szewi 652 Napisano 15 Listopada 1 minutę temu, Barnaba napisał: To mnie zainteresowało - do tej pory radziłem sobie, ale to urządzenie zainspirowało mnie do zmian. ("dramat" - nie wiedziałem, że tego potrzebuję, dopóki mi tego nie pokazałeś ) Czy "toto" wydmuchuje tylko do przodu, czy są rozwiązania z tylnym wydechem? Masz różne opcje AC Infinity moze zasysać cieple powietrze z dolu lub z góry i wydmuchiwać z przodu lub z tylu. Ja np mam wersje S8 która wydmuchuje cieple powietrze z tylu i wersje cloudplate T5 do rack. Są wersje z bardziej rozbudowanymi wyświetlaczami z literka T, wersje podstawowe S, do rack i zwykle które możesz postawić na urządzeniu.Ogolnie sprawdza się to dobrze, ale ceny jak za kilka wiatraków z temorstatem są lekko z d. Chociaż są to ciche wiatraki i maja 4 stopnie regulacji mogą sia załączać i wyłączać przy określonej temp i programujesz stopień mocy do którego maja działać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Budny 0 Napisano 12 Grudnia Jaki ekran polecacie dla tego projektora? Zastanawiałem się ze względu na cenę nad Taurus Superma i Adeo Plano, ale może coś innego polecacie? I jaki wybrać materiał? https://supremascreen.pl/suprema-ekrany/taurus/ https://ekranownia.pl/sklep/adeo-plano-300x169cm/ Chyba już nie mogę edytować posta, ale projektor będę używał w całkowicie zaciemnionym pomieszczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 12 Grudnia Proponuję Adeo Screen Plano z powierzchnią Reference White. Zastanów się jednak, czy nie lepiej 2.35:1 zamiast 16/9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Budny 0 Napisano 12 Grudnia 26 minutes ago, Barnaba said: Zastanów się jednak, czy nie lepiej 2.35:1 zamiast 16/9. Dzięki, właśnie temu postanowiłem zapytać tutaj, bo nawet nie wiedziałem jakie mogą być problemy A jakiś konkretny byś polecał? Bo niestety modele które podałem nie mają tego formatu. Taurus ma multiformat który kosztuje więcej niż dałem za ten projektor, a Adeo ma to w innym modelu Curved który jest zaokrąglony... co nasuwa też drugie pytanie, czy zaokrąglenie jest fajne? Doczytałem w innym temacie, że do Curved chyba potrzeba innej soczewki więc odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 12 Grudnia 36 minut temu, Tomasz Budny napisał: Bo niestety modele które podałem nie mają tego formatu mają - podałem ci swój osobisty napisz PM, dam ci porządnego sprzedawcę 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zolwdarek 3 Napisano 19 godzin temu Witam, czy moglibyście podpowiedzieć Ustawienia video ATV 4k dla projektora jvc x5500/rs420. Zalecane Ustawienia 4k HDR 60Hz. Natomiast nie wchodzi chroma 4.2.2 tylko 4.2.0. HDMI do ATV do Amplitunera Anthem MrX540 jest na pewno ok. Do Projektora idzie swiatłowód (może on jest winny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach