.:Marcin:. 0 Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Uff jeszcze się załapałem. Do dziś miałem tylko Avatara na blu-rey po wizycie w Electro World moja kolekcja wzbogaciła się o 25 tytułów!!! Dzięki wielkie za info! [browar] Ps. Pozdrawiam dwóch członków forum Filmów za ok 70 zł przed rabatem pozostało baaaardzo mało, jest jeszcze trochę pozycji w cenie 119 zł czyli po rabacie 48zł! Edytowane 30 Maja 2010 przez .:Marcin:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 30 Maja 2010 Jak na złość jestem teraz poza Wawą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) bylem 3h temu i juz nic nie ma ciekawego, wiekszosc po 119zl, tak wiec dla mnie zadna rewelacja, no nic niebawem do gazet bedzie jako dodatek brak Pulp Fiction tak wiec [beeep], za to kupilem ze 20gier choc nie wiem po co mi jak nie gram 25 plyt, rany masz rozpet, dla mnie pare tylko bylo ciekawych moze 5plyt Edytowane 30 Maja 2010 przez Seba_Fan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 30 Maja 2010 Ale lol z tym electro. Takiej akcji jeszcze nie było z Blurayem ; ) Pozdrawiam członków forum bo rano przed drzwiami stało 3 i 3 z forum Byłem rano i teraz i kolejni ludzie z forum ale widać, że dokładali bo o 16 kupiłem inne tytuły niż rano. Ogólnie gry PC i filmy DVD SZOK po 5 max 10zł. Wszystko: nowości i stare. Konsole trochę drożej ale już słabszy wybór bo wyprzedane. Jak ktoś ma szybkiego kompa to raj. Jak jednak ktoś ma mało BD to mimo wszystko warto podbić. Aha sklepu nie likwidują. Zmienił się właściciel ale nie kupił jakoś z tym towarem i muszą go wyprzedać czy jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j.jacek 0 Napisano 30 Maja 2010 Witka Wielkie dzięki Dudman za info z tym Electro World ,kolekcja sie lekko powiększyła . Dzięki również dla kolegów Marcin i Gmeru za mile spędzony czas miedzy regałami Pozdrówko dla wszystkich ps Gmeru ja mysle ze Ty do 16 tam siedziałes kanapki Ci rodzina dowiozła . Robimy jutro powtórkę ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 30 Maja 2010 Normalnie dzisiaj miałem pracę wyjątkowo a i sam poranek ciężki więc po pracy postanowiłem sprawdzić. Pewien koleś z brodą był cały czas (który wywoził wózki całe). LOL Ja już pasuje bo się zmęczyłem O_o i i chyba już wszystko mam (pozdro dla Areckiego ; ) , który też był ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMP 9 Napisano 30 Maja 2010 Pewnie zaraz filmy z promocji "wypłyną" na Allegro... Szkoda, że nie jestem z WaWy bo też bym zaszalał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:Marcin:. 0 Napisano 30 Maja 2010 Ja byłem jeszcze przed 21 Pozycje po 119 nadal aktualne (48 zł po rabacie) i pojedyncze sztuki tańsze też dostępne. Filmów na DVD jeszcze masa (może nie te najnowsze, a bajek to rano już nie widziałem fajnych) Dokupiłem jeszcze jednego blu-reya i skusiłem się na dwie gry przecenione z 99 na 10 zł Ciekawe czy zejdą jeszcze z cenami. Gry na PSP3 przecenione z 90 na 50, z 70 na 35 i z 50 na 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 3 Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) no rewelacja Edytowane 31 Maja 2010 przez tomalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonio 0 Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Towar sie powoli kurczy, wczoraj koło 18-stej wyhaczyłem jeszcze 2gry PS3 -FarCry2 50zł i NFS Undercover 35zł (obie PL) i 2 Bluray Transporter 3 27,99zł i Equilibrium 23,99zł Edytowane 1 Czerwca 2010 przez wonio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver666 5 Napisano 1 Czerwca 2010 Jest promocja w Punkt44, sporo filmów sporo taniej. Właśnie zamówiłem American psycho i Mirror Mask (oba po 49,20 zł). Liczba filmów chyba ograniczona, bo wchodząc w Gothicę midziałem cenę 49, a w momencie dodania do koszyka zmieniła się na 129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 1 Czerwca 2010 Jak tam aktualna sytuacja w Electro? Jutro wpadnę na chwilę do Wawy i jadę dalej. Warto jeszcze tam zajechać? (korki!!! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 1 Czerwca 2010 Właśnie te korki to masakra : / sam chciałem dzisiaj z ciekawości podjechać ale po 16 to chyba szkoda czasu tracić... Skoro użytkownik wonio napisał, że był T3 tzn, że dokładali jeszcze filmy bo wtedy w niedzielę nie było ani jednego po 15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:Marcin:. 0 Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Właśnie te korki to masakra : / sam chciałem dzisiaj z ciekawości podjechać ale po 16 to chyba szkoda czasu tracić...Skoro użytkownik wonio napisał, że był T3 tzn, że dokładali jeszcze filmy bo wtedy w niedzielę nie było ani jednego po 15. transportera 3 widziałem jeszcze dziś i Gothica chyba też za 47,90 jeszcze była nadal do wzięcia patriota, spiderman 3, bondy, szklana pułapka 1 i 2, hostel 1 i 2, omen 2 i 3, Wszyscy ludzie króla, underwold za 26 zł i sporo innych Edytowane 1 Czerwca 2010 przez .:Marcin:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mulec 28 Napisano 2 Czerwca 2010 czy ktos sie zlituje i kupi pare tytulow dla mnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 2 Czerwca 2010 watpie zeby ktos byl tak dobry, zaplacil za swoja kase i czekal na zwrot + jazda do sklepu, ale powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mulec 28 Napisano 2 Czerwca 2010 watpie zeby ktos byl tak dobry, zaplacil za swoja kase i czekal na zwrot + jazda do sklepu, ale powodzenia Kase oczywiscie wplacam wczesniej ale widze ze i tak nie bedzie chetnych, szkoda pewnie wsiade do auta i pojade te 700 km w obie strony powiedzcie mi tylko czy jest szansa ze zlapie jeszcze te pozycje : mroczny rycerz braveheart 2012 dystrykt 9 i bondy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 2 Czerwca 2010 watpie zeby ktos byl tak dobry, zaplacil za swoja kase i czekal na zwrot + jazda do sklepu, ale powodzenia Nie bądź taki pesymista. Pamiętam, że sam kiedyś kupiłem w Wawie kilka filmów dla forumowiczów z Polski. A kasa nie zając. Ale teraz odpuszczam, niedawno przyjechałem i jestem zmachany (ulewy na trasie ), a Electro na drugim końcu Wawy ode mnie. W dodatku zmotoryzowani wyjeżdżają na długi "łykend". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Newren 31 Napisano 2 Czerwca 2010 Z tych tyt. to chyba tylko Bondy widziałem...stan na sobotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:Marcin:. 0 Napisano 2 Czerwca 2010 Dokładnie, stan na dziś z Twojej listy życzeń to bondy. Ja paczkę do Krakowa dziś wysłałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mulec 28 Napisano 3 Czerwca 2010 Dokładnie, stan na dziś z Twojej listy życzeń to bondy. Ja paczkę do Krakowa dziś wysłałem a terminator salvation (steelbook) Potwory i spolka szybko i wsciekle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 3 Czerwca 2010 Tego też brak. Bondy, wszystko od Promotion (prawie) i różne starsze od Sony. Sporo polskich wydań typu Monolith itd czyli polskie filmy, trochę z FOX. Reszta wyprzedana. Bo było tego duuuuuuuużo więcej. Typu Borny, Mumie itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keks 1 Napisano 3 Czerwca 2010 w MM zaczyna się od piatku "mistrzowska promocja". Każdy kto poprawnie wytypuje 2 finalistów MŚ dostanie 100% zwrotu kasy ( przy zakupie towaru pow. 200zł ). trzeba by dokładnie przejrzeć grupy i ewentualne drabinki, ale moim typem na finał jest Argentyna - Hiszpania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Derek 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Witam! Czy wysprzedaże w Electro World dotyczą też Katowic? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudman 5 Napisano 7 Czerwca 2010 Nie, rozchodzi się o jeden jedyny sklep w Markach (pod Warszawą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach