darekre 0 Napisano 3 Września 2022 Jeszcze nie zakupiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MusiC ManiaC 0 Napisano 4 Września 2022 W dniu 29.08.2022 o 17:34, darekre napisał: Witam serdecznie, zastanawiam się nad zakupem Zidoo Z9X, który będzie podłączony do amplitunera Onkyo 686 i TV 4k Samsung. Jak czytam powyższe posty to widzę problemy z ustawieniem obrazu a jestem laikiem jeśli chodzi o urządzenia zidoo. Zależy mi na odtwarzaniu filmów mkv 4k z dysku zewnętrznego które mają po 50, 60 GB z HDR i Dolby Vision. Moje pytanie brzmi o jakość obrazu, czy filmy te nie będą się zacinały, czy odtworzę Dolby Atmos, Dolby Digital Plus. Może jest ktoś z Poznania i sie zna i pomógłby mi dobrze ustawić ten odtwarzacz po zakupie. Miałem dwa lata Zidoo X20Pro+Samsung Qled+Onkyo 696 odtwarzałem filmy z dysków o wadze 80GB z dolby atmos i nigdy film nie zaciął się, dźwięk również nigdy nie zawiódł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Najnowszy soft v6.4.28 na nasze Z9X Do pobrania tutaj Edytowane 24 Września 2022 przez Groszek 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deusexe 1 Napisano 24 Września 2022 Czy jakiś soft po 6.3.40 rozwiązuje problem głośnej pracy urządzenia, czy to nie jest kwestia softu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 24 Września 2022 A co tam u Ciebie słychać?U mnie to urządzenie jest bezgłośne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deusexe 1 Napisano 25 Września 2022 Ciężko to opisać, piszczy skwierczy nieregularnie podczas odtwarzania filmu. Na pausie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prodarek 85 Napisano 25 Września 2022 Nic z tym nie zrobisz taki ci się trafił egzemplarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 25 Września 2022 Godzinę temu, deusexe napisał: Ciężko to opisać, piszczy skwierczy nieregularnie podczas odtwarzania filmu. Na pausie spokój. myślę, że pierwszy, lepszy ogarnięty serwis elektroniczny zaradzi temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 28 Września 2022 Szybka zmiana softu v6.4.28 na v6.4.29. Chyba z v6.4.28 było sporo problemów. Trzeba pamiętać, że to wersja beta. Do pobrania tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 28 Września 2022 Godzinę temu, Groszek napisał: Chyba z v6.4.28 było sporo problemów Dajcie znać, kiedy wszystko będzie działać A pomyśleć, że kiedyś żałowałem i narzekałem, że na Oppo nie ma już serwisu. Chyba jeszcze dłuuugo nie zmienię playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 29 Września 2022 4 godziny temu, Barnaba napisał: Dajcie znać, kiedy wszystko będzie działać Już Ci kiedyś mówiłem - mnie wszystko działa Ja tam nie narzekam Do plików 100% zadowolenia. P.S. Zjadłem "u" - powinno być "u mnie wszystko działa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 29 Września 2022 8 godzin temu, Groszek napisał: Ja tam nie narzekam I o to chodzi U mnie nie działało prawidłowo na plikach i oddałem gada, ale z zaciekawieniem czekam na rozwój urządzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 29 Września 2022 Godzinę temu, Barnaba napisał: (...) czekam na rozwój urządzenia Mając Oppo, to ciśnienia raczej nie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 29 Września 2022 Na najnowszym sofcie jest problem z działaniem ZDMC. Nie odpala filmów. Także lepiej na razie nie aktualizować. Ponoć pracują już nad problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 29 Września 2022 59 minut temu, Groszek napisał: Mając Oppo, to ciśnienia raczej nie masz oczywiście, chodziło mi o "twoje" urządzenie, ale rzeczywiście ciśnienia nie mam - z czystej sympatii kibicuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 29 Września 2022 Na najnowszym sofcie jest problem z działaniem ZDMC. Nie odpala filmów. Także lepiej na razie nie aktualizować. Ponoć pracują już nad problemem.Ja dałem spokój z tymczasowymi wersjami softu, tylko oficjalne, sprawdzone i wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 30 Września 2022 I kolejna beta - soft v6.4.35. Tym razem na większość playerów Z9X/Z10 Pro/Z1000 Pro/UHD3000, więc może będzie lepiej niż z poprzednimi dwoma betami. Do pobrania tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 13 Października 2022 I kolejny soft v6.4.40 Na poprzednim sofcie v6.4.36 u mnie było ok, ale oczywiście sprawdzę i ten v6.4.40 do pobrania tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 18 Października 2022 Nowy soft beta v6.4(7).42. U mnie na poprzednim bez zarzutu, ale instaluje ten. Chyba to jakiś rodzaj uzależnienia 🤪 Do pobrania online przez Z9X (należy zaznaczyć "odbierz wersję testową") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 18 Października 2022 Godzinę temu, Groszek napisał: Nowy soft beta v6.4(7).42. U mnie na poprzednim bez zarzutu, ale instaluje ten. Chyba to jakiś rodzaj uzależnienia 🤪 Do pobrania online przez Z9X (należy zaznaczyć "odbierz wersję testową") Myślałem że wiesz co wnosi firmware od wersjii v6.4.40 oraz kolejna v6.4(7).42 Jest to najlepsza poprawka miażdży Oppo :) , mam nadzieję że zainteresowani wiedzą o czym pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 18 Października 2022 10 minut temu, Eleonor napisał: Jest to najlepsza poprawka miażdży Oppo , mam nadzieję że zainteresowani wiedzą o czym pisze zaczął odtwarzać płyty? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 18 Października 2022 11 minut temu, Eleonor napisał: Myślałem że wiesz co wnosi firmware od wersjii v6.4.40 oraz kolejna v6.4(7).42 Nie bardzo rozumiem. Nigdzie nie napisałem o tym co wnosi, czy też nie. Informuje o nowych softach. Wszystko jest opisane w linkach prowadzących do forum. 13 minut temu, Eleonor napisał: Jest to najlepsza poprawka miażdży Oppo , mam nadzieję że zainteresowani wiedzą o czym pisze Tyle nowinek jest. Nie wiem co możesz mieć na myśli. Nagrywanie? No dawaj podziel się z kolegami Chyba, że chcesz podrażnić Barnabe tekstem z miażdżeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 18 Października 2022 Zainteresowani wiedzą o co loto Po co drażnić temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 18 Października 2022 Pomijając wszystko fajnie by było jakby ktoś napisał ogólnie czy warto daną aktualizację pobrać. Jeśli ktoś już sprawdził na swoim sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 18 Października 2022 Powiedziałbym że musowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach