Skocz do zawartości
pmcomp

Wypalony Philips OLED973/12

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, grundig napisał:

Jesli nie chcesz  nie musisz nic robic.Podstawy prawne sa takie  ze tvn24  ma koncesje na nadawnie od KRRiT.

Żeby dostać tą koncesję muszą spełnić warunki. Jeżeli dostali to je spełniają.....  Ale nikt Ci nie broni słać pism. Ślij. Trzymam kciuki. To nie zmienia mojej opinii, że KRRIT nie ma podstaw prawnych do nakazania zmiany natężenia jasności oprawy graficznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z twojego postu wynika ze nie ma podstaw prawnych  dlatego nic nie zrobisz w tej sprawie.Jesli  bronisz  tvn  , czyli amatorskiej stacji telewizyjnej   dla ktorych  zdanie  telewidzow  nie ma znaczenia to twoja sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, grundig napisał:

Z twojego postu wynika ze nie ma podstaw prawnych  dlatego nic nie zrobisz w tej sprawie.Jesli  bronisz  tvn  , czyli amatorskiej stacji telewizyjnej   dla ktorych  zdanie  telewidzow  nie ma znaczenia to twoja sprawa.

Ja zrobiłem co mogłem, czyli głosowałem w wyborach parlamentarnych. Jakbyś nie wiedział to parlament nadaje uprawnienia KRRIT zapisując je w ustawach. Twoje pisma nie dadzą nic, bo jak napisałem KRRIT nie ma takowych uprawnień.

ps. jak tvn to amatorska stacja to po co ją oglądasz?? Nie masz pilota?? Może też napisz do KRRIT, żeby ci zafundowali takie urządzenie  

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie  ogladam tego kanalu  czyli tvn  24 ale chce cos zrobic dla innych.TVN  24  to klamstwa    przez  24 godziny,   prawda to tylko godzina na pasku informacyjnym i  czasami prognoza pogody.

Nie ogladam tez tvp info. Ogladam wiadomosci o godzinie 19.30 na tvp1 hd

Edytowane przez grundig
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, grundig napisał:

Nie  ogladam tego kanalu  czyli tvn  24 ale chce cos zrobic dla innych.TVN  24  to klamstwa    przez  24 godziny,   prawda to tylko godzina na pasku informacyjnym i  czasami prognoza pogody.

Zrób coś dla innych i przestań oglądać TVP. W sumie to zrobisz też coś dla siebie.

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odbiegamy od tematu.TVP to  Polska stacja telewizyjna.TVN   to nie jest   juz Polska stacja telewizyjna   nalezy  do Discovery.Wlascicielem  DISCOVERY jest zyd David Zaslav.Nie  jest przychylny Polsce.Popieram Polskie media nie zydowskie.

Edytowane przez grundig
  • Dzięki 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVP polska stacja.... Chyba cię po.... To jest pisowska stacja. Widać już ci mózg wypaliła, niczym logo TVN na oledzie.

• Zmieszany 1
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze zakonczymy  wymiane zdan.Watek dotyczy zupelnie innego problemu.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, grundig napisał:

Moze zakonczymy  wymiane zdan.Watek dotyczy zupelnie innego problemu.

Wymiana zdań.. :D Dobre. Tak już skończ pisanie w tym wątku. Ten czas możesz poświęcić na wysyłanie donosów na tą "złą, nie przychylną Polsce, amatorską i co najgorsze żydowską " stację. 

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zycze milego popoludnia.

Jesli Ktos  czyta moje posty   moze wyslac  poprawiony   list do KRRiT

https://www.krrit.gov.pl/dla-abonentow-i-konsumentow/kontakt-i-formularze/skargi-i-wnioski/

Wysłałem do Państwa list w sprawie  logo  i oprawy graficznej na kanale  tvn24.Logo tvn 24 i paski graficzne   niszczą telewizory OLED.Stacja tvn 24 nie udziela informacji w tej sprawie dlatego wysłałem list do KRRiT.Proszę o udzielenie informacji  czy KRRiT może  pomóc w tej sprawie?
Przykłady wypaleń  logo i pasków graficznych  w linku niżej.

Do listu prosze dolaczyc  link nizej.

https://hdtvpolska.com/forum/topic/53168-niebezpieczne-logo/?ct=1596377668

Edytowane przez grundig

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Listy  do stacji  telewizyjnych  i  KRRiT sa potrzene.

Do tvn 24 nie warto wysylac listow  bo    poczte e-mial odbieraja osoby podobne  do ciebie. Kasuja  wszystkie wiadomosci od telewidzow  ktore dotycza  logo i oprawy graficznej na tym kanale bo nie ma podstaw prawnych  do zmiany logo.

Edytowane przez grundig

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Listy  do stacji  telewizyjnych  i  KRRiT sa potrzene.
Do tvn 24 nie warto wysylac listow  bo    poczte e-mial odbieraja osoby podobne  do ciebie. Kasuja  wszystkie wiadomosci od telewidzow  ktore dotycza  logo i oprawy graficznej na tym kanale bo nie ma podstaw prawnych  do zmiany logo.

I kolejny śmieć zamieszczony. Włącz TvPiS, czaszka już przepalona więc bardziej nie zaszkodzi.
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie chce mi sie z toba rozmawiac, szkoda  klawiatury .
Ale nikt z tobą nie rozmawia. Zaśmiecasz tylko wątek jakimiś idiotycznymi petycjami
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz swoje zdanie   na ten temat, ja mam inne.  Nic mi nie zrobisz.Rozsmieszasz mnie.

Edytowane przez grundig
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz  bronic   kanalu tvn 24  ze nie ma podstaw prawnych  do zmiany  oprawy graficznej. W 2008 roku  byl podobny  pan  na hdforum  ( nick     bicz) ktory bronil logo tvp1.Wtedy nie bylo  jeszcze kanalu tvp 1hd tylko  tvp1. Podstawy  do zmiany logo sie znalazly i na wszystkich kanalach tvp  logo i ograniczenia wiekowe sa polprzezroczyste.Wyjatek  to logo i oprawa graficzna na kanale tvp info.

==================

Zauwazylem  ze watek czyta  juz ag_ar.Jesli chcesz wyslij  e-mial   do KRRiT. Na odpowiedz  od KRRiT trzeba czekac 21  dni.Ale na pewno warto wyslac  e-mial

Edytowane przez grundig
  • Dzięki 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nic nie bronie debilu. Pisze, że twoje żałosne petycje nic nie dadzą. Bo KRRiT nie ma takich uprawnień aby ingerować w oprawę graficzną stacji. Reszta twoich wypocin wyjaśniła dlaczego nie możesz tego zrozumieć. TvPiS już ci zrypał mózg....

• Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekonamy sie kto ma racje.Jest    jeszcze  Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów. W   2008     wysylalismy  listy  pod  ten  adres.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Pingwinie, intelektualnie specjalnie też nie błyszczysz , więc może nie wyzywaj innych od debili. Antypisowskie fiksacje też lepiej przenieś na fora Onetu lub wyborczej i nie zaśmiecaj wątku na forum poświęconym technice.

Wysłane z mojego AGS-L09 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestań zaśmiecać wątek. Pisz w tym, który rozpocząłeś. Jak ktoś będzie chciał poczytać debilne teksty to sobie tam wejdzie.

Wiesz Pingwinie, intelektualnie specjalnie też nie błyszczysz , więc może nie wyzywaj innych od debili. Antypisowskie fiksacje też lepiej przenieś na fora Onetu lub wyborczej i nie zaśmiecaj wątku na forum poświęconym technice.

Czyżby kolejny fanboy TvPiS. Odpowiadam tylko na teksty takich idiotów jak ty i grundig. Antypisowskie.... Gdzie? Kiedy? Coś napisałem o tej partii. Nie umiesz czytać, czy może zrozumienie tekstu pisanego szwankuje?
  • Smutny 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już pisałem-gimnazja zlikwidowali, gimbaza została.

• Lubię 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...