Bingooo 375 Posted July 11, 2016 Mamy już nawet kilka filmów z wersją PL BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUST (ULTIMATE EDITION) - BATMAN V SUPERMAN: ŚWIT SPRAWIEDLIWOŚCI (2016) (1 UHD + 1 BD) Co to za wydanie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,500 Posted July 11, 2016 Trwa pożegnanie z formatem BD. Nie zrozumiem gromadzenia filmów na nośnikach BD czy ich ripów na HDD. Pamiętam: Kiedyś Gmeru ( także zaraz PMCOMP) pokazał nam foto ile to w Jego domu metrów na półce zajmują BD. Ja też się wtedy śliniłem ... Zebrałem ok. 100 koncertów na HD DVD/BD i jestem z tego dumny. I nic poza dumą więcej nie mam. IDEA UMARŁA. A rozumiesz zbieranie znaczków, monet czy innych [beeep]erszwanców? Już dawno zamieniłem metry na półce na TB na HDD. Lepszy dostęp. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
lycone 106 Posted July 11, 2016 A rozumiesz zbieranie znaczków, monet czy innych [beeep]erszwanców? Już dawno zamieniłem metry na półce na TB na HDD. Lepszy dostęp. Pozdro A płyty gdzie? Do piwnicy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaus71 1,708 Posted July 11, 2016 zgodnie z poniższą tezą to do antykwariatu Trwa pożegnanie z formatem BD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted July 11, 2016 Co to za wydanie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
helicox 43 Posted July 11, 2016 Chlopaki, ten film - Batman vs Superman, a takze Man of Steel - maja sie pojawic w sprzedazy 1 sierpnia w cenie 24.99 funtow / w Londynie /. a film - Sciario - 15 sierpnia w cenie tez 24.99 futow, a jeszcze w okresie wakacyjnym pojawi sie - the Expendables 3 - za 24.99 funtow. Dodam tylko, ze nie wiem czy te tytuly maja polska sciezke audio5.1 czy subtitles, ale jak tylko beda na polce to sprawdze i zalacze fotki, a co do tych filmow ktore wyszly to zalacze fotki to kazdy sobie sprawdzi , bo powiem szczerze, w pudelkach sa dwie plyty- 4K i zwykle blu ray i nie zawsze plyta 4K posiada polska wersje , wiekszosc ma blu ray tylko. jesli ktos jest zainteresowany to podam wszystkie dane. Jestem caly czas w Londynie i sledze ten temat. pozdrawiam wszystkich. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bipo 199 Posted July 12, 2016 Jak możesz to podawaj info na bieżąco jak Ci jakaś płytka w padnie gdzie są umieszczone napisy pl czy tylko na br czy na obu płytkach. .. ;-) będę wdzięczny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingooo 375 Posted July 12, 2016 Sorry,teraz doczytałem,że w poprzednim poście napisałeś - "mamy" a nie "mam"... O tym,że to ma się pojawić w UHD 4K w PL,wiem już od jakiegoś czasu Quote Share this post Link to post Share on other sites