pmcomp 1 499 Napisano 27 Listopada 2016 (edytowane) 24 minuty temu, Gmeru napisał: Nikt Ci tego nie powie wprost bo trzeba pokorzystać. Android jak android. Trochę jak w telefonie. Ogromne możliwości, czasem coś przymuli. Standard. Dlatego lepiej zakupić TV bez wbudowanego Androida, a pudełko z Androidem 6.0 na SoC Amlogic S905X za 150 zł zakupic oddzielnie. I ten Android obsługują dodatkowe procki, czterordzeniowy główny plus dodatkowy dedykowany graficzny. Pisałem o tym kilka razy. Mam w domu dwa takie boxy. Pozdro Edytowane 27 Listopada 2016 przez pmcomp 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytak 1 Napisano 28 Listopada 2016 Tylko to dodatkowe pudelko, pilot. Nie ma problemow z wieszaniem sie, funkcjonowaniem KODI itd?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yerzo 14 Napisano 28 Listopada 2016 Ja na Sony 65XD93 zdecydowalem się między innymi z powodu "wbudowanego" Androida. KODI (z którego ja korzystam) i youtube (korzystają dzieciaki, pilot z mikrofonem) działają bez zarzutu. Nie wiem jak to wygląda w Philipsach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytak 1 Napisano 28 Listopada 2016 o philipsach jest sporo negatywnych opinii ale nie wiem na ile wynikaja z problemow z powodu braku aktualizacji ?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris01 1 Napisano 3 Grudnia 2016 Gdzie wychodzi na tą chwilę najkorzystniej zakup Sony KD-55XD8505 i PS4 pro ?? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salat 12 Napisano 5 Grudnia 2016 (edytowane) W Piasecznie jutro otwiera się nowy Media Markt w gazetce jest kilka ciekawych propozycji https://mediamarkt.pl/gazetka/6520 Edytowane 5 Grudnia 2016 przez Salat 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 6 Grudnia 2016 Panasonic 65dx750 jest dziś w MM i Saturnie za 7990, cena spadła chyba o 1000 zł od wczoraj. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 0 Napisano 12 Grudnia 2016 Cena tego Panasia w mm to już 7798zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitexx 3 Napisano 12 Grudnia 2016 Z okazji nocnej promocji (tylko do godziny 09:00) na euro.com.pl Panasonic TX-58DX780E w bardzo dobrej cenie 5 999 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 15 Grudnia 2016 Amazon zrobil promo na primevideo.https://www.primevideo.com/ Pierwsze 6 m-cy, za 2.99Ł zamiast 5.99. W tym 7-dniowy free trial Oczywiscie mozna wypisac sie w kazdej chwili. Wprawdzie sa restrykcje i geoblocking uniemozliwi ogladanie wiekszosci materialow, ale seriale oraz filmy produkcji Amazonu moga, byc arakcyjne i warte 3Ł, zwlaszcza ze jest troche pozycji w HDR. Najwazniejsze, ze jest Grand Tour w UHD. Darmowy, 7-dniowy trial powinen wystarczyc zeby go obejrzec i zorientowac sie przy okazji, czy cos jeszcze z oferty Amazonu, moze nam pasowac. Sorry za dziadowskie, nocne foty komorka Amazon Hdr Slideshow by cyklo100 | Photobucket Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loky 68 Napisano 17 Grudnia 2016 Na saturn.pl telewizory mają po kilkaset zł zniżki - 65DX750E jest za 7400 a 58DX750E 'z wystawy' za 4850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prosperowiak 24 Napisano 22 Grudnia 2016 w Media Markt zawsze po swietach ma miejsce wietrzenie magazynow, czy podobne akcja odbywa sie w Saturnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdmo 0 Napisano 27 Grudnia 2016 Witam Jestem "świeżak" na forum, ale proszę o poradę. Ze względu na wielkość pokoju interesują mnie 2 modele TV. Proszę o radę który wybrać. Dodatkowo interesuje mnie info odnośnie matrycy - czy wyświetlanie RGB czy RGBW ?: 1. LG LED 43UH6507 2. Samsung SUHD UE43KS7500S Curved Dziękuję za rzetelne odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RHJG 104 Napisano 27 Grudnia 2016 1.http://www.displayspecifications.com/en/model/dbfa4fe 2.http://www.displayspecifications.com/en/model/db52427 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grazny 28 Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Witam W Saturnie są chyba dobre ceny aktualnie kupiłem 43PUS6501 za 2287zł pod konsolę, PC i inne Edytowane 30 Grudnia 2016 przez grazny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmpeg-4 338 Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Z tego rozmiaru są jeszcze dostępne Sony 4K 100HZ na matrycy VA, model z przed dwóch lat, odpowiedniki popularnych W7/W8 (ale bez hdr) : http://www.ceneo.pl/38177851 Edytowane 30 Grudnia 2016 przez mmpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grazny 28 Napisano 30 Grudnia 2016 Dnia 27.12.2016 o 15:03, mdmo napisał: Witam Jestem "świeżak" na forum, ale proszę o poradę. Ze względu na wielkość pokoju interesują mnie 2 modele TV. Proszę o radę który wybrać. Dodatkowo interesuje mnie info odnośnie matrycy - czy wyświetlanie RGB czy RGBW ?: 1. LG LED 43UH6507 2. Samsung SUHD UE43KS7500S Curved Dziękuję za rzetelne odpowiedzi Poczytaj o RGBW Krótko mówiąc trafiłem gdzieś na opis że ludzie są wściekli na LG przez ten manewr... to nie są matryce 4k tylko niepełne 4k - mnie to przekonało i na LG nie patrzyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 30 Grudnia 2016 Poza tym LG w 99% to kiepskie matryce IPS - czarnego tam nie uświadczysz wieczorową porą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmpeg-4 338 Napisano 30 Grudnia 2016 1 godzinę temu, mmpeg-4 napisał: Z tego rozmiaru są jeszcze dostępne Sony 4K 100HZ na matrycy VA, model z przed dwóch lat, odpowiedniki popularnych W7/W8 (ale bez hdr) : http://www.ceneo.pl/38177851 Jednak jest HDR i szersze pokrycie palety barw niż w Philipsie PUS 6501 : http://www.audiostereo.pl/telewizory-typy-i-antytypy_114616.html/page__st__180#entry4004368 Ponoć sklepy mają bardzo duże ilości tych sztuk fabrycznie zapakowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmpeg-4 338 Napisano 30 Grudnia 2016 EDIT: Jednak model 43'' X83 jest na IPS, X85 był zdaje się na VA, to wszystko przez to że kiedyś w sklepie ktoś mi powiedział że jest na va. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdmo 0 Napisano 6 Stycznia 2017 Dnia 30.12.2016 o 09:57, grazny napisał: Witam W Saturnie są chyba dobre ceny aktualnie kupiłem 43PUS6501 za 2287zł pod konsolę, PC i inne Chciałbym się kolegi zapytać jak wrażenia po zakupie w/w TV. Mocno się zastanawiam nad jego kupnem ale trochę zniechęcają mnie posty osób, które piszą jakie mają z nim problemy- nieoczekiwane restarty, zawieszanie się - gdzie pomaga wyłączenie z prądu. Z drugiej strony nie jest to oszukane 4K Będę wdzięczny za odpowiedź i sugestywną opinię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek P 26 Napisano 6 Stycznia 2017 Jeśli ktoś jest zainteresowany odtwarzaczem UB700, to do jutra do 9:00 jest do wzięcia w Euro RTV AGD za 1950 zł:http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-blu-ray/panasonic-dmp-ub700.bhtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakesan 3 Napisano 7 Stycznia 2017 Witam, Od dzisiaj w mediamarkt jest promocja 5%,10% na telewizory. Zamówiłem 55KU6450 za 3597,00 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyrad 2 Napisano 7 Stycznia 2017 Potwierdzam, w MM promo od 5% do 15% do 11 stycznia. Patrząc na ceneo wybrany model plasuje się w MM po środku ale już po uwzględnieniu 10% zdecydowanie się opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 16 Stycznia 2017 Amazon.fr wyprzedaje DVD i BD za pol ceny. Sporo boxsetow, wlacznie z 14-packiem Hichcocka za 44e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach