Skocz do zawartości
Shadow_Defender

Popcorn Hour A-400 - moje spostrzeżenia..

Rekomendowane odpowiedzi

VXP w tym odtwarzaczu jest okrojony byc moze w przyszłości w nowych firmware coś sie zmieni.

To znaczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy może coś wiadomo więcej o tym a400 do dnia dzisiejszego używam ciągle jednego z pierwszych w naszym kraju A100 odtwarza niemal wszystko no ale naszło mnie w końcu na zakup czegoś co będzie czytało dyski Blu ray do tego 3D czy w obecnej wersji softu działa odtwarzanie płyt Blu ray 3D z pełnym menu ? soft nie zawiera jeszcze Cinavia ?

Miałem już kupić sobie po prostu zwykły odtwarzacz blu ray konkretnie LG BP430 i miał on służyć do oglądania nagrywanych Blu ray z filmami czy to 3D czy zwykłymi ale naczytałem się o Cinavia i niestety zgłupiałem nie wiem co kupić z sentymentu do Popcorna on przyszedł mi na myśl. Dokupiłbym czytnik Blu Ray podpiął pod Popcorna i mam nadzieje działało by to super ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja właśnie zamówiłem a410. Czas zmienic c200. I tak juz wymontowałem z niego dysk i blu ray wiec tak duza skrzynia nie jest mi potrzebna. 410 pójdzie do wnetrza szafki co juz jest dla mnie ogromną zaletą. Zastanawiałem się nad polecanym przez Gmera Med8ver ale ostatecznie decyzja zapadła. Zreszta zawsze można sprzedać. Ciekawe za ile będzie można opchnąc mój "zmodowany" C200 :) Najwyżej papa będzie się cieszył nowym odtwarzaczem zamiast wdtv. Myslę, że CloudMedia poszedł w dobrą stronę dając sobie póki co spokój z promocją 410PRO za te kosmiczne pieniądze i wprowadzając zmiany troche na życzenie użytkowników za ta sama cenę co a400. Nie ma to jednak jak konkurencja na rynku. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy a410 to duzo bardziej porpawiony player od A400 ?

PS, ja tez zamowilem wlasnie A410

Edytowane przez michal nowak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy a410 to duzo bardziej porpawiony player od A400 ?

PS, ja tez zamowilem wlasnie A410

Panowie napiszcie cos na temat opłat dodatkowych przy zamówieniu a410 z tej strony... cło, koszty wysyłki itp. A może udało się bez cła? Teraz jest niby za 259 $ i zastanawiam się ile muszę doliczyć opłat jeszcze.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam PC A210 i planuję zakup A400.czy po włożeniu dysku do A400 będę musiał na nowo formatować dysk i instalować aplikacje NMT czy wszystko będzie OK?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie działał. Wystarczy zrobić update aplikacji NMT. Pozostałe dane np. filmy pozostaną nietknięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi