Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Disney+ w Polsce aż 2 lata za darmo! Gdzie taka oferta? Ile kosztuje abonament u operatorów?

Disney+ w Polsce już jutro! 14 czerwca gigantyczny amerykański serwis ruszy w naszym kraju, a abonament będzie dostępny nie tylko bezpośrednio - będzie można skorzystać także u operatora! Nad Wisłą jedynym takim miejsce będzie Grupa Polsat Plus. Jaka cena za dostęp w Polsat Box, Polsat Box Go, Plus i Netia? Nawet 2 lata oglądania filmów i seriali w Disney+ za darmo!

Przeczytaj całość

• Plusik 1
  • Dzięki 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak trochę z boku tematu.
Czy ktoś już dostał kod promocyjny dla tych którzy zarejestrowali się przed 14 czerwca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Jasiek_31 napisał:

Tak trochę z boku tematu.
Czy ktoś już dostał kod promocyjny dla tych którzy zarejestrowali się przed 14 czerwca?

Dzisiaj dostałem od nich maila "Disney+ jest już dostępny!" (wcześniej się zapisałem). Wszedłem w link w wiadomości "Zrealizuj ofertę"  i subskrypcja wchodzi za 229,90zł/rok. Samego kodu nie widziałem, choć miałem wrażenie, że mi mignął jak wchodziłem w linka, ale zrealizował się jakby z automatu. Nie musiałem nic wpisywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Groszek napisał:

Dzisiaj dostałem od nich maila "Disney+ jest już dostępny!" (wcześniej się zapisałem). Wszedłem w link w wiadomości "Zrealizuj ofertę"  i subskrypcja wchodzi za 229,90zł/rok. Samego kodu nie widziałem, choć miałem wrażenie, że mi mignął jak wchodziłem w linka, ale zrealizował się jakby z automatu. Nie musiałem nic wpisywać.

Dzięki za info.
To u mnie na razie zero maili od nich.

13 minut temu, Groszek napisał:

Że jeszcze dopytam, wcześniej zarejestrowałeś u nich na stronie tylko swój adres e-mail, nie tworzyłeś konta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Jasiek_31 napisał:

Dzięki za info.
To u mnie na razie zero maili od nich.

Że jeszcze dopytam, wcześniej zarejestrowałeś u nich na stronie tylko swój adres e-mail, nie tworzyłeś konta?

tak, trzeba bylo zarejestrowac u nich maila, dzisiaj sa wyslane maila jak powyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Nygus napisał:

tak, trzeba bylo zarejestrowac u nich maila, dzisiaj sa wyslane maila jak powyżej.

Dzięki za odpowiedź, no to pozostaje czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Jasiek_31 napisał:

Tak dokładnie.

@Jasiek_31 dostaniesz takiego maila. Klikasz "Zrealizuj ofertę"

disney.jpg

p.s.

Na Panasonicu FZ800 apka Disney+ już jest :)

Edytowane przez Groszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W LG OLED B9 też rano aplikacja Disney+ już była. I wszystko działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Apple TV, LG Oled tez już można pobrać apke Disney+.

Edytowane przez szewi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mały update, maila do tej pory nie dostałem, ale zadzwoniłem do Disney+ i pan „chętnie pomogę” podal mi kod aktywacyjny i poprowadził jak przejść procedurę aktywacji.
Tak więc można dostać tą promocyjną ofertę nie dostając maila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi