andrew9 0 Napisano 29 Marca 2011 Gdyby nowości BR były po 50-70 zł (powiedzmy głośne premiery do 80) to sam bym zaczął kupować płyty w Polsce. Do tej pory nie kupiłem jeszcze żadnej a kilkanaście płyt już mam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marianowic 2 Napisano 30 Marca 2011 Witam. We wrocławskim Media Markt, w galerii Dominikańskiej, było jakieś większe przemeblowanie ostatnio. Postawili dosyc sporą pułkę z płytami BD - ceny dosyc ciekawe: widziałem kilka za 39zł, sporo za 49, 59zł, i w górę. Także polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 30 Marca 2011 saturn katowice sporo filmów na blu za 69.90 np trylogia Bourne. lub 2 za 99 nie z monolithu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieschko 6 Napisano 2 Kwietnia 2011 Real Szwajcarska- Poznań BD kupiłem dziś za 23,96 za sztukę - Czas odkupienia - Traffic - Grudge3 powrót klątwy - Assembly ostatnia bitwa - Nocny pociąg z mięsem - BoogeyMan3 ostatni rozdział Wszystkie od Vision. Były jeszcze inne, ale te mnie zainteresowały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 14 Kwietnia 2011 Przecena w Saturnie: BD Powrót do przyszłości 1-3 z 299zł na 149zł czyli w miarę normalna cena (W końcu!!!). Ja kupiłem w Arkadii Wawa. Nie wiem czy inne Saturny też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejer 0 Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Trylogia Piratów z Karaibów BLU-RAY za 81PLN z przesyłką. Radzę się pospieszyć tego typu akcje znikają w kilka godzin. >> LINK << Edytowane 3 Maja 2011 przez rejer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel57 51 Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Saturn Gdańsk ;Tron Dziedzictwo; Blu Ray 2 płyty w tym 1 w 3 D . Cena 99.90zł. Edytowane 5 Maja 2011 przez diana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) A tu takie dwie ciekawostki cenowe na projektor JVC DLA-X9 : - "zdrowa cena" - http://allegro.pl/jv...1650243757.html - " bardzo chora cena" - http://allegro.pl/jv...1627348772.html Oby więcej takiej konkurencji: Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. We wrocławskim Media Markt, w galerii Dominikańskiej, było jakieś większe przemeblowanie ostatnio. Postawili dosyc sporą pułkę z płytami BD - ceny dosyc ciekawe: widziałem kilka za 39zł, sporo za 49, 59zł, i w górę. Także polecam. To postawili sporą pułkę, a może cały pułk? Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gatar 60 Napisano 4 Czerwca 2011 A tu takie dwie ciekawostki cenowe na projektor JVC DLA-X9 : - "zdrowa cena" - http://allegro.pl/jv...1650243757.html Witam. Oferta ze "zdrową ceną" ma lokalizację Burbank/California, United States czyli wielce prawdopodobne jest doliczenie cła i podatku i wtedy cena będzie mniej "zdrowa" :-) Ciekawostką jest wpis w aukcji " Sprzedający w tej aukcji nie zgadza się na wysyłkę za granicę". To niby jak z USA do Polski ? Może się mylę i czegoś nie wiem, ale jest to dla mnie dość zastanawiające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Ja sprowadzałem projektor z USA, dwie końcówki mocy i wyszło i tak o wiele,wiele korzystniej niż u nas... Nie płaciłem żadnego podatku tylko cło. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue_voyager 14 Napisano 4 Czerwca 2011 Witam. Oferta ze "zdrową ceną" ma lokalizację Burbank/California, United States czyli wielce prawdopodobne jest doliczenie cła i podatku i wtedy cena będzie mniej "zdrowa" :-) Ciekawostką jest wpis w aukcji " Sprzedający w tej aukcji nie zgadza się na wysyłkę za granicę". To niby jak z USA do Polski ? Może się mylę i czegoś nie wiem, ale jest to dla mnie dość zastanawiające. Nie zgadza się na wysyłkę za granicę, czyli do kraju innego niż Polska. Takie zastrzeżenie na Allegro może wprowadzić sprzedający (bo domyślnie krajem wysyłki jest Polska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 851 Napisano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Nie zgadza się na wysyłkę za granicę, czyli do kraju innego niż Polska. Takie zastrzeżenie na Allegro może wprowadzić sprzedający (bo domyślnie krajem wysyłki jest Polska). A taką odpowiedź otrzymałem od sprzedającego:Sprzęt jest wysyłany do kogoś z Polski, a stamtąd do klienta więc vat/cło będzie już zapłacone. Czyli ta oferta jest nie do przebicia przez naszych sklepikarzy! Przy okazji pozdrowienia dla firmy KK&RS - autoryzowanego sprzedawcy JVC... Edytowane 5 Czerwca 2011 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 5 Czerwca 2011 No tak , jedyny kłopot to gwarancja, choć w tych klockach to jeszcze nigdy mi się nic nie zepsuło. Inna sprawa , cena jest ok, i cieszę się ze nie mam takich funduszy obecnie bo bym znając siebie kupił. Ach ta budowa domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gatar 60 Napisano 5 Czerwca 2011 Witam. Za to lubię wszelakie fora Wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srama 0 Napisano 5 Czerwca 2011 O co chodzi z tą ceną? Nowy LG 47LE8500 za 4 tys. zł? http://www.eukasa.pl/rtv/sklep/1215843/lg/lg-47le8500/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PATRICO 0 Napisano 4 Lipca 2011 http://www.zavvi.com/blu-ray/ultimate-action-blu-ray-bundle-zavvi-exclusive-one-day-only-offer/10484602.html?affil=BUYAT Paczka filmów za 10 F!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azooo 23 Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Zamówione. Fajna paczka, w sumie 14 filmów za 10Ł. Wszystkie region 2, nie wiem tylko jak z napisami (czy którykolwiek ma?) ?! Edytowane 5 Lipca 2011 przez azooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 5 Lipca 2011 Patrico. Ales deala wyczail. Mam wiekszosc tych filmow ale bedzie na wymiany. Dzieki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azooo 23 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Deal tak dobry aż nie chce się wierzyć. "Save: £274.14" !!! Mam nadzieję, że to nie błąd a'la Empik... Zapłaciłem poprzez paypal ale kasa nie poszła, cały czas status płatności jest "oczekujące"... Edyta: właśnie doczytałem odnośnie płatności "Please note that payment is not taken until point of dispatch." Edytowane 5 Lipca 2011 przez azooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodran_1990 0 Napisano 5 Lipca 2011 dzięki za info zaraz zamówię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wachi40 8 Napisano 5 Lipca 2011 Też dziekuję za info. FIlmy już zamówione.Płtaność przez PayPal poszła bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodran_1990 0 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) W sumie ciekawe, może ktoś walnął się o jedno 0 i miało być 108,5 Teraz tylko czekać czy anulują zamówienie, czy nie edit: cena wskoczyła na 85F, a teraz strona w ogóle zniknęła Edytowane 5 Lipca 2011 przez jodran_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 5 Lipca 2011 Może ktoś "zawalczył" w ten sposób o kilka tysięcy dodatkowych zarejestrowanych klientów. te 87 quid wyglada przekonywujaco, zwłaszcza że 2 tygodnie temu byla dokładnie ta sama oferta dnia za 98 euro. Obawiam się, że co najwyzej dostaniemy maila z przeprosinami . Na jakiś miły gest w ramach zadośćuczynienia też bym nie liczył. Musieli przyjąc niemożliwą ilość zamówien, skoro zamówienia skladali nawet ludzie niemający odtwarzaczy BR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrew9 0 Napisano 5 Lipca 2011 Teraz jest 85 i to wydaje się już sensowne (inna sprawa, że stan jest "Sold Out"). Pewnie od początku gdzieś koło tego miało być. Ciekawe co zrobią ze złożonymi zamówieniami. Nie wiem, jakie przepisy obowiązują w kraju, gdzie ten sklep ma siedzibę (w Polsce po otrzymaniu potwierdzenia złożenia zamówienia, to byłoby już wiążące). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach