Kodik 1 Napisano 2 Marca 2014 Niestety nie mam lupy, Spróbuje załatwić w poniedziałek (proszę o informację jakie musi być powiększenie tej lupy, lub jak inaczej można sprawdzić te subpiksele). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Koper 1 175 Napisano 2 Marca 2014 Niestety nie mam lupy, Spróbuje załatwić w poniedziałek (proszę o informację jakie musi być powiększenie tej lupy, lub jak inaczej można sprawdzić te subpiksele). Niewielkie Jak masz bardzo dobry wzrok to nawet bez szkła jesteś w stanie "coś tam" wypatrzeć. Kup zwykłą lupę w kiosku, będziesz w stanie rozpoznać, która matryca z artykułu jest w Twoim TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
austryliew 0 Napisano 9 Marca 2014 Czy ktoś mógłby wystopniować opcje z flowmotion i opisać mniej więcej stopnień dokładania klatek itp. ? Bo ja co do tych zachwytów nad Sony W9 mam mieszane uczucia i sporo "ale". Testuje tv już pewnie z tydzień i mam mieszane uczucia. Dodatkowo prosiłbym o opinie na temat umieszczonych filmów na YTube czy tam coś z tymi Hz nie jest pochrzanione i nie zawsze da rady je upłynnić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigpete1983 0 Napisano 15 Czerwca 2014 Masz rację: znajdujesz się właśnie na tym forum ;D Co do pecha jaki Ci się przytrafił to nie jest to normalne i mam nadzieję, że nowy ekran będzie już ok. Daj znać na forum. Witam! właśnie padł mi dekoder z polsatu hd5000 i zastanawiam się nad modułem cam ci + z polsatu do mojedo w905a. Głównie co interesuje mnie to co z nagrywaniem na twardy dysk i co zwielkością plików czy np. nagrany film nie zawali mi całego miejsca na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ĺ�ukasz Moczarski 0 Napisano 22 Czerwca 2014 Witam, Przymierzam się do zakupu jednego z tych 2 telewizorów. Pytanie: czy do Sony można podłączyć bezprzewodową mysz i klawiaturę? Z tego co wiem to do Samsunga można podłączyć pod USB odbiornik i korzystać w klawiatury i myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach