Skocz do zawartości
Adam60

Od telewizora do projektora i z powrotem czyli dlaczego nie warto kupować projektora i tracić pieniędzy !

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, pmcomp napisał:

Dlatego te 90% ludzi nie znosi projektorów 😂😂😂.

pozostaje kolejne 9,99% które stać i mają warunki ale i tak wolą tv ze względu na uniwersalność i lepszą jakość obrazu niezaleznie od pory dnia

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze inaczej. Najlepiej miec i TV i projektor. Tzn. duzy OLED i JVC.

I jeden nie zastepuje drugiego tylko uzupełnia. Ogladam z czego mam ochote.

I jestem w tych 9,99%.

Koniec i kropka.

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.01.2025 o 23:23, Adam60 napisał:

przypomniało mi się jak tragiczne miałem biele na swoim Epsonie, jak wyprane były całkowicie ze wszystkiego

Trzeba bylo sobie kupić prawdziwy projektor :) .

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2025 o 17:00, Arek_Gda napisał:

Poza tym jak przeczytałem, że autor wątku zamieszczonego w dziale projektory ostatni raz w kinie był w roku 1991 to faktycznie ciężko rozmawiać o "kinowej magii" a przecież tylko po to instaluje się projektory w domu.

No ja jestem autorem wątku :) A projektor kupiłem nie dla magii kina tylko wtedy największe 65'' TV kosztowały majątek i chciałem zobaczyć jak to jest mieć 100'' czy mi nawet weszło 120''. Odpowiadając na Twoje pytanie - kupiłem właśnie z uwagi na rozmiar. To był błąd i dlatego napisałem cały ten temat żeby ktoś inny dobrze się zastanowił. Obecnie z uwagi na relatywnie niskie ceny TV 85'' a nawet 95'' raczej nikt nie kupi dla rozmiaru chyba, że chce rzucić sobie jakieś 130'' czy 150'' i ma do tego właściwie pomieszczenie.

Ja osobiście na pewno nie kupię bo przede wszystkim obecnie same filmy stały się dla mnie drugim a nawet trzecim wyborem jeśli chodzi o hobby. Wtedy były pierwszym. Natomiast co do tych wycieczek osobistych świat nauki jak i moje osobiste doświadczenia bardzo się poszerzyły po obecności tutaj... :)Już wiem, że niekoniecznie o sport czy politykę można mieć dużą dawkę hejtu.

11 godzin temu, pmcomp napisał:

Trzeba bylo sobie kupić prawdziwy projektor :) .

W tamtych czasach to był "prawdziwy" projektor... :) Jest chyba nawet najdłuższy wątek o nim na całym forum założony przez szewi

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi