Sk_uter 40 Napisano 18 Kwietnia 2023 35 GB to rip jeśli to 4k, full HD mógłby być remux Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 18 Kwietnia 2023 4 godziny temu, baasior napisał: Wiesz co teraz Ci nie powiem ale np Top gun zajmuje 35gb, raczej dobrze zrobione ripy. A dysk mam 500gb i podłączam go do wejścia z rec tam chyba największe napięcie jest. Nie, tam napiecie jest takie samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 18 Kwietnia 2023 Nie, tam napiecie jest takie samo.A czasem tam nie jest 3.0, a to drugie 2.0?Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 18 Kwietnia 2023 25 minut temu, Sk_uter napisał: A czasem tam nie jest 3.0, a to drugie 2.0? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Poczytaj o USB, potem pisz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 18 Kwietnia 2023 Tutaj piszą, że jedno jets tylko 3.0 i 900 mAhWysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 19 Kwietnia 2023 Tak jedno jest 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 10 Maja 2023 Mam pytanie o zakładkę "Kontynuuj oglądanie". Jak to jest, że np. z YT czy Viaplay mi pokazuje propozycję który film mogę dokończyć oglądać a z niektórych aplikacji nie pokazuje. Można to jakoś ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ericdraven 4 Napisano 19 Maja 2023 Kupiłem TV Sony XR-85X90K 85" i niestety jestem rozczarowany. Obraz jest jakby za mgłą, bardzo matowy i nie wiem czy to kwestia matowej matrycy czy tego, że porównuję go do Sony OLED A1, którego ciągle używam. Zastanawiałem się nad OLEDem, ale Sony nie ma nic ciekawego w tym rozmiarze. Ciekawym kąskiem wydaje się aktualna promocja na Samsung Excellence Line QE85QN900B, który teraz można kupić za 22500 zł, a kilka miesięcy temu kosztował 39999 zł. Czy jest ktoś w stanie coś doradzić lub wypowiedzieć się na temat Samsunga? Przeraża mnie jedynie koszt 5-letniej gwarancji, która w Samsungu kosztuje 6300 zł, a w Sony ok. 1000 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazar 384 Napisano 2 Czerwca 2023 Sony ma 83A90j, jest jeszcze w sklepach i jest genialny. Zjada bez popitki to nędzne lcd 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 28 Czerwca 2023 W nowym oprogramowaniu dodali menu GRA, chyba jest to samo co w nowych A95LWysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 9 Listopada 2023 Robi lub robił ktoś odświeżanie panelu? Pisze tam, żeby nie robić częściej niż raz w roku. Mój tv ma 1,5 roku i jeszcze nie robiłem bo nie wiem czy jeśli nic nie mam wypalonego to ruszać to czy nie. A może jednak prewencyjnie po 1,5 roku zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grundig 515 Napisano 9 Listopada 2023 Witam. Najlepiej uruchomić test np z linku niżej https://www.youtube.com/watch?v=L86EbWUc9dA Jeśli w czasie testu kolory będą jednolite to nie trzeba odświeżania panelu.W Panasonicu jest podobna funkcja, konserwacja panelu włącza się automatycznie po przepracowaniu 1000 godzin, trwa około godzinę.Konserwacje panelu uruchamia się np po wymianie panelu gdy jest widoczny niejednolity kolor. Jeśli jest ok, nie trzeba uruchamiać konserwacji panelu. https://community.sony.pl/t5/wskazowki-i-faq-telewizory-i-kino-domowe/5-rad-dzieki-ktorym-telewizor-oled-zachowa-znakomity-stan/ba-p/2373024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 13 Grudnia 2023 Zauważyłem, że w nocy jak jest cisza to tv wydaje co jakiś czas takie cykanie. Jakby się wł lub wył. Ma ktoś podobnie lub wie co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 13 Grudnia 2023 TV w nocy się włącza na chwilę i wyłącza. Sprawdza update czy włącza nagrywanie jeśli masz dysk. U mnie robi to codziennie, kwestia minuty, dwóch Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 13 Grudnia 2023 Dysku do nagrywania nie mam podłączonego a akt. oprogramowania mam ustawioną na ręczne, ale może to będzie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2023 Tv robi krótkie odświeżanie panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 13 Grudnia 2023 Czy u was pilot czasami też przestaje działać? Pomaga tylko wyjecie i włożenie baterii Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 14 Grudnia 2023 U mnie kiedyś kasowało się połączenie z tv. Ale od dłuższego czasu nic sie nie dzieje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 15 Grudnia 2023 Kasowało, to co musiałeś parować od nowa pilot? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 20 Grudnia 2023 Tak dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 17 Marca Czy u was filmy 4k mkv z kompresją ok 20 GB otwierają się normalnie? Bo u mnie ciągle ładuje to nie da się oglądać. Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 19 Marca Tak, nawet większy już oglądałem. Pytanie do posiadaczy telefonów Samsung. Czy potraficie na tym tv zrobić tak, żeby obraz jaki w danym czasie jest wyświetlany w telefonie był na ekranie tv? Nie chodzi mi o you tube lub zdj z galerii bo to bez problemu chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 22 Marca A łączysz dysk pod usb HDD czy zwykły?U mnie też nie idzie na Samsung klonowanie obrazu też nie działa. Jedynie mogę Zdjedia lub Filmy puścić (filmy przy wykorzystaniu aplikacji Samsung wideo) Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 25 Marca Pod usb HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 25 Marca A spróbujesz pod zwykły czy wtedy filmy Ci tną? Bo ja na stałe mam 1 dysk właśnie podłączone pod HDD do nagrywania, chciałem drugi jako player i słabo to działa Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach