.:Marcin:. 0 Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Dziś byłem ok południa i nie zastałem ani jednej sztuki blu-ray. Pracownik udzielił informacji, że wszystkie płyty zakupił jedna osoba w cenie (...) mocno okazyjnej. Nic tylko patrzeć jak będą kolejne urodzinowo-podobne promocje u innych sprzedawców Edytowane 7 Czerwca 2010 przez .:Marcin:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netquest 22 Napisano 7 Czerwca 2010 Promocja Pre-Paid w Cyfrowym Polsacie. Familijny za 10 pln/m-c. Szczegóły http://media2.pl/media/65126-wakacje-z-cyf...polsatem.html#k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 10 Czerwca 2010 W Saturn od 10.06 br. m.in.: Sony KDL 52 Z5500 za 5990 PLN W dobie EX, NX itd. jest to model zacny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 10 Czerwca 2010 Oj tak. Warto brać w ciemno. To mój ulubiony model. Baaaaaaardzo dobry. A za taką kasę to huh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcoGrando 0 Napisano 10 Czerwca 2010 W Saturn od 10.06 br. m.in.:Sony KDL 52 Z5500 za 5990 PLN W dobie EX, NX itd. jest to model zacny:) Jeżeli nie jest to sprzedaż modeli np. powystawowych to oferta bardziej niż zacna, tym bardziej dla wszystkich, którzy szukają dobrego modelu, ale wciąż z matrycą półmatową. Szkoda, że wszystkie najlepsze promocje zaczynają się jak człowiek już kupi telewizor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fantom 81 Napisano 21 Czerwca 2010 W weekend zakupiłem w Empiku czasopisemko BLU-RAY (odłam Kina Domowego) z filmem "Miecz przeznaczenia" (Shadowless Sword"). Przecenione z 39.90 na 19.90 zł. Jeśli ktoś lubi filmy wu-xia (np. "Hero" albo "Dom latających sztyletów") to pozycja całkiem ciekawa. Niestety jakość kiepska choć to raczej wina producenta filmu. W ciemnych scenach bardzo dużo szumów i ziarna. Dzienne sceny dosyć ładne. Dźwięk DTS, DD 5.1 (oryginał i lektor). Oczywiście są też napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paranormalboy 0 Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Jak ktoś z zamorznych Panów chętny na kupno [wymoderowano] Edytowane 7 Lipca 2010 przez SlawekR Ogłoszenie-reklama aukcji internetowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinekkg 2 Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) SAMSUNG (SSG-2200AR) dostępne już za 305zł. Cena moim zdaniem dobra, bo w mediamarkt za te same okulary trzeba zapłacić ok.550zł. http://www.ceneo.pl/7403215 Edytowane 28 Czerwca 2010 przez marcinekkg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 29 Czerwca 2010 konsola ps3 80gb 2 gry - 909zł w tesco w Skierniewicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spp82 0 Napisano 4 Lipca 2010 LG BD-390 za 748 zł w Morele. http://www.morele.net/lg-bd390-269412/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 7 Lipca 2010 Na hmv.com można zamówić antologię Batmana za 17,99 funtów W zestawie cztery filmy: Batman, Batman Returns, Batman Forever, Batman And Robin. Wszystko za ok. 90 zł http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetail...&sku=917428 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 7 Lipca 2010 propozycja ciekawa ciekawi mnie ile wysyłka i czy są sub pl itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 7 Lipca 2010 Przesyłka 2,5 funta. Na 99% bez PL. Na 100% jak sam sprawdzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikswokirdna 0 Napisano 7 Lipca 2010 W OleOle promocja na Philipsa DBP7500 S2 3D - 788zł!!!!! http://www.oleole.pl/odtwarzacze-blu-ray/d...html#content_2c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DVDmed 0 Napisano 8 Lipca 2010 Philips Cinema 21:9 z 3299 Eur na 2222 EUR a teraz 1850 EUR (07.07.2010) MM Cottbus DE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 8 Lipca 2010 ps3 80gb w tesco Skierniewice - 649zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domag 1 Napisano 8 Lipca 2010 autorus. Tak jest ale bez pada i gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalapru 1 Napisano 8 Lipca 2010 cos podejrzenie tania ta konsola, to jest ta gruba wersja tak? to wychodzi 2x taniej od slima tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 8 Lipca 2010 autorus. Tak jest ale bez pada i gier. Weż mnie nie osłabiaj Zresztą już poszła. Ale tesco jak zwykle kiche odstawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domag 1 Napisano 8 Lipca 2010 autorus. Dzwoniłem z pytaniem ile maja sztuk i kierownik działu RTV mnie "oświecił" jakie to uczciwe społeczeństwo mamy.... Tym samym sprzedawali 1 zdekompletowana sztukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djrobus 54 Napisano 9 Lipca 2010 10-11 lipca w MM akcja "Pół w dół". Zakup dwóch dowolnych produktów oznacza, że ten tańszy nabywamy za pół ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fa1ce 5 Napisano 13 Lipca 2010 Witam W tym sklepie jest dość ciekawa promocja filmów http://www.filmoutlet.pl/327/89/filmy-na-blu-ray-po-69-zl/1 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinekkg 2 Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) Przez przypadek trafiłem na Allegro na bajkę "Potwory kontra obcy" . Cena - 30 zł (bajka nowa, w folii) [wymoderowano] Edytowane 14 Sierpnia 2010 przez SlawekR Proszę nie podlinkowywać aukcji osób prywatnych. Oferty te nie mają charakteru powszechnego i masowego. Nie można ich więc uznać za "promocję", dla których prznaczony jest ten wątek informacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 14 Lipca 2010 te bajki to od prawie roku są takie tanie, chyba już nawet było o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guess 0 Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) Witam, dzisiaj na [wymoderowano] znowu odtwarzacz multimedialny: [wymoderowano] Sieciowy odtwarzacz multimedialny Eminent hdMEDIA STREAM Full HD Edytowane 14 Lipca 2010 przez SlawekR Proszę nie podlinkowywać produktów z tego serwisu internetowego. Przy kolejnym takim poście będzie ostrzeżenie i odpoczynek na 30 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach