adammm 1 Napisano 19 Listopada 2010 Witajcie! W Gazecie Wyborczej jest do kupienia odtwarzacz Philips BDP2700 za 370 PLN. Warto za tą cenę? To byłby mój pierwszy BR player. adammm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 22 Listopada 2010 W sklepie Microsoftu Games For Windows Marketplace gra Age of Empires III kosztuje aktualnie 10 centów. (Przy wyborze UK lub Niemiec 10 eurocentów). Gra jest prawdopodobnie kompletną edycją z dodatkami WarChiefs i Asian Dynasties. Do zakupu trzeba mieć konto xbox live zarejestrowane w którymś z obsługiwanych przez marketplace krajów, Polski oczywiście nie obsługują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
priem 0 Napisano 27 Listopada 2010 http://www.ibood.com/pl/pl/ pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samir 11 Napisano 27 Listopada 2010 Sieć Partner AGD RTV. Sony 40EX500 za 2499 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamper 0 Napisano 27 Listopada 2010 Kolego nie wprowadzaj w bład bo ta cena co podałeś dotyczy modelu 37" a nie 40". Czterdziestka jest za 2899!patner agd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) W Saturn PS3 Slim 320GB za 1449 PLN. W zestawie dodatkowo: - dwie gry (Uncharted 2, God Of War 3) - film BD Toy Story 3 - pilot - kabel HDMI Można też kupić trylogię Zmierzch na BD za 149 PLN Edytowane 2 Grudnia 2010 przez djrobus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samir 11 Napisano 2 Grudnia 2010 Przepraszam, rzeczywiście trochę się pomyliłem. 37EX500 za 2499 a 40EX500 za 2599, a nie jak napisałeś 2899. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamper 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Samir w tym linku który podałem jest wyrażnie napisane że 40" za 2899 a nie 2499 ani 2599. Natomiast aktualnie w MM ten model 40EX500 jest w zbliżonej cenie 2580 zł i mam zamiar go wziąć. W euro za 2599. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samir 11 Napisano 8 Grudnia 2010 Samir w tym linku który podałem jest wyrażnie napisane że 40" za 2899 a nie 2499 ani 2599. Natomiast aktualnie w MM ten model 40EX500 jest w zbliżonej cenie 2580 zł i mam zamiar go wziąć. W euro za 2599. Na stronie jest błąd. Jak nie wierzysz, to zdobądź gazetkę partnera. Masz w niej 32EX500 za 1999, 37EX500 za 2499 i 40EX500 za 2599. Od 13 grudnia będzie jeszcze nowa promocja na 46", tylko już nie pamiętam jaka cena i tutaj naprawdę nie chcę wprowadzać w błąd. Oczywiście jak się dowiem, to dam znać i to pewnie jeszcze dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Promo 0 Napisano 8 Grudnia 2010 Słuchajcie: W Media Expert od jutra jest promocja na : KDL-40EX500AEP -2458PLN LCD LG 42-LE5500 LED 2786PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamper 0 Napisano 8 Grudnia 2010 Skoro mówisz że jest błąd to ok ale nie mam jak tego sprawdzić opieram się na tym co mają na stronie. Kurcze a ta cena w media ekspert bardzo mi się podoba tyle co w necie szkoda że nie mam żadnego w okolicy wysyłkowo chyba nie sprzedają! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samir 11 Napisano 8 Grudnia 2010 Skoro mówisz że jest błąd to ok ale nie mam jak tego sprawdzić opieram się na tym co mają na stronie. Kurcze a ta cena w media ekspert bardzo mi się podoba tyle co w necie szkoda że nie mam żadnego w okolicy wysyłkowo chyba nie sprzedają! A z jakiego miasta jesteś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał88 0 Napisano 8 Grudnia 2010 W Media Expert może i jest ta promocja, jednak nie w każdym sklepie będzie dostępna, dlatego napisz kolego miejscowość. Jest szansa, że oferta będzie obowiązywała w całym województwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samek 0 Napisano 9 Grudnia 2010 Promocja może mało związana z HD, ale jednak ciekawa - zdjęcia 10x15 za 0,22 zł szt. (powyżej 50 szt.) Zdjęcia można zanieść na płycie do Rossmana albo wysłać przez internet, szczegóły na www.fotouslugi.pl. Za 2-3 dni zdjęcia do odbioru w Rossmanie albo przyślą pocztą - do wyboru. Dodatkowo jak ktoś ma kartę Visa Rossman to płacąc przy odbiorze dostanie rabat 5%. Najwygodniej jest wysłać za pomocą programu z w/w strony - pokazuje cenę za zdjęcia podczas przygotowania wysyłki. Ważne tylko aby po zainstalowaniu programu zaktualizować cennik (opcja Aktualizuj / aktualizuj ceny...) Informacja ze strony: Promocja - zamów zdjęcia w super cenie! Zamów powyżej 50 zdjęć formatu 10 w linii Standard, a obniżymy cenę zdjęcia do 0,22 zł/szt. Termin realizacji zdjęć w podstawowych formatach wynosi dwa dni robocze. Promocja trwa do 14.12.2010 r. Jak ktoś wywołuje zdjęcia w 10x15 i nie wywołał jeszcze zdjęć z wakacji, to warto się zainteresować. Jeśli chodzi o jakość, to nie odbiega od innych fotolabów - wywoływałem już wcześniej u nich zdjęcia i jestem zadowolony. Właśnie wysłałem prawie 2 tys. zdjęć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samir 11 Napisano 9 Grudnia 2010 Tak jak obiecałem. Sony 46EX500 za 3599zł od 13 grudnia w Partnerze, 55EX710 za 6399zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samek 0 Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Saturn - Janki 2 filmy na blu-ray za 99 zł, kilkanaście tytułów w promocji (nie miałem czasu spisać tytułów) tj. - Angielska Robota - Kill Bill 1 i 2 - Generał Nil - Bruno - Genua - i coś tam jeszcze >> Foto z telefonu << EDIT: Sorry, nie doczytałem, że już o tym było. Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Samek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 9 Grudnia 2010 Saturn - Janki 2 filmy na blu-ray za 99 zł, kilkanaście tytułów w promocji (nie miałem czasu spisać tytułów) tj. "Perełki" od Monolith, na forum już o tym było: http://hdtvpolska.com/topic/22701-monolith-2-za-99zl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 9 Grudnia 2010 Było już ze 3 razy... przecież to jest od dawien dawna i same "super wydane" hity... jak wyżej - omijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 10 Grudnia 2010 W Saturnie od dziś kilka pozycji za 69zł w tym 3 filmy 3D: Sezon na Misia, Monster House oraz Klopsiki. THX za info AreckiW! Całość tutaj: http://www.saturnpolska.com/warszawa-arkadia/oferta-specjalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajaglarz 0 Napisano 11 Grudnia 2010 W Media Markt kilka koncertów w niezłych cenach, np. Kings of Leon za 49,90, Pink, Beyonce za 59,90. Chyba w całym kraju: http://www.mediamarkt.pl/upload/1089/enter_ogolna24.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdasJ 0 Napisano 12 Grudnia 2010 W Saturnie od dziś kilka pozycji za 69zł w tym 3 filmy 3D: Sezon na Misia, Monster House oraz Klopsiki. THX za info AreckiW! Całość tutaj: http://www.saturnpolska.com/warszawa-arkadia/oferta-specjalna Szkoda, że tylko te tytuły. Pojawiły się też kolejne filmy 3D za normalną cenę: Piorun 3D, Alicja w krainie czarów 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel973 2 Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) W nowootwartym Media Expert w Choszcznie (zach-pom) kupilem w promocji : klawiatura Microsoft Wireless Desktop 800 za 75 zł TV 22" Sony 22BX200 za 699 zł P.s. Tv nie polecam,gra kiepsko na sd. Postawilem na sony i się rozczarowalem obrazem. Edytowane 17 Grudnia 2010 przez pawel973 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Headstar_PL 1 Napisano 20 Grudnia 2010 Need For Speed: Hot Pursuit (PS3) za 129 zł na empik.com ale chyba tylko dzisiaj. Jutro tez ma byc jakas fajna oferta. W takiej cenie to moglo by nie kosztowac "od swięta" ale zawsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 20 Grudnia 2010 ..... TV 22" Sony 22BX200 za 699 zł P.s. Tv nie polecam,gra kiepsko na sd. Postawilem na sony i się rozczarowalem obrazem. To się właśnie nazywa kupowanie "na markę". A kto to widział TNa kupować do telewizji, fuj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghrom 18 Napisano 21 Grudnia 2010 Może trochę obok tematu HD, ale na Steam jest świąteczna wyprzedaż gier. Dobre tytuły do 85% taniej, na przykład Wiedźmin Edycja Rozszerzona kosztuje 4 euro czyli 16zł. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach