

Edytowane przez Fjubens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki panowie teraz jest oki :) ale to chyba nie jest najlepszy film o tresciach hdr albo nadal coś mam dobrze nie ustawione ;)

Panowie czy da się sprawdzić ile ma godzin wyświetlonych telewizor ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu jest jak wejsc do menu w samsungu,nie wiem czy na ks9500 jest tak samo.

Tu ilosć czasu,moze niech ktoś doswiadczony sie wypowie czy mozna wchodzic do menu serwisowego,abys sobie czegos z tv nie zrobił ?

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje Donio. Kurczę muszę przyznać ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakoscia dźwięku ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, DamianRos napisał:

Możesz Stfforek dać namiar na ten sklep?

Pewnie! To najzwyczajniej w świecie sklep firmowy samsunga, trochę ich w kraju jest. Ja mam do niego akurat 10 minut spacerkiem bo mieszkam obok galerii:)

https://sklepsamsung.pl/sklep/poznan-posnania-samsung-brand-store

Edytowane przez Stfforek
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nie umiem znaleźć tego menu żeby sprawdzić ile faktycznie ma ten telewizor wyświetlonych godzin :( 

Dzięki Stfforek zadzwonię tam z rana i podpytam i o cenę jak i o możliwość sprawdzenia tego telewizora pod kątem przebiegu.

Stfforek dzwoniłem dziś do tego skepu samsunga i dostałem taką samą ofertę jak Ty.

Do poniedziałku nówkę sztukę mam zarezerwowaną za 9000 zł 4 lata gwarancją ( w tamtym sklepie 2 lata)

Panowie co radzicie ?

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwrócić i wziąść nowy z 4 lata gwarancji

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 27.07.2017 o 09:15, DamianRos napisał:

Kurcze nie umiem znaleźć tego menu żeby sprawdzić ile faktycznie ma ten telewizor wyświetlonych godzin :( 

Dzięki Stfforek zadzwonię tam z rana i podpytam i o cenę jak i o możliwość sprawdzenia tego telewizora pod kątem przebiegu.

Stfforek dzwoniłem dziś do tego skepu samsunga i dostałem taką samą ofertę jak Ty.

Do poniedziałku nówkę sztukę mam zarezerwowaną za 9000 zł 4 lata gwarancją ( w tamtym sklepie 2 lata)

Panowie co radzicie ?

i jak sie sytuacja potoczyła ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi