Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Test najlepszego telewizora Premium na rynku według EISA: Samsung S95C OLED TV

Oto i jest: telewizor, o który wypytujecie nas w wiadomościach prywatnych. Telewizor, który w głosowaniu kilkudziesięciu wydawców i twórców multimediów z 29 krajów z całego świata (w tym HDTVPolska) należących do stowarzyszenia EISA, został okrzyknięty najlepszym telewizorem PREMIUM roku 2023-2024. Nadszedł czas, na który wszyscy czekali. Proszę Państwa: Samsung OLED S95C.

Przeczytaj całość

• Dzięki 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rzetelny i szczegółowy test. To chyba w tym momencie najlepsza dostępna jakość obrazu na rynku konsumenckim. Ostrze sobie na niego zęby ;)

Dwa spostrzeżenia:

1. W zakładce "Obsługa technologii obrazu 4K Ultra HD" jest napisane, że HDR10+ zobaczymy w Netflix. Z tego co mi wiadomo Netflix nie obsługuje tego standardu.

2. Przy Q - Symphony warto dopisać, że tv współpracuje z soundbarami obsługującymi ten format. Z tekstu można zinterpretować, że  z dowolnym soundbarem.

I pytanie:

Czy jest szansa, że większe ekrany tego modelu (65", 77") będą miały lepsze wyniki w jasności HDR? Analogicznie to tego co się dzieje w matrycach WOLED.

Super robota!!!! 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu on ma takiego black crusha? Przecież EOTF, by wskazywało właśnie na odwrót 🫤

IMG-20230822-174431.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie a kiedy test Panasonica MZ2000 Dobra wasza robota ale to tylko samsung i masowa produkcja Kiedyś jak zrobiliście test nowego tv to było bardzo durzo opini a dziś pod tym tv tylko 2 Gdzie te forum co było 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zobacz wątek poprzedniego modelu 😆 Po za tym Panasonic mz2000 to wtopa, bo nie używa kolor boostingu 😅 No chyba, że lubisz wyprane kolory to ci się spodoba 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha, dawno takiej bzdury nikt nie napisał 😂🙈😂🙈😂 

To trochę tak jakby stwierdzic, ze Porsche 911 to „wtopa” i „nie jedzie” bo nie ma systemu super/hajper/turbo boost a konkurent ma ☺️ 

Edytowane przez Xisiek
  • Plusik 1
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usl powiem ci tak Lepiej mieć wyprany tv jak piszesz jak twoje wypociny czytać Już ci raz zadałem pytanie jaki masz tv i na czym ty się znasz Morze ty jesteś z tego forum miałeś inny Nik a sobie go zmieniłeś Był tu kiedyś taki co się tak wypowiadał jak Ty A panów z redakcji to bawi widać Usl zrób mi test Panasa MZ 2000 Przecież możesz to dla tego forum zrobić 

• Plusik 3
  • Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TV bardzo dobry, ale Samsung zrobił mega fuck up i myśle czy go nie oddać. TV przez one conect box ma HDMI 2.1 40gbps, wtf Samsung !?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak oddać, to ile czasu masz na zwrot? 😅 Po za tym co by ci dało pełne hdmi 2.1, szpan na dzielni? 😆

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem ze wiesz bo masz ten tv, jak świetnie działa podłączony do PC z opcja 4K 144Hz z 4:4:4 prawda? Masz ten telewizor ? O wróć, chyba jednak jesteś trollem 

• Plusik 1
  • Lubię 1
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

💯✖ lepsze to niż takim no.0bem, który myśli że 40 gbps to za mało 😆 O wróć, mój dziadek też by mógłby mieć nawet microleda za ponad pół mln i dalej, by wiedział 💩 o tv jak ty 😂 Kompletnie się nie znasz i udowadniasz to każdym wpisem 😸

Edytowane przez Usl
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle zero treści i bzdury. Czyli nawet nie masz pojęcia dlaczego Samsung z ograniczonym HDMI niedomaga 🤣🤣🤣 Żałosne! 

Edytowane przez qazar
  • Plusik 2
  • Lubię 1
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego gość myśli, że se może zwrócić tv ze względu na 40Gbps 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dalej nie odpowiedziałeś na pytanie. Standard wypisujesz bzdury, nie mając konkretnego TV. Opowiadasz głodne kawałki o dziadku. Trollu stać cię na więcej 🤣🤣🤣 

• Plusik 1
  • Lubię 1
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, qazar napisał:

Jak zwykle zero treści i bzdury. 

Dokładnie, tylko się ośmieszasz 😆

3 minuty temu, qazar napisał:

Czyli nawet nie masz pojęcia dlaczego Samsung z ograniczonym HDMI niedomaga 🤣🤣🤣

Niedomaga w szpanie na dzielni? 🤣🤣🤣

11 minut temu, qazar napisał:

Żałosne! 

No to właśnie widzę gdy patrzę na n0.oba, który myśli, że jak posiada samsunga z ogromnym black crushem to czyni go znafcom 😂😂

2 minuty temu, qazar napisał:

No i dalej nie odpowiedziałeś na pytanie. Standard wypisujesz bzdury, nie mając konkretnego TV. Opowiadasz głodne kawałki o dziadku. Trollu stać cię na więcej 🤣🤣🤣 

Chyba pierwszy zadałem pytanie 🙋 No ale rozumiem bycie trollem, który dał się zrobić na samsunga z ograniczonymi portami hdmi 2.1 zobowiązuje 😸 Imagine nawet nie wiedzieć, że connect boxa ogranicza przepustowość 🤣🤣🤣 

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie. Typowy troll. Nie rozumiesz jak wykorzystuje, przepustowość  połączenie PC-TV, przy podanych parametrach. Żenujący typek z ciebie 

• Plusik 1
  • Lubię 1
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto pierwszy zadał pytanie? 🤣 Marny troll. 

Jasno widać że to ty tego kompletnie nie rozumiesz. Samo to, że myślałeś że nie wiedziałeś, że posiada 40 gbps pokazuje permanentnie kto tu jest żenujący 😅 Po za tym jak wrażenia z black crush? 🖤 

• Zmieszany 1
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak myślałem nie warto gadać z trollem. 
kupiłem TV w przedsprzedaży i otrzymałem go zaraz jako pierwszy w PL i nigdzie nie było informacji o 40gbps. Nawet tu tak wychwalany rtings, co wytknął im Vincent wprowadzał w błąd  z informacją o pełnych 48 gbps. Wiec nie pisz bzdur trollu, doczytałeś w końcu w czym jest problem? Na avsforum masz kilkadziesiąt/ set raportów osób mających problem z OCB z samsunga i mnóstwo filmików. Nie tylko nie radzi sobie z PC w 144Hz ale niektórzy maja problemy zarówno przy Xbox i PS5. 
wiec przestań zgrywać ciemniaka i pisać od rzeczy, eot z mojej strony  

• Lubię 1
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musiało być, każdy kto się zna wiedział o tym 😆

RTINGS wychwalany przez n0.Obów z forum wprowadził cię w błąd? 🤣 Każdy kto się zna wie, że rtings to 💩 

Znam problem i o dziwo występuje on też na s90c z pełnym hdmi 2.1 😅 Gdybyś miał 🧠 to byś się może domyślił, że tu nie przepustowość jest problemem skoro ps5 ma ją nawet mniejszą :D:blink:

• Plusik 1
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie jesteś  🤣

Edytowane przez qazar
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazałeś właśnie po raz kolejny jakim tv nO.0bem jesteś 😆

• Plusik 1
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja dobrze rozumiem, ze po zmianie właściciela forum nie ma już regulaminu i moderacji i można wielokrotnie i regularnie obrażać wszystkich i nabijać puste posty, aby „zbudować” sobie bardziej wiarygodne konto i nikt nie zareaguje? 🤔

Edytowane przez Xisiek
  • Plusik 2
  • Lubię 2
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, dawno już powinieneś być zbanowany 😆 1,5k punktów nabite na samym trollowaniu ;)

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Xisiek napisał:

Czy ja dobrze rozumiem, ze po zmianie właściciela forum nie ma już regulaminu i moderacji i można wielokrotnie i regularnie obrażać wszystkich i nabijać puste posty, aby „zbudować” sobie bardziej wiarygodne konto i nikt nie zareaguje? 🤔

Daj spokój! Można się różnic i dyskutować ale nie z [beeep]mi 🤷🏼‍♂️ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie, co by ci dało pełne hdmi 2.1 😂

Edytowane przez Usl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi