Skocz do zawartości
Gmeru

Test przełomowego Samsung OLED S95B. Najlepszy telewizor OLED na rynku!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ten kto już ogląda w trybie żywym to od razu wiadomo, że pojęcie ma ujemne 😆 Nie dziwota, że typ dalej żyje w czasach starożytnych myśląc jak to sony dalej najwięcej sprzedaje 🤣

W dniu 23.08.2023 o 19:14, Michal1992 napisał:

Ja jestem 3500 zł w plecy.

jedynie sznurek i do lasu  

W sumie to sam się typ najlepiej podsumował 😄

Edytowane przez Usl
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Jarkow1 napisał:

Jak u was działa nowa aktualizacja 

Klasycznie, zmniejszyli jasność 😋 Co tam aktualizacje degradujące tv, prosty 📏 panel chociaż masz? 😄

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.03.2024 o 10:36, Gregory-86 napisał:

Jakbym chciał to bym wziął wyższy pakiet  czy nawet łącze symetryczne tylko nie potrzebuje.

Haha, gość katuje się na marnej kablówce chwaląc się jaki to ma pseudo światłowód mając takie możliwości 😄 Co ile ci rozłącza net, jaki masz router?

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.03.2024 o 12:58, Gregory-86 napisał:

A co do Apple tak najlepsze. Bo mają najlepiej opracowany soft spośród innych firm. Na Macu mam programy które nie chodzą na Windowsie i nie mają swoich odpowiedników. Także wiesz ty tam możesz sobie i na Ubuntu siedzieć. Co mnie to obchodzi. 

Takie najlepsze i najlepiej opracowany soft, że nie możesz nawet wygodnie sobie cofać z prawej strony na swoim marnym srajfonie 😂 Buhahaha 😹 Jakie to uczucie się katować na zamkniętym upośledzonym systemie? 🤣 Po za tym na Macu to nie ma żadnych programów, ile masz gier na maca? 😆 No, ale to oczywiste takiemu gościowi z połową 🧠 dużo do szczęścia nie potrzeba 😅 To jak jasny oled w ciemnym pomieszczeniu przedzkadza i więcej niż 50 mbps uploadu nie potrzeba? 🤭 Miszczu ucz 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież ten nade mną cały czas was wkręca, znaczy trolluje, a wy się produkujecie, próbując mu coś udowadniać. 

• Dzięki 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, zsrr napisał:

Przecież ten nade mną cały czas was wkręca, znaczy trolluje, a wy się produkujecie, próbując mu coś udowadniać. 

Ja odpuściłem gościa. Szkoda czasu. I tak nic merytorycznego nie ma do powiedzenia. Jak już powiedziano. Może tak od rana do wieczora do świąt 2085 r.

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiecie, że możecie dodać go do ignorowanych i nie widzieć gówna, które produkuje ? 

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 hours ago, qazar said:

Ale wiecie, że możecie dodać go do ignorowanych i nie widzieć gówna, które produkuje ? 

Polecam to rozwiązanie. 

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.03.2024 o 09:41, qazar napisał:

G💩no to typ ma w 🙆‍♀️ jak dał się tak zrobić na tv ze ścierającom" się matrycą i to podwójnie xD Haha 😀 Teraz gość trzęsię portkami nawet wodą destylowaną przetrzeć tv, ładny brudas to musi być 🤭

17 godzin temu, silverrobert napisał:

Polecam to rozwiązanie. 

Polecam to lepiej robić filmy, bo bekę ma z was cały internet 😃

Ja na twoim miejscu to nawet wstydziłbym się przyznać, że pracuje w disneju odwalając taką fuszerkę xD

Wracaj tam 👉 produkować dalej crapy, by było z czego się pośmiać 😄 

W dniu 11.03.2024 o 09:20, Michal1992 napisał:

Ja odpuściłem gościa. Szkoda czasu. I tak nic merytorycznego nie ma do powiedzenia. Jak już powiedziano. Może tak od rana do wieczora do świąt 2085 r.

Ty za to masz dużo 😁

W dniu 25.08.2023 o 10:56, Michal1992 napisał:

Sony to jednak Sony.Jakość sama w sobie. A jaki obraz z kanałów sportowych w trybie żywym z dekodera canal +. 

Buhahah 😂 No nie mogę 😹 Super, już przełączam wszystkie moje tv na tryb żywy 🤘 

A jaki obraz z kanałów sportowych w trybie żywym z dekodera canal +. 

HAHA HA HA HA! image.png.1156256bb58f9f02c1af5aef01272008.png.44e5d51fce441661c8955105a9150c3a.png

Ty, może rzeczywiście coś kiedyś

W dniu 23.08.2023 o 19:14, Michal1992 napisał:

Ja jestem 3500 zł w plecy.

jedynie sznurek i do lasu  

napisałeś merytorycznego 🙂

W dniu 23.08.2023 o 17:10, Michal1992 napisał:

Ale się sfrajerzylem.

🤣

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc. kupilem ten model za 4000 zl. mysle ze dobry zakup. mimo jego wad. teraz pytanie czy wy tez ogldajac  ciemne filmy np. gra o tron musicie miec ustawiony tryb zywy inteligentny zeby cos widziec czy to normalne w samsungu. mialem wczesniej lg oled ale on nie byl taki ciemny. zastanowiam sie nad kalibrajca. ale czy ona pomorze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, miedziany napisał:

czesc. kupilem ten model za 4000 zl. mysle ze dobry zakup. mimo jego wad. teraz pytanie czy wy tez ogldajac  ciemne filmy np. gra o tron musicie miec ustawiony tryb zywy inteligentny zeby cos widziec czy to normalne w samsungu. mialem wczesniej lg oled ale on nie byl taki ciemny. zastanowiam sie nad kalibrajca. ale czy ona pomorze. 

Tak normalne przy qd OLED było o tym wielokrotnie na tym forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, miedziany napisał:

czesc. kupilem ten model za 4000 zl. mysle ze dobry zakup. mimo jego wad.

Nowy, z prostą matrycą? Ekran się nie ściera po myciu wodą?

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie słuchaj go absolutnie nie wolno używać wody bo uszkodzisz sobie telewizor 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak go myć? xddddddddddddddd 

• Zmieszany 1
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ileż razy można to jeszcze powtarzać zgodnie z zaleceniami producenta polerować na sucho z wykorzystaniem ścierki z mikrofibry dla mnie to nie do wykonania dlatego mam LG OLED ten czyści się nawet za pomocą szmaty od podłogi rozumiesz wytrzesz podłogę weźmiesz szmatę i wycierasz zero plam a Samsungiem jak z jajkiem jedynie na sucho z pretensjami do Samsunga a nie do mnie  

Ja tylko napisałem chłopakowi żeby woda nie czyścił bo uszkodzi a jak uszkodzi to Samsung spuści go na drzewo więc po co ma się z nimi szarpać ja ze swej strony oczywiście bym ad OLED nie kupił ale ja jestem mądrzejszy przez doświadczenie jeśli ktoś kupił to nie jest świadomy że pod żadnym pozorem nie można wody używać a panel prosty co to za pytanie wiadomo że żadnen nie jest prosty więc po co pytasz skoro dobrze wiesz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, SAM41 napisał:

Ileż razy można to jeszcze powtarzać zgodnie z zaleceniami producenta polerować na sucho z wykorzystaniem ścierki z mikrofibry

Pokaż te zalecenia 😏

Godzinę temu, SAM41 napisał:

panel prosty co to za pytanie wiadomo że żadnen nie jest prosty więc po co pytasz skoro dobrze wiesz 

zdarzają się..... niektóre 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie dalem sie zrobic na ten telewizor. nie dosc ze bardzo ciemny obraz i nawet kalibracja nie pomorze to jeszcze nie ma mozliwosci jego wyczyszczenia. sam dzwonilem do samsunga i pani powiedziala ze absolutnie nie wolno czyscic woda tylko i wylacznie na sucho jak napisał SAM. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz dzwoniłeś, żeby się upewnić? 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jakies 3 h temu. dzwonilem i pani mi powiedziala wprost jesli wyczyszcze i powstanie plama to gwarancja tego nie obejmuje. 

powiedziala mi ze ich matryca ma najnowoczniesza powloke na rynku ktora nie moze byc traktowana woda. do czyszczenia klient moze wykorzystac tylko scierke z mikrofibry. i mowila zeby tej mikrofibry nie prac bo czasami srodki typu lenor moga uszkodzic powloke. zeby wymieniac na nowa i czyscic nowa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ile już masz tv, że dotychczas go nie czyściłeś?😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale po co mam go woda czyscic z [beeep] sie nie bilem. telewizor to nie kibel zeby czyscic na mokro. jakie to ma znaczenie kiedy kupilem. 

na dobra sprawe moge zapytac kiedy ty go kupiles i ilerazy go czysciles 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :D  Czyli jesteś brudasem xD Powodzenia w wyczyszczeniu szkiełka na blask na sucho 😆

Edytowane przez Usl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam kiedy usl kupiłeś s95b i jak go czyścisz 

No i oczywiście ile dałeś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha 😄 Jeszcze mnie nie po🤬 żeby dać się zrobić na szajsowatego szajsunga 😆 Co ja frajr jak ty? 😅

Edytowane przez Usl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To daj znać na co dałeś się zrobić ja mam LG jak dobrze wiesz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi