m12 4 Napisano 1 Października 2019 Zobacz ofertę Sprzedam Egreat A5 4K HDR + HDV-B11A Witam Mam na sprzedaż odtwarzacz 4K Egreat A5 , kupiony w sklepie C4i 15-10-2018 . Odtwarzacz sprawny w 100 % , kompletny (zasilacz,kabel HDMI 2.0 , antena WiFi ,instrukcja ,karton i pilot - prawie nie używany bo do wszystkich urządzeń wykorzystuję Logitech Harmony Elite). Świetny sprzęt dla fanów 4K , czyta wszystko bez problemów ( nawet z najwyższym bitrate z plików ISO 4K ). Sprzedaję bo stałem się szczęśliwym posiadaczem Oppo UDP-203 . Mam również do sprzedania HDV-B11A HDMI HD Audio Extractor - świetne urządzenie dla osób posiadających starsze amplitunery pozwala wysłać gęste formaty Audio przez wyjście Audio Only do amplitunera a przez wyście HDMI Out wizję do TV lub projektora 4K ( przepuszcza sygnał do 4K /60Hz 18Gbps HDR ) . Urządzenie również kupione w sklepie C4i , idealnie współpracuje z Egreat A5, Onkyo 609 i OLED LG. Preferuję odbiór osobisty oczywiście z możliwością przetestowania . Cena za Egreat A5 - 600 zł Cena za HDV-B11A - 300 zł Cena za komplet 850 zł Cena 600,00 zł Dodający m12 Wysłano 01.10.2019 Kategoria Inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 1 Października 2019 Czemu sprzedajesz? OPPO nie ma takiej funkcjonalności jak ten Egreat. OPPO nie odtworzy ISO BD, nie odtworzy ISO DVD i struktury DVD. Aby odtworzył strukturę BD nalezy sie pomęczyć w modyfikację zbiorów i ew. wcześniejsza konwersję z ISO do struktury. Zgoda, że daje gorszy obraz od OPPO. Dlatego ja mam oba . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 2 Października 2019 Gdzie udało Ci się dorwać OPPO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m12 4 Napisano 2 Października 2019 21 godzin temu, pmcomp napisał: Czemu sprzedajesz? OPPO nie ma takiej funkcjonalności jak ten Egreat. OPPO nie odtworzy ISO BD, nie odtworzy ISO DVD i struktury DVD. Aby odtworzył strukturę BD nalezy sie pomęczyć w modyfikację zbiorów i ew. wcześniejsza konwersję z ISO do struktury. Zgoda, że daje gorszy obraz od OPPO. Dlatego ja mam oba . Pozdro Witam , chciałbym sprzedać bo jak wcześniej wspomniałem mam oba a korzystam tylko z jednego więc aby się nie kurzył i może komuś jeszcze dał trochę radości postanowiłem się z nim rozstać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 4 Napisano 5 Października 2019 Cześć, jak rozumiem jest gwarancja na HDV-B11A? Byłbym chętny ale za mniejsze pieniążki bo za 30zł więcej jest nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4r3KS 204 Napisano 5 Października 2019 Ceny strasznie dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m12 4 Napisano 5 Października 2019 4 godziny temu, lamparcicho napisał: Cześć, jak rozumiem jest gwarancja na HDV-B11A? Byłbym chętny ale za mniejsze pieniążki bo za 30zł więcej jest nowy Tak , kupiony w sklepie C4i w dniu 15-10-2018 . Myślę , że możemy dojść do porozumienia w sprawie ceny (zapraszam na PM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m12 4 Napisano 14 Listopada 2019 Egreat A5 - sprzedany ! Pozostał HDV-B11A HDMI HD Audio Extractor - NOWA CENA 270zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach