Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

24 mega nowości już na Netflix! Można oglądać między innymi wielki polski hit kinowy!

Netflix kontynuuje uzupełnianie swojej biblioteki o nowe tytuły. Oferta największego serwisu streamingowego na świecie powiększyła się właśnie o aż 24 nowe filmy! Wśród nich znalazło się miejsce dla polskiego hitu, który niedawno był w kinach! Co warto wybrać i obejrzeć?

Przeczytaj całość

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"24 mega nowości już na Netflix"
No rzeczywiście "Zróbmy sobie wnuka" z 2003 roku - to prawdziwa "mega nowość"🤥... Nie wspomnę o jeszcze paru "nowościach" - bo każdy listę widzi...

Chyba ktoś tu inaczej pojmuje słowo nowość...

Edytowane przez Deimos
  • Plusik 1
  • Lubię 1
  • Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniałe, nie wiem jak koledzy, ja tam stawiam na ten WIELKI  przebój „Het leven is vurrukkulluk 🥳

4 godziny temu, pmcomp napisał:

Gierka dzisiaj obejrzę.

Podobny plan widzę mamy. 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, pmcomp napisał:

Gierka dzisiaj obejrzę.

Obejrzałem, tragedia :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja najpierw to obczytałem i jakoś mnie chęć obejrzenia odeszła:

"Gierek" nie podbił w kinach polskiej widowni, a przez krytyków został zmiażdżony. Filmowy bubel, tak o nim pisano. Teraz biograficzny dramat z Michałem Koterskim i Małgorzatą Kożuchowską dostał drugą szansę na Netfliksie i może ją wykorzysta.

W pierwszych słowach wideorecenzji Tomasz Raczek nie pozostawił żadnych złudzeń: "Trzeba wziąć byka za rogi i powiedzieć wyraźnie. Historia życia sfilmowana i przedstawiona w kinach pt. "Gierek" jest bublem. Jest filmem złym, a nawet bardzo złym. I to niezależnie od tego, czy państwo są po stronie Gierka i należą do tych, którzy lubili go i mają do niego słabość…".

Większość krytyków zgadzała się z opinią Raczka."

Edytowane przez Deimos
  • Plusik 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi