Skocz do zawartości
Mario

TEST: Platforma cyfrowa nc+ - mediaBOX+

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, nie wiedziałem że mam do czynienia ze znawcą. Z drugiej strony byłbym ostrożniejszy w wyrazaniu swojej pewności gdybym miał na koncie takie coś:

od marca nGo bedzie platne. tego mozesz byc pewien... chyba ze nc+ stworzy cos nowego i znow dadza na probe free

Gmeru: Nic nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo tak mialo byc. Skad moglem wiedziec 18 grudnia ze w lutym przedluza promocje?

no chyba ze znawca tematu=jasnowidz

Edytowane przez krzysiojaworzno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa jest reakcja użytkownika "720p" na mój post. Czy mam szukać prawnika za rozprzeszczenianie informacji o likwidacji kanałów npremium, oraz wojna i pokój Akurat lubię, zwłaszcza ten ostatni kanał i uważam za jedna z ciekawszych ofert w naszej TV, boleje nad tym, że nasi odbiorcy wola papkę typu "tańcz....." czy coś tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Marchello,

Zapewne masz na myśli mnie, zacznę więc od informacji że występuję tu pod nickiem "Pizzojad".

Jeśli chodzi o prawnika, nie potrafię ci odpowiedzieć. Jeśli faktycznie masz dostęp do takich informacji to być może powinieneś bo rozprzestrzeniając je niemal na pewno naruszasz klauzule o poufności - ale to tylko ty wiesz a nie ja.

Myślę jednak że prawnik nie będzie konieczny bo to co rozprzestrzeniasz to jedynie plotki a nie informacje.

Apeluję raz jeszcze, szanujmy się nawzajem i nie podawajmy opinii, domysłów i pogłosek jako pewnych faktów bo inaczej z tego forum zrobi się taki sam śmietnik jak w na konkurencyjnym forum w dziale NC+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany rany oby już przybył ten 21 ;-). Mario daj już sobie spokój. Poczekajmy parę dni.... będzie jak zawsze ; ) Ale poczekajmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naszla mnie jeszcze jedna refleksja dotyczaca polaczenie n i Cyfry+.

W pewnym aspekcie spraw sa siebie warci wczesniejsi konkurenci teraz partnerzy biznesowi, ktorzy beda pracowac wspolnie dla nc+!

Chodzi mi tu o partaczy z n i C+.

Pamietacie jak Canal+ stracil prawa do wielu wytworni, ktore zostaly zabrane przez n.

Ludzie z C+ dlugo w szoku zbierali szczeny z podlogi, a ludzie z n dlugo chelpili sie sukcesem zdobycia tego czego nie mozna bylo wczesniej zdobyc!

Dlaczego partacze?

Partacze z Canal+ bo stracili kontent premium, obudzili sie z reka w nocniku. Flagowe kanaly premium bez filmow zostaly i bida w tym wzgledzie do dzis! Ale pewnie przez przypadek dobrze na tym wyszli bo prawie zero filmow, a kasa z abonamentow sciagana byla bez rabatu he he!

A partacze z n - to sa "mistrzowie swiata" w spartaczeniu tego co wydawalo sie niemozliwe do spartaczenia! Posiadajac najwieksze portfolio praw filmowych udoopili na starcie nFilmHD 1/2 i potem nPremium 1/2/3/4! Ciekawe ile kasy poszlo w bloto?

Czy za najwiekszymi klapami platformy n czyli nFilm i nPremium stoi Christian Anting czlonek zarzadu nc+?

Jesli tak to ... moze byc "ciekawie"!

Edytowane przez tesbor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tesbor, a to dobre, może być że on od początku robił dla canal pli..:) Przecież to u nas takie proste, zarządzać, zniszczyć i sprzedać za grosze.

...aż mi się dreamlinery przypomniały zakupione przez lot-nielot wkrótce za grosze kupiony przez luftwafe, wróć-lufthanse:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tesbor, a to dobre, może być że on od początku robił dla canal pli.. :) Przecież to u nas takie proste, zarządzać, zniszczyć i sprzedać za grosze.

...aż mi się dreamlinery przypomniały zakupione przez lot-nielot wkrótce za grosze kupiony przez luftwafe, wróć-lufthanse:)

no bez przesady, brakuje wzmianki o żydo-komunie tylko lub o samym żydowskim kapitale połączonym z L'Eclerkowskimi promocjami na francuską żywność

o kłopotach ze spłatą kredytów i małymi wpływami z reklam w ITI było głośno od dawna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalne Informacje!

Kanały NPREMIUM oraz Wojna i Pokój, 5 Kwietnia 2013 roku kończą nadawanie!

Szkoda, żegnajcie. :_beczy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw co zaoferują w zamian prepaidowcom któzy mieli wykupione te kanały (zapłacone z góry)

Edytowane przez mobor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może im dadzą canal+film 1,2 oraz family1,2 a za rosyjskie kino- ale kino.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalne Informacje!

Kanały NPREMIUM oraz Wojna i Pokój, 5 Kwietnia 2013 roku kończą nadawanie!

Szkoda, żegnajcie. :_beczy:

Był jakiś komunikat? Gdzie go można znaleźć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pełno artykułów w sieci (np. SatKurier).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@grzegorz288

Dzięki za namiar, nie omieszkam zakupić :)

@Fantom

Jeśli chodzi o info na Satkurier to odniosłem się do niego tutaj: http://hdtvpolska.com/topic/30156-platforma-satelitarna-nc-pierwsza-zapowied/page-4#entry303054

p.s.

Żeby nie było nieporozumień, wcale nie twierdzę że te kanały nie znikną. Powiem nawet więcej, wydaje mi się to bardzo prawdopodobne. Ale, czym innym jest oficjalne info a czym innym nasze przypuszczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw co zaoferują w zamian prepaidowcom któzy mieli wykupione te kanały (zapłacone z góry)

Takie przypadki sa opisane w regulaminie dołączanym do starterów pre-paid (to się tam nazywa przewodnik po ofercie). Przeczytaj.

A na razie i tak spekulujemy bo żadnego oficjalnego info czy stanowiska nie ma.

Pozdro

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej... jest marka Canal+ to raczej oczywiste gdzie będą filmy ;) Nie rozumiem tej ekscytacji, że coś znika. Coś znika a pojawia się duuuużo bardziej rozpoznawalna marka. A co się działo kiedyś i kto ile na to wydał to kogo to interesuje? Na pewno nie mnie jako klienta....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Zapraszamy na wydarzenie, które będzie początkiem nowej ery cyfrowej rozrywki w Polsce" - tymi słowa nowa platforma satelitarna nC+ zaprasza dziennikarzy na konferencję prasową podczas której odbędzie się oficjalna prezentacja nowej oferty. Konferencję zaplanowano w dniu startu platformy nC+, czyli w czwartek - 21 marca 2013 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy dzień wiosny - zamiast na wagary to na konferencję.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co się działo kiedyś i kto ile na to wydał to kogo to interesuje? Na pewno nie mnie jako klienta....

Ja wolalbym aby projekty w ktorych bierzemy udzial jako klienci (czesto zwiazani cyrografami) byly przygotowywane przez ludzi znajacych sie na swojej robocie, a nie przez partaczy-amatorow jak bylo w przypadku nFilm i nPremium!

No i gdy wiem kto personalnie stoi za nowym produktem (nc+)to tez moge mniej wiecej ocenic czy to bedzie nowa jakosc od poczatku do konca czy stare w nowym opakowaniu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te nC+ to mi sie kojarzy z:

nowa Cena + odsetki za kilka lat konkurencji z platformą n i cyfrowym polsatem,

ale mam nadzieję, że się mylę ;-).

Pozdrawiam i trochę humoru nie zaszkodzi.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolalbym aby projekty w ktorych bierzemy udzial jako klienci (czesto zwiazani cyrografami) byly przygotowywane przez ludzi znajacych sie na swojej robocie, a nie przez partaczy-amatorow jak bylo w przypadku nFilm i nPremium!

No i gdy wiem kto personalnie stoi za nowym produktem (nc+)to tez moge mniej wiecej ocenic czy to bedzie nowa jakosc od poczatku do konca czy stare w nowym opakowaniu!

To juz drugi z podobnego gatunku Twój post więc i ja cos napiszę.

Tesbor ... TY na pewno zrobiłbyś to lepiej. Wyślij tam swoje CV, na pewno nie pozostawią na rynku dłużej samego takiego ogiera jak TY. A jak Cię juz za grubą kasę tam wybiorą to pokażesz nam jak to sie robi. A my zaczniemy wypisywac takie posty o Tobie. Bedziesz sławny i wielki. Aaaaaa ... byłbym zapomniał ... i zrób to jeszcze za własną zainwestowana kasę, wtedy poczujesz gdy będzie bolało.

W tym nowym projekcie nie musisz brac udziału!! Wystarczy jak nie kupisz. Twoje prawo, ba ... nawet teraz to obowiązek. Gdyby to ode mnie zależało już wypisałbym pod twoim adresem komentarz: tego Pana nie obsługujemy. Bo i po co? Tylko jak nie będziesz używał to gorąco prosze ... nie pisz już więcej w tym temacie. Bo trzeba mieć coś do powiedzenia.

Masakra, szkoda słów.

Do wszystkich którym się nie podoba: prośba, głosujcie swoim portfelem i nie kupujcie.

Na szczęście na tym padole jedni lubią blondynki, drudzy brunetki, a trzeci chłopców albo internet. Wolny wybór, zero przymusu.

Pozdro

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi