dariokowal 0 Napisano 19 Lutego 2011 dzieki, o to mi chodziło, własnie siedze i przenoszę dane, mordęga, mam dysk z serwera, na którym było dużo danych, nie mogę go podłączyć do kompa, bo ma inny format, użytkowników itp i windows nie widzi danych, więc tylko przerzucam przez sieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ITS 3 Napisano 19 Lutego 2011 dzieki, o to mi chodziło, własnie siedze i przenoszę dane, mordęga, mam dysk z serwera, na którym było dużo danych, nie mogę go podłączyć do kompa, bo ma inny format, użytkowników itp i windows nie widzi danych, więc tylko przerzucam przez sieć. poieszeniem jest fakt, iż ponoć Hyundai nie planuje już więcej aż tak dużej zmiany w firmware aby wymagała reformatu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacław Misiura 2 Napisano 19 Lutego 2011 ITS, a co z pracą w sieci Wi-Fi, gdzie sieć nie rozgłasza SIDD? nowy firmware będzie pozwalać na to? obecna i poprzednia wersja nie pozwala na to, gdy wcześniejsze obsługiwały tą opcję - dziwne, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiu3233 0 Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Witka , ja mam Mboxa od kilku dni , i wgrałem sobie wersję 729 no i do nagrywania mam zastrzeżenie ( nie wiem czy wy też tak macie ? Mój model to R500 ) Mianowicie , jak zaprogramuję nagrywanie i przechodzę w tryb standby to się nie włącza nagrywanie , jak zakończy nagrywanie to też mboxa nie wyłączy do trybu standby a w tej wersji co miałem jak go kupiłem to tak to działało nie wiem może coś źle robię ale wątpie No co dziwne wczoraj ustawiłem żeby mi nagrywał 1h no to start by o czasie , ale już zatrzymało się po 27 minutach druga próba po 25 min :/ Dziwne że co nowsza wersja to dodają coś a drugie się knoci , ale może ja coś robię źle ===Edit=== Co do długości nagrywania to działa to ok , nie wiem czemu wczoraj mi to tak działało dzisiaj nagrywa tak jak ustawię Oby 744 poprawił te uwagi nasze myślę że nie ma co się przejmować wszystko z czasem zostanie dopracowane przez support Edytowane 22 Lutego 2011 przez misiu3233 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 9 Marca 2011 nie musisz formatowac jeśli nie chcesz korzystać z torrentów i funkcji timeshift. wszystkie informacje o sposobie wgrania firmware masz na stronie dystrybutora. Czy jest ktos kto potwierdzi? Ze nie trzeba formatowac HD. I dlaczego jeszcze nie ma oficjalnej informacji o nowym sofcie na naszej stronie www.hyundaimbox.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariokowal 0 Napisano 9 Marca 2011 po wgraniu nowego softu, odtwarzacz działa, nie trzeba tego robić jako jednego kroku instalacji softu. Po prostu po wgraniu softu formatujesz twardego albo nie. Tworzą się na nim jakieś katalogi, które zapewne sa potrzebne do timeshiftingu i torrenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 12 Marca 2011 No dobra... wlasnie robie beckup R600 i sprawdzimy ten nowy soft [decyzje o formacie HD podjelem gdyz wcielo mi 60 GB zdjec a system miejsca nie zwolnil ] - do tego mam tam puste katalogi ktorych w zaden sposob usunac sie nie da. Cos sie tam na "HD R600" namieszalo. Mam podejrzenie ze to za sprawa MAC OS X. Gdy wchodze z PC jest ok, ale czesto gdy z OS X cos tam sie zawiesi cos zniknie - lub poprostu pech i zbieg okolicznsci na niekorzysc Appla. Jeszcze jedno pytanie - czy nowy soft (ten z koreanskiej strony) jest juz w naszym ojczystym jezyku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcytrus 0 Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) a nowego softu dla R3150S jak nie ma, tak nie ma Ktoś coś wie, kiedy będzie? Bo na starym sofcie (7.29) nie działa mi torrent i czekam, może nowy to w końcu zmieni... Edytowane 12 Marca 2011 przez mcytrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaArek 0 Napisano 12 Marca 2011 Jeszcze jedno pytanie - czy nowy soft (ten z koreanskiej strony) jest juz w naszym ojczystym jezyku? mam L110 i już kilkakrotnie zasysałem soft z koreańskiej strony i zawsze było PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary69 0 Napisano 14 Marca 2011 Eee miał być nowy soft najpierw na koniec lutego później, że za dwa tygodnie, a dwa tygodnie mijają i dalej nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariokowal 0 Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) czy instalowaliście soft 379 do r3150s ze strony koreańskiej? http://www.hyundaimbox.co.kr/data/C739SP_CR10E_101231a_110HD.zip Edytowane 14 Marca 2011 przez dariokowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary69 0 Napisano 14 Marca 2011 Tak już dawno teraz czekam na nowe bo ma na dniach się pojawić... mam nadzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enjama 0 Napisano 14 Marca 2011 Mam pytanko jak działa Yt w tym nowym IMS ? Działają teledyski z kanałów Vevo ? np EminemVevo itd. Czy na tym YT jest tylko zwykła rozdzielczość SD 480p ? czy filmiki HD też działają ? Ewentualnie jest jakiś player na Realteku co by miał fajne IMS z Youtube HD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariokowal 0 Napisano 14 Marca 2011 Tak już dawno teraz czekam na nowe bo ma na dniach się pojawić... mam nadzieje Postawiłem nowy soft, jednakże kazało mi tym razem po przejściu ustawień formatować dysk, anulowałem. Poprzednio przy 729 nie kazało, zrobiłem to ręcznie, kierowałem się jedynie instrukcją. Czy tak u Ciebie też było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary69 0 Napisano 14 Marca 2011 Dokładnie, zmienili jądro softu i wymaga sformatowania dysku żeby korzystać z nagrywania z tunera i coś tam jeszcze. Także jeśli chce się mieć wszystkie funkcje no to trzeba sformatować dysk. Też się z tym miałem bo już nazbierało się na dysku prawie 600Gb i trzeba było przenieść na drugi i zrobić format, ale co zrobić może więcej już nie będzie takich akcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 15 Marca 2011 A Kto sie orientuje kiedy bedzie nowy soft do R600K? Juz tesknie Mowione bylo ze koniec lutego początek marca. I nadal nic!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiu3233 0 Napisano 15 Marca 2011 A Kto sie orientuje kiedy bedzie nowy soft do R600K? Juz tesknie Mowione bylo ze koniec lutego początek marca. I nadal nic!! No ja dzisiaj dostałem odpowiedź od HumanMedia w tej sprawie WitamProducent napisał nam dziś, że do końca tygodnia... Liczymy że tym razem utrzymają termin. Także oby producent już terminu nie zmieniał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djsaint 0 Napisano 16 Marca 2011 Chyba podziałało, bo na koreańskiej stronie pojawił się nowy firmware dla R500. Dziś będę testował Może w końcu torrent będzie działał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiu3233 0 Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Chyba podziałało, bo na koreańskiej stronie pojawił się nowy firmware dla R500. Dziś będę testował Może w końcu torrent będzie działał... -F/W Ver. : C748KP_CR00E_110315a_110HD.zip mam nadzieje że o to biega zasysam to zobaczymy co będzie , ale na inne modele widac już też są Edytowane 16 Marca 2011 przez misiu3233 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 16 Marca 2011 Panowie gdzie wy widzicie nowy soft. ?? Najnowszyy jaki widze to 739 do R600 i R500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiu3233 0 Napisano 16 Marca 2011 Ja jak wchodzę to download -> Firmware i jest lista modeli no zgadza na R600 jest 739 ale na R500 jest 748 ale to też dziwne ani dat jakiś dzisiejszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 16 Marca 2011 fakt... No... wlasnie ten niby soft 748 z data 10-08-09. Jakis czeski blad! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaArek 0 Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Panowie gdzie wy widzicie nowy soft. ?? Najnowszyy jaki widze to 739 do R600 i R500. ja widzę tu http://www.hyundaimbox.co.kr/ M-Box Recorder - R500K - -F/W Ver. : C748KP_CR00E_110315a_110HD.zip a do mojego L110 nie ma jeszcze na daty nie patrz bo nigdy ich nie poprawiają Edytowane 16 Marca 2011 przez KubaArek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 16 Marca 2011 ja widzę tu http://www.hyundaimbox.co.kr/ M-Box Recorder - R500K - -F/W Ver. : C748KP_CR00E_110315a_110HD.zip a do mojego L110 nie ma jeszcze na daty nie patrz bo nigdy ich nie poprawiają Zweryfikuj z data wydania. Cos tu nie tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiu3233 0 Napisano 16 Marca 2011 Na obecną chwilę moje pierwsze spostrzeżenia - Nagrywanie startuje z trybu standby i po zakończeniu mbox przechodzi ponownie w standby - Można ponownie włączyć datę na ekranie nagrania z kamerki - IMS działa prawidłowo mówię o dodatku (Polskie serwisy internetowe) - W ustawieniach jest podgląd pojemności i stanu nagrań na dyskach hdd jak i usb - Aktualizacja systemu z poziomu menu jest Ale muzyka w tle chyba została w miejscu .. albo coś źle robię w co wątpię dalej nie działa to jak działało jedynie jak się skopiuje muzę do danego katalogu ze zdjęciami ALe generalnie znowu kroczek do przodu Może support zrobi fixa pod tym względem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach