Skocz do zawartości
Redakcja

UPC Polska już włączyło cztery nowe kanały w rozdzielczości 4K! Są dostępne w telewizji - jak je znaleźć?

Rekomendowane odpowiedzi

UPC Polska już włączyło cztery nowe kanały w rozdzielczości 4K! Są dostępne w telewizji - jak je znaleźć?

Po trwających kilka dni testach, prowadzonych na terenie dwóch polskich miast, operator UPC włączył na stałe cztery nowe kanały nadające w jakości 4K! Teraz są już dostępne na obszarze całego kraju. Czego potrzebujemy do ich odbioru? Jak je oglądać?

Przeczytaj całość

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Teraz testowy sygnał został zastąpiony regularnym! Od poniedziałku te kanały mogą oglądać abonenci UPC z całej Polski – pod jednym warunkiem: muszą posiadać MediaModuł CI+ tego operatora. Nowe kanały 4K można wyszukać na następujących pozycjach (kolejno): 252, 253, 422 i 254."
Ale jest jeszcze drugi warunek: trzeba mieć  TV 4K...

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.08.2021 o 10:58, Deimos napisał:

pod jednym warunkiem: muszą posiadać MediaModuł CI+ tego operatora

Dodam tylko że to musi być nowy Moduł CI+ 4K

Niestety na obecną chwile posiadaczom kart CI+ HD nie wymieniają od ręki i nie wiadomo czy w ogóle będzie taka możliwość!  

Posiadając pakiet MAX Premium i mając dostęp TEORETYCZNY do kanałów 4K powinienem dostać za darmo taką kartę!!

Barany siedzą w tym UPC!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakieś kaszanowate kanały -  kto to niby ma oglądać
Tez nie wiem, mam UPC i nie chcialbym tych kanalow nawet za friko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pseudo HD lepsze ?  252 FUN BOX rewelacyjna jakość 4K  . niech się wypowiedzą ci co mają DEKODER 4K . tak trzymać .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, r102 napisał:

Jakieś kaszanowate kanały -  kto to niby ma oglądać 🙈

Zgoda , ale mogą się pochwalić że mają w ofercie ,, 4K ,, 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a pseudo HD lepsze ?  252 FUN BOX rewelacyjna jakość 4K  . niech się wypowiedzą ci co mają DEKODER 4K . tak trzymać .
Tu nie chodzi o jakość a treści a tam takowych ciekawych nie ma. Przynajmniej dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.09.2021 o 12:08, CeZaR83 napisał:

Dodam tylko że to musi być nowy Moduł CI+ 4K

Niestety na obecną chwile posiadaczom kart CI+ HD nie wymieniają od ręki i nie wiadomo czy w ogóle będzie taka możliwość!  

Posiadając pakiet MAX Premium i mając dostęp TEORETYCZNY do kanałów 4K powinienem dostać za darmo taką kartę!!

Barany siedzą w tym UPC!

Odświeżę trochę temat...

Od dziś jestem posiadaczem MediaModułu CI+ (4K) w UPC. Niestety nie było to zupełnie za darmo.... 😏

Jednak musiałem złożyć wypowiedzenie i wtedy sie okazało że moge mieć ten moduł oraz niższy abonament ale musze przedłużyć umowe na 2lata... Jako że nie zamierzam sie wyprowadzać nigdzie było mi to na rękę. także ten... czekam na kolejne kanały UHD w UPC w tym Eurosport 4K na zbliżające sie Igrzyska. 

Co do obrazu na tych kanałach ktore są obecnie no widać zmianę jakości, a na Insight TV jest nawet HLG HDR 😲

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi