Usl 215 Napisano 7 Marca 2024 (edytowane) Ten kto już ogląda w trybie żywym to od razu wiadomo, że pojęcie ma ujemne 😆 Nie dziwota, że typ dalej żyje w czasach starożytnych myśląc jak to sony dalej najwięcej sprzedaje 🤣 W dniu 23.08.2023 o 19:14, Michal1992 napisał: Ja jestem 3500 zł w plecy. jedynie sznurek i do lasu W sumie to sam się typ najlepiej podsumował 😄 Edytowane 7 Marca 2024 przez Usl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 7 Marca 2024 17 godzin temu, Jarkow1 napisał: Jak u was działa nowa aktualizacja Klasycznie, zmniejszyli jasność 😋 Co tam aktualizacje degradujące tv, prosty 📏 panel chociaż masz? 😄 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 8 Marca 2024 W dniu 4.03.2024 o 10:36, Gregory-86 napisał: Jakbym chciał to bym wziął wyższy pakiet czy nawet łącze symetryczne tylko nie potrzebuje. Haha, gość katuje się na marnej kablówce chwaląc się jaki to ma pseudo światłowód mając takie możliwości 😄 Co ile ci rozłącza net, jaki masz router? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 10 Marca 2024 W dniu 4.03.2024 o 12:58, Gregory-86 napisał: A co do Apple tak najlepsze. Bo mają najlepiej opracowany soft spośród innych firm. Na Macu mam programy które nie chodzą na Windowsie i nie mają swoich odpowiedników. Także wiesz ty tam możesz sobie i na Ubuntu siedzieć. Co mnie to obchodzi. Takie najlepsze i najlepiej opracowany soft, że nie możesz nawet wygodnie sobie cofać z prawej strony na swoim marnym srajfonie 😂 Buhahaha 😹 Jakie to uczucie się katować na zamkniętym upośledzonym systemie? 🤣 Po za tym na Macu to nie ma żadnych programów, ile masz gier na maca? 😆 No, ale to oczywiste takiemu gościowi z połową 🧠 dużo do szczęścia nie potrzeba 😅 To jak jasny oled w ciemnym pomieszczeniu przedzkadza i więcej niż 50 mbps uploadu nie potrzeba? 🤭 Miszczu ucz 😁 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zsrr 78 Napisano 11 Marca 2024 Przecież ten nade mną cały czas was wkręca, znaczy trolluje, a wy się produkujecie, próbując mu coś udowadniać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal1992 66 Napisano 11 Marca 2024 3 minuty temu, zsrr napisał: Przecież ten nade mną cały czas was wkręca, znaczy trolluje, a wy się produkujecie, próbując mu coś udowadniać. Ja odpuściłem gościa. Szkoda czasu. I tak nic merytorycznego nie ma do powiedzenia. Jak już powiedziano. Może tak od rana do wieczora do świąt 2085 r. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazar 391 Napisano 11 Marca 2024 Ale wiecie, że możecie dodać go do ignorowanych i nie widzieć gówna, które produkuje ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silverrobert 207 Napisano 11 Marca 2024 9 hours ago, qazar said: Ale wiecie, że możecie dodać go do ignorowanych i nie widzieć gówna, które produkuje ? Polecam to rozwiązanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 12 Marca 2024 W dniu 11.03.2024 o 09:41, qazar napisał: Ale wiecie, że możecie dodać go do ignorowanych i nie widzieć gówna, które produkuje ? G💩no to typ ma w 🙆♀️ jak dał się tak zrobić na tv ze ścierającom" się matrycą i to podwójnie xD Haha 😀 Teraz gość trzęsię portkami nawet wodą destylowaną przetrzeć tv, ładny brudas to musi być 🤭 17 godzin temu, silverrobert napisał: Polecam to rozwiązanie. Polecam to lepiej robić filmy, bo bekę ma z was cały internet 😃 Ja na twoim miejscu to nawet wstydziłbym się przyznać, że pracuje w disneju odwalając taką fuszerkę xD Wracaj tam 👉 produkować dalej crapy, by było z czego się pośmiać 😄 W dniu 11.03.2024 o 09:20, Michal1992 napisał: Ja odpuściłem gościa. Szkoda czasu. I tak nic merytorycznego nie ma do powiedzenia. Jak już powiedziano. Może tak od rana do wieczora do świąt 2085 r. Ty za to masz dużo 😁 W dniu 25.08.2023 o 10:56, Michal1992 napisał: Sony to jednak Sony.Jakość sama w sobie. A jaki obraz z kanałów sportowych w trybie żywym z dekodera canal +. Buhahah 😂 No nie mogę 😹 Super, już przełączam wszystkie moje tv na tryb żywy 🤘 A jaki obraz z kanałów sportowych w trybie żywym z dekodera canal +. HAHA HA HA HA! Ty, może rzeczywiście coś kiedyś W dniu 23.08.2023 o 19:14, Michal1992 napisał: Ja jestem 3500 zł w plecy. jedynie sznurek i do lasu napisałeś merytorycznego 🙂 W dniu 23.08.2023 o 17:10, Michal1992 napisał: Ale się sfrajerzylem. 🤣 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miedziany 0 Napisano 26 Marca 2024 czesc. kupilem ten model za 4000 zl. mysle ze dobry zakup. mimo jego wad. teraz pytanie czy wy tez ogldajac ciemne filmy np. gra o tron musicie miec ustawiony tryb zywy inteligentny zeby cos widziec czy to normalne w samsungu. mialem wczesniej lg oled ale on nie byl taki ciemny. zastanowiam sie nad kalibrajca. ale czy ona pomorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 26 Marca 2024 3 godziny temu, miedziany napisał: czesc. kupilem ten model za 4000 zl. mysle ze dobry zakup. mimo jego wad. teraz pytanie czy wy tez ogldajac ciemne filmy np. gra o tron musicie miec ustawiony tryb zywy inteligentny zeby cos widziec czy to normalne w samsungu. mialem wczesniej lg oled ale on nie byl taki ciemny. zastanowiam sie nad kalibrajca. ale czy ona pomorze. Tak normalne przy qd OLED było o tym wielokrotnie na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 26 Marca 2024 5 godzin temu, miedziany napisał: czesc. kupilem ten model za 4000 zl. mysle ze dobry zakup. mimo jego wad. Nowy, z prostą matrycą? Ekran się nie ściera po myciu wodą? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 26 Marca 2024 Nie słuchaj go absolutnie nie wolno używać wody bo uszkodzisz sobie telewizor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 26 Marca 2024 To jak go myć? xddddddddddddddd 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 26 Marca 2024 Ileż razy można to jeszcze powtarzać zgodnie z zaleceniami producenta polerować na sucho z wykorzystaniem ścierki z mikrofibry dla mnie to nie do wykonania dlatego mam LG OLED ten czyści się nawet za pomocą szmaty od podłogi rozumiesz wytrzesz podłogę weźmiesz szmatę i wycierasz zero plam a Samsungiem jak z jajkiem jedynie na sucho z pretensjami do Samsunga a nie do mnie Ja tylko napisałem chłopakowi żeby woda nie czyścił bo uszkodzi a jak uszkodzi to Samsung spuści go na drzewo więc po co ma się z nimi szarpać ja ze swej strony oczywiście bym ad OLED nie kupił ale ja jestem mądrzejszy przez doświadczenie jeśli ktoś kupił to nie jest świadomy że pod żadnym pozorem nie można wody używać a panel prosty co to za pytanie wiadomo że żadnen nie jest prosty więc po co pytasz skoro dobrze wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 26 Marca 2024 Godzinę temu, SAM41 napisał: Ileż razy można to jeszcze powtarzać zgodnie z zaleceniami producenta polerować na sucho z wykorzystaniem ścierki z mikrofibry Pokaż te zalecenia 😏 Godzinę temu, SAM41 napisał: panel prosty co to za pytanie wiadomo że żadnen nie jest prosty więc po co pytasz skoro dobrze wiesz zdarzają się..... niektóre 😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miedziany 0 Napisano 27 Marca 2024 faktycznie dalem sie zrobic na ten telewizor. nie dosc ze bardzo ciemny obraz i nawet kalibracja nie pomorze to jeszcze nie ma mozliwosci jego wyczyszczenia. sam dzwonilem do samsunga i pani powiedziala ze absolutnie nie wolno czyscic woda tylko i wylacznie na sucho jak napisał SAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 27 Marca 2024 Teraz dzwoniłeś, żeby się upewnić? 😅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miedziany 0 Napisano 27 Marca 2024 tak jakies 3 h temu. dzwonilem i pani mi powiedziala wprost jesli wyczyszcze i powstanie plama to gwarancja tego nie obejmuje. powiedziala mi ze ich matryca ma najnowoczniesza powloke na rynku ktora nie moze byc traktowana woda. do czyszczenia klient moze wykorzystac tylko scierke z mikrofibry. i mowila zeby tej mikrofibry nie prac bo czasami srodki typu lenor moga uszkodzic powloke. zeby wymieniac na nowa i czyscic nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 27 Marca 2024 To ile już masz tv, że dotychczas go nie czyściłeś?😅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miedziany 0 Napisano 28 Marca 2024 ale po co mam go woda czyscic z [beeep] sie nie bilem. telewizor to nie kibel zeby czyscic na mokro. jakie to ma znaczenie kiedy kupilem. na dobra sprawe moge zapytac kiedy ty go kupiles i ilerazy go czysciles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 28 Marca 2024 (edytowane) Hehe Czyli jesteś brudasem xD Powodzenia w wyczyszczeniu szkiełka na blask na sucho 😆 Edytowane 28 Marca 2024 przez Usl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 28 Marca 2024 Podbijam kiedy usl kupiłeś s95b i jak go czyścisz No i oczywiście ile dałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 29 Marca 2024 (edytowane) Haha 😄 Jeszcze mnie nie po🤬 żeby dać się zrobić na szajsowatego szajsunga 😆 Co ja frajr jak ty? 😅 Edytowane 29 Marca 2024 przez Usl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 29 Marca 2024 To daj znać na co dałeś się zrobić ja mam LG jak dobrze wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach