qazar 384 Napisano 5 Stycznia 2023 Zależy 😉 Dla niektórych graczy ten tv, jak i marka sony to ostateczny wybór. Producent konsoli po macoszemu traktuje użyteczności dla graczy o_O 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 9 Stycznia 2023 W dniu 5.01.2023 o 12:21, qazar napisał: Zależy 😉 Dla niektórych graczy ten tv, jak i marka sony to ostateczny wybór. Producent konsoli po macoszemu traktuje użyteczności dla graczy o_O Oglądając kilka testów czy to LG C2, Samsunga S95B czy właśnie tego SONY A95K, to ewidentnym minusem w przypadku A95K jest brak tego "panelu gracza". Ciekawe czy są w stanie to poprawić jakąś aktualizacją? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 9 Stycznia 2023 Nie należy oglądać testów tylko obraz na telewizorach . 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 18 Stycznia 2023 TV już w domu. Teraz trzeba ogarnąć ustawienia. Pierwsze wrażenie jak najbardziej na + ale nie ma się co dziwić jak się przesiadło z 10-cio letniego PHILIPSA LED 47" na nowy QD-OLED 65" 😂 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 30 Stycznia 2023 Czy telewizor ma Wifi 6, czy tylko 5?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 31 Stycznia 2023 Wie ktoś może jaki rodzaj wieszaka musi być do 55A95K? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 31 Stycznia 2023 https://scentre.pl/produkt/sony/4548736137011/telewizor-sony-bravia-65-cali-xr-65a95k-qd-oled-.htmlW akcesoriach masz 2 oryginalne uchwyty, kupiłem ten slim bez regulacji i super jest, blisko ściany fajnie się prezentuje. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_luk 45 Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Godzinę temu, baasior napisał: Wie ktoś może jaki rodzaj wieszaka musi być do 55A95K? Jeśli szukasz regulowanego i odchylanego, to mogę ten polecić:https://scentre.pl/produkt/sony/7350073735266/uchwyt-do-telewizora-multibrackets-m-vesa-flexarm.html Kupiłem do A80K 77" (ma otwory w standardzie vesa 300x300 jak Twój). Nic się nie ugina. Można go znaleźć taniej niż na stronie Sony. I jest jeszcze druga wersja z trochę inaczej wyglądającym elementem montażowym do tv. Trochę więcej możliwości przesunięcia tv wtedy masz. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez mati_luk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 31 Stycznia 2023 Szukam taniego zwykłego wieszaka, ten będzie sie nadawał? https://scentre.pl/produkt/sony/7350073731008/uchwyt-multibrackets-do-tv-32-65-cali-50-kg-mb.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_luk 45 Napisano 31 Stycznia 2023 Będzie pasował. Waga tv mieści się w zakresie i standard vesa też się zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 6 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 31.01.2023 o 15:16, baasior napisał: Szukam taniego zwykłego wieszaka, ten będzie sie nadawał? https://scentre.pl/produkt/sony/7350073731008/uchwyt-multibrackets-do-tv-32-65-cali-50-kg-mb.html Ja kupiłem ten. Pasuje idealnie. TV wisi pewnie. Osobiście polecam. https://allegro.pl/oferta/obrotowy-uchwyt-do-telewizora-wieszak-tv-25-70-11500896504 Edytowane 6 Lutego 2023 przez maty5ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 7 Lutego 2023 No fajny a dobra cenka Mocno odstaje od ściany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 8 Lutego 2023 21 godzin temu, baasior napisał: No fajny a dobra cenka Mocno odstaje od ściany? Jakie 7-8cm od ściany do tv. Ew. dziś po robocie zmierzę dokładnie ile jest od krawędzi ekranu do ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 8 Lutego 2023 Jak chcesz blisko ściany to weź ten oryginalny, jest bardzo blisko ściany Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 24 Lutego 2023 Działa komuś z użytkowników A95K aplikacja SKyShowtime na tym tv? Wg informacji na ich stronie powinna działać ale u mnie nie da się zainstalować. Oczywiście tv zaktualizowany do najnowszej wersji którą wypuścili niedawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 4 Marca 2023 U mnie się włącza, lecz nie wiem jak z odtwarzaniem ponieważ nie mam konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maty5ek 4 Napisano 8 Marca 2023 Kurde, to dziwne. U mnie nie da się nawet zainstalować... Komunikat o nieobsługiwanej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 6 Kwietnia 2023 Czy ktoś próbował otwierać filmy pełne UHD w tym też atmos? Podłączyłem dysk, a tv wgl nie daje rady, a co najgorzej nawet z małymi filmami jakby dysk byłby za duży dla niego. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 067 Napisano 6 Kwietnia 2023 Chyba nie było, nie ma i nie będzie takiego telewizora, który to potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 6 Kwietnia 2023 No, ale dziwi mnie, że nawet z małymi filmami nie radzi sobie. Pobrałem kilka filmów do testu atmos, które mają po kilkaset MB i z nimi nawet problem maWysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 7 Kwietnia 2023 U mnie z dysku lecą pliki MKV 4k z atmosem. Jedynie co, to w odtwarzaczu firmowym trzeba czekać aż pokaże się zawartość dysku:) W kodi itp widać od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 7 Kwietnia 2023 Ripy masz czy remux? Jakiej wielkości dysk, bo tak myślę, że może or u mnie problem, bo mam 1TB i 2TB i mula jak diabli mimo, że pierwszy z nich to SSD.Łączysz pod usb HDD rec czy to normalne z boku? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) ... Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez pmcomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 7 Kwietnia 2023 No ładnie różnice widać w jasności. Ja mając A95K myślałem, że to już mocno świeci, więc ten rok to będzie przełomowy dla jasności OLED Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baasior 3 Napisano 18 Kwietnia 2023 W dniu 7.04.2023 o 16:36, Sk_uter napisał: Ripy masz czy remux? Jakiej wielkości dysk, bo tak myślę, że może or u mnie problem, bo mam 1TB i 2TB i mula jak diabli mimo, że pierwszy z nich to SSD. Łączysz pod usb HDD rec czy to normalne z boku? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Wiesz co teraz Ci nie powiem ale np Top gun zajmuje 35gb, raczej dobrze zrobione ripy. A dysk mam 500gb i podłączam go do wejścia z rec tam chyba największe napięcie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach