Skocz do zawartości
Andrzejooo123

Dredd 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Ale co chcesz porównywać? Średnią z subiektywnych ocen użytkowników? W jaki niby sposób można tu cokolwiek porównać? Jedynie porównania screenshotów mogą cokolwiek powiedzieć i dowieść, że istnieje jakakolwiek różnica.

Chyba srednia z subiektywnych ocen tez daje cos do myslenia. Screenshot'y niczego nie dowioda, przyklad pare postow wczesniej. Kazdy ma inne ustawienia TV i rozne urzadzenia do sciagania screenshot'ow.Mosialbys kupic wersje z USA i Polski czy UK i zrobic porownanie na jedny sprzecie przy tych samych ustawieniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mówiłem, to że na screenach od Sławka jest ciemny obraz to wina konfiguracji tv levels/pc levels nie polskiego wydania.

Wczoraj pisałeś, że nie masz polskiego wydania, coś się zmieniło od tego czasu?

Sorry, że dopytuję, ale już nie raz i nie dwa, zdarzało się, że na screenach zrobionych przez Sławka było widać, że z transferem polskiego wydania od Monolith czy TiM jest coś nie tak z zakresem dynamiki (m.in From Paris With Love, Leon, Pandorum, Drive, District 9) i w każdym przypadku okazywało się, że to jest niestety smutna prawda, a nie błąd w zrzucanych screenach z BD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek wysłał mi screeny z różnych playerow i po nich widzę że to problem z pc levels/tv levels. Powiedziałem mu co i jak to może potestuje i wstawi właściwe screeny. Niestety nie pomaga to że ma windowsa xp, a tam różnie z tym bywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok nabyłem dzisiaj film. 99zł empik - standard. Zobaczę jak to się prezentuję, dam znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok nabyłem dzisiaj film. 99zł empik - standard. Zobaczę jak to się prezentuję, dam znać.

w mediaexpert jest za 79zł,tak,gdyby co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Do tego pierwszy film w czerwonym pudełku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet za połowę ceny nie kupiłbym tego filmu, choć jestem fanem SF. Wynudził mnie niemiłosiernie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A ja nie popieram Obu wyżej. Uważam że człowiek-kinoman powinien się rozwijać a nie cofać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film rewela. W sieci każda recenzja bluray to zachwyty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie popieram Obu wyżej. Uważam że człowiek-kinoman powinien się rozwijać a nie cofać.

Właśnie. Niestety ten film w żadnym aspekcie nie rozwija kinomana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film jest świetnie zrealizowany, zresztą tam połowa ekipy odpowiedzialna za zdjęcia itp. była nominowana do Oscara. Film jest świetną adaptacją komiksu, nie udaje niczego, czym nie jest. Po prostu, film akcji. Jak dla mnie doskonały w swoim gatunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten film był finansową klapą, więc chyba nie jestem odosobniony w swojej ocenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To podaj linka do słabej oceny wydania bluray. Są tylko wybitne oceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten film był finansową klapą, więc chyba nie jestem odosobniony w swojej ocenie.

No faktycznie, taki Resident Evil, mimo, że o dwie klasy gorszy, to zarobił kilka razy więcej, tylko o czym to świadczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tu widzisz dedukcję? To ty rozbawiłeś mnie swoją dedukcją, dlatego poprosiłem cię o kolejną.

Edytowane przez Andrzejooo123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popieram kolege wyżej. daleko mu do oryginału...

Ciekawe co wg ciebie jest oryginałem, bo jesli (dużo gorszy zresztą) film z 1995 roku to nie masz pojęcia o czym piszesz.

Film jest świetny, czekam na info co do obrazu w polskim wydaniu.

Edytowane przez Paraponzipopo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tu widzisz dedukcję? To ty rozbawiłeś mnie swoją dedukcją, dlatego poprosiłem cię o kolejną.

Powiedzieć ci co mnie rozbawiło? Sugerujesz, że film jest dobry, tylko widzowie się na nim nie poznali i stąd ten marny wynik kasowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli się myliłem to oświeć mnie co w takim razie chciałeś powiedzieć przez to porównanie z residentem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten jak i nowy resident evil to kapcie totalne, ale rozmawiamy o jakości i wydaniu na blu tych filmow... napewno nie kupie tych dwóch gniotów... jeżeli ktoś ma się rozwijać przy tym filmie....wspólczuje, kino na psy by zeszło, zwłaszcza sf... moje zdanie of kors :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi