autorus 11 Napisano 14 Sierpnia 2011 E tam marudzicie , z taką przekątną za tą cenę sam bym sobie kupił :lol: Niezła jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czester15.30 8 Napisano 14 Sierpnia 2011 W tytule nie jest podana nazwa modelu . Nazwa podana jest w katalogu produktów , atam jest napisane : Opis i zdjęcia pochodzą z katalogu produktów. Mają one charakter poglądowy i są jedynie uzupełnieniem opisu Sprzedającego. PANASONIC TX-P65VT20 Może gość liczy na to że nie podał nazwy modelu . Policja powinna kupić z odbiorem osobistym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoDeX 121 Napisano 14 Sierpnia 2011 I już po temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Zgłosiłem to do allegro jako przekręt i patrzę już strony nie ma... Ale to chyba nie moja zasługa bo coś za szybko wcieło tą "aukcję" A tak z ciekawości zdążyłem do tego "sprzedawcy" wysłać zapytanie jaki to konkretnie model i przed momentem dostałem odpowiedź: TX-P65VT20 Podpisał się jako Robert Gdyn.... Jego mail to: playgames19@wp.pl Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 14 Sierpnia 2011 Za pobraniem można brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartmi 0 Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Skorzystaliście z promocji na filmy BD w merlin.pl? Zastanawiam się nad trzema tytułami i zastanawiam się czy warto. Podczas pisania tego postu juz odpowiedziano na moje pytanie w dedykowanym temacie Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez bartmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 16 Sierpnia 2011 Halo tu ziemia 1. W tym temacie było już o tym info kilka postów wcześniej 2. W dodatku powstał drugi temat http://hdtvpolska.com/topic/26125-merlinpl-2-filmy-50-taniej/ i właśnie się nie dawno pochwaliłem foto co kupiłem i że przyszło szybko i wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartmi 0 Napisano 16 Sierpnia 2011 No właśnie, pisałeś w tym samym momencie co i ja. W taki razie coś zamówię. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RRT 0 Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam! Do 18.09 w sklepie na M telewizor Sony 40ex720 +film BR 3D Opowieści z Narnii+ okulary 3D BR250(nowy model)+bon podarunkowy na 250 zł za 2999zł Polecam.Sam skorzystałem.Telewizor SUPER! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joe11 0 Napisano 19 Sierpnia 2011 W sieci sklepów Media Expert przez weekend 18-21 08 2011 na caly asortyment RTV 15% znizki. Dzisiaj kupiłem LG 42LW570S za 2890 zł.Kosztował 3400 ( super okazja!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemon 1971 17 Napisano 21 Sierpnia 2011 czesc,dzisiaj bylem w MEDIA MARKT w CHORZOWIE , ----plyty blu-rey seria Szokujaca Ziemia za 28,99 sa 4 czesci po 4 plytki w kazdym opakowaniu -chyba sie oplaci za cala serie 16 plyt-----115,96 zlotego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMP 9 Napisano 21 Sierpnia 2011 Promocja na empik.com Wpiszcie w wyszukiwarke empiku hasło "plus film na BD gratis" - wystarczy kilka pozycji do których można dołożyć w bonusie folm za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 24 Sierpnia 2011 Wczoraj byłem w MM i w tej akcji Imperiala "2 za 99 PLN" zauważyłem chyba nowe tytuły (jak się mylę to poprawcie:), mi.in Bohater Ostatniej Akcji, kolejna mutacja Karate Kid, Misery, Rollerball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 3 Napisano 24 Sierpnia 2011 potwierdzam, w krk też doszło co nieco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonomiksu 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 Tv Toshiba 46SL833 w morele.net za 2604 zl http://www.morele.net/toshiba-46sl833-406724/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartmi 0 Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Edge of Darkness z Mel'em Gibsonem za Ł4,85 oraz inne w podobnej cenie na zavvi.com (wysyłka do PL za free) Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez bartmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marianowic 2 Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam. Starun (Wrocław - Pasaż Grunwaldzki). Kilka tytułów za 25zł, m.in.: Apocalypto, 5 Element, Zmierzch, Księga Ocalenia, i kilka innych. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMP 9 Napisano 3 Września 2011 Na empik.com koleejna promocja na filmy - tym razem "Kup dwa filmy na Blu-ray a za drugi zapłacisz tylko 2 gr." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 3 Września 2011 Ale mielą te filmy CD Projekt wszędzie i na wszystkie sposoby..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 8 Września 2011 Carrefour Inowrocław -płyty BD Szokująca ziemia po 9.90zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azooo 23 Napisano 8 Września 2011 (edytowane) No way !!! jade btw. mają coś jeszcze w ogóle na bd ? Edytowane 8 Września 2011 przez azooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 8 Września 2011 Nie tylko Szokująca ziemia, ale za to dużo, pewnie magazyn przewietrzyli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abc123456 0 Napisano 10 Września 2011 Na mixelectronics.pl przy zakupie TV dają aparat za 1 zł: http://www.mixelectronics.pl/produkty_rozdajemy_tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arystyde13 0 Napisano 12 Września 2011 Na mixelectronics.pl przy zakupie TV dają aparat za 1 zł: http://www.mixelectronics.pl/produkty_rozdajemy_tv Wolne żarty,gdzie oni są tani i w czym. na ceneo telewizory samsung 51" droższe od pierwszych na przelądarce o 600-800zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boncurek 0 Napisano 12 Września 2011 Witajcie, Fajne zestawy 2xBlue-ray za 99 np. Batman Początek & Mroczny Rycerz. Wydania 1xBD na merlin.pl Czy ktoś to już odnalazł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach