Gmeru 2 237 Napisano 21 Czerwca 2017 Oczywiście. Z TV Samsung wszystko działa jak należy i odtwarza 3D gdyby było Ci potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 21 Czerwca 2017 Niestety głupi Samsung wykastrował swój tv z tej funkcji niestety Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 500 Napisano 21 Czerwca 2017 (edytowane) I dlatego ich nowy BD-UHD player nie ma 3D. To proste. Samsung moim zdaniem robi tak od roku "pomyłki za pomyłką". Niedługo brak OLEDa w ofercie odbije mu sie czkawką w segmencie premium i QLED nie pomoże. Czuja oddech LG na plecach co pokazują nawet w Polsce wyniki GFK. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez pmcomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 1 Lipca 2017 Kurcze kupiłem k8500 i wszytko ok ale sterowanie przez HDMI poszło za stodole. Amplituner i tv zgłupiał. Nie mogę tak ustawić by amplituner przełączał się na odpowiedni kanał HDMI. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach