sethh1 0 Napisano 17 Lipca 2018 Witam Może ktoś polecić jakiś sprawdzony wieszak na ścianę do tego oleda? będę bardzo wdzięczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hindus3d 3 Napisano 28 Listopada 2018 Hej. Sam już tracę rachubę przed wydaniem 4-5tysi na tv. (przesiadka z 40 na 55cali) Rozważam lgka oled A7 fhd, lub soniacza xe9005 w 4k. Content głównie sd + czasami jakis materiał w fullhd, może youtube w 4k, raczej mała szansa na bluraya w przyszlosci, ale lagi na tym androidzie z tego co widzę są spore, co może mnie wkur..... potem. Natomiast z drugiej strony te powidoki na a7... hmmm. Generalnie byłem juz mocno za xe9005 ale gdy zobaczyłem androida w sklepie to mi się odechciało, system to duża cześć telewizora, zwłaszcza gdy wydaje się 4.5tysiaka. Generalnie szukam czegoś dobrego w tej kasie, w 55calach, jakies 4 metry od tv mój łeb na kanapie. 60cali za duży (drzwi obok) Zadnego grania na konsolach. Głownie telewizja i seriale starej, oraz wieczorkiem jakis film. Często youtube. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 8 0 Napisano 30 Listopada 2018 Kolego jakie powidoki? Użytkuje A7 od maja tego roku i na pewno nie wróciłbym do żadnego lcd. A7 jeszcze jest dostępny wogóle? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaMario 27 Napisano 30 Listopada 2018 Ja użytkuję A7 od sierpnia 2017 roku i też nie mam żadnych powidoków. Z tego co się orientuję, już nie ma A7 w sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hindus3d 3 Napisano 2 Grudnia 2018 cholera i po telewizorze, nie wiedziałem ze tak szybko zniknie z półek. Macie jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surfer30 3 Napisano 2 Grudnia 2018 Dlaczego uparłeś się na A7. Poszukaj B7, weź na raty w Euro AGD. Teraz mają znów 30 rat 0% plus płacą za ciebie 2 raty. Czyli wychodzi za jakieś 5100.Mam od pół roku tak wiśnie kupiony, zapomniałem i ratach (stałe zlecenie). Tv super, żadnych problemów z ekranem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Umpladumpla 0 Napisano 31 Grudnia 2018 Mam pytanko do użytkowników A7v i Netflixa czy też nie możecie obejrzeć filmu interaktywnego "Black Mirror: Bandersnatch" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aqi aqidoqade 0 Napisano 16 Października 2019 Witam, W dniu dzisiejszym zauważyłem na niektórych planszach (zbliżonych do szarego i w odcieniach czerni) taki oto pasek przebiegający od dołu do góry na szerokości ok 10 - 15 cm. Pasek nie wyświetla się non stop tylko na określonych ekranach (np. manu szare) lub jak na zdjęciach. Uszkodzona matryca, listwa? Telewizor LG OLED 55a7v Dziękuję z góry za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raus 145 Napisano 17 Października 2019 Wygląda jak banding, ściągnij sobie szare plansze, zobacz czy jest widoczny na 20% i wyżej albo normalnie w filmach i jeśli tak to reklamuj. Przy odpowiedniej dozie szczęścia dostaniesz nowego B8 albo B9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravel 5 Napisano 19 Października 2019 Właśnie jestem po wymianie 55EG9A7V na nówkę sztukę 55B9. Wypalił się pasek TVN24, zgłosiłem na gwarancji która kończyła się w listopadzie i po tygodniu zadzwonił serwisant, że nie mają już matryc do wymiany. Od tygodnia mam nowy telewizor z 24 miesieczną gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domelo20 42 Napisano 19 Października 2019 Właśnie jestem po wymianie 55EG9A7V na nówkę sztukę 55B9. Wypalił się pasek TVN24, zgłosiłem na gwarancji która kończyła się w listopadzie i po tygodniu zadzwonił serwisant, że nie mają już matryc do wymiany. Od tygodnia mam nowy telewizor z 24 miesieczną gwarancją Ekstra Napisane Tablet Z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert. Glapiak 1 Napisano 20 Października 2019 Ile lat gwarancji bylo?? nie mam juz cierpliwosci walczyc z bandingiem i niekometentnymi serwisantami - bede zostawial telewizor na zestopowanym tvn 24. Mam a7 poltora roku. i zadko uzywalem a i tak wciaz problem z matryca i wifi. Ile tam jest normalnie gwarancji? pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domelo20 42 Napisano 20 Października 2019 Ile lat gwarancji bylo?? nie mam juz cierpliwosci walczyc z bandingiem i niekometentnymi serwisantami - bede zostawial telewizor na zestopowanym tvn 24. Mam a7 poltora roku. i zadko uzywalem a i tak wciaz problem z matryca i wifi. Ile tam jest normalnie gwarancji? pozdrawiamNormalnie masz dwa lata.Napisane Tablet Z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
novy66 11 Napisano 19 Grudnia 2019 No i stało się LG OLED 55EG9A7V FullHD został wymieniony na nowy LG OLED 55B9PLA 4K . Na 55EG9A7V pojawiły się dwa małe powidoki w górnym rogu lewym i prawym (12 w kwadracie) TV kupiony na początku grudnia 2017r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
novy66 11 Napisano 22 Grudnia 2019 powidok jaki miałem na 55EG9A7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach