Gmeru 2 224 Napisano 18 Października 2020 Sony już od kilku lat stosuje w swoich telewizorach system Android TV. Występuje on w telewizorach ze średniej oraz wyższej półki cenowej. Platforma Android TV to niezwykle rozbudowany system multimedialny. W odpowiednich rękach można z niego wycisnąć dużo więcej niż mogłoby się wydawać przy pierwszym kontakcie. Sony jest jedną z kilku film oferujących androida na swoich telewizorach jednak jest on oczywiście odpowiednio dostosowany wedle pomysłu japońskich inżynierów. Jakie ma możliwości? Z jakich najpopularniejszych aplikacji możemy obecnie skorzystać? Co potrafi więcej niż inne systemy konkurencji? Sprawdźmy to na przykładzie tegorocznych telewizorów takich jak XH90, XH95 czy ZH8. Przeczytaj całość 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msms 1 Napisano 27 Grudnia 2020 Czy jest możliwość instalowania w XH95 aplikacji z apk spoza Google Play. Chodzi mi głównie o omijanie reklam na YT - Smart YouTube albo YouTube Vanced. Da się to w miarę bezproblemowo zrobić? Działają później stabilnie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UHD fan 142 Napisano 27 Grudnia 2020 Ja dopytam czy system ANDROID SONY TV pozwala na instalowanie aplikacji torrentowych ? Mam na myśli możliwość ściągania na twardy dysk filmów. Sam korzystam z takiej opcji ale nie na SONY TV. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LV426 734 Napisano 27 Grudnia 2020 @msms Próbowałem YouTube Vanced i nie działa u mnie. Oglądanie YouTube na tv mija się więc dla mnie z celem. Zawsze można odpalać na telefonie gdzie Vanced działa i puścić obraz na tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhaj 75 Napisano 13 Stycznia 2021 W dniu 27.12.2020 o 01:22, msms napisał: Czy jest możliwość instalowania w XH95 aplikacji z apk spoza Google Play. Chodzi mi głównie o omijanie reklam na YT - Smart YouTube albo YouTube Vanced. Zawsze możesz kupić YouTube Premium na indyjskim VPN za 1/3 ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach